local-stats-pixel fb-conv-api

Par Saeimu, valdību, ideoloģijām un partiju sponsoru naudu atmaksām 08.12.20187

Labvakar, labrīt, labdien, labvakar... aij, jau atkārtojos.

Grūti laiki pienākuši, valstī nav valdības... meloju, valstī ir vecā valdība un jaunās valdības pieņemšana tagad stagnē tā, ka maz neliekas. Vispirms prezidents Vējonis nominēja Bordānu, kuru īsā laikā izgāza Attīstībai/Par kopā ar Nacionālo Apvienību un Jauno Vienotību. Pēc tam Vējonis nominēja Gobzema kungu, kurš ir izturējis oponentu "triecienus" un, izmetot vadības gāzēja vīrusa aplipināto Attīstībai/Par, līdz vakardienai spējis izveidot piedāvāto valdības sastāvu, kuru faktiski izgāza Jaunā konservatīvā partija. Tāpēc jau arī Aldis Gobzems piedāvāja 'plānu B' ar bezpartejisko profesionāļu valdību, bet nu, ja negrib arī to, tad liks NA un JV pārkāpt savas līnijas, izrubījot no spēles arī ZZS. Vismaz NA ir sapratuši, ka paši ir pasēdušies uz poda ar saviem flomasteriem.

- "Di*š!" nodomāja dažs labs šī raksta lasītājs.

Tad nu - visu pēc kārtas... par sarkanajām līnijām.

1. Neviens neies ar Saskaņu.

2. JKP neies ar ZZS

3. KPV LV neies ar A/PAR!

4. NA neies bez ZZS

5. JV neveidos valdību bez piecām partijām.

Rezultāts = sarkano un citu krāsu līniju ietvaros partiju sastāva valdības izveidošana vairs nav iespējama. JKP var vienoties ar JV, NA un AP (ar pēdējiem tas būtu vispār dīvaini, jo AP taču izgāza JKP, bet nu labi, pieņemsim), nonākot pie rezultāta = 50 balsis Saeimā. Viena pietrūkst, lai izveidotu valdību. Tātad, var vienoties ar Saskaņu, apmaiņā pret amatiem... STOP!

Saskaņa ir tikusi valdībā ar 23 deputātiem, bet tagad frakcija sastāv no 22 deputātiem...

Hmmmm, kur viens deputāts pazudis? Ak jā, Stapaņenko izstājās, kļūstot par neatkarīgo deputāti, iespējams, ar tieši šo matemātisko aprēķinu, lai sarkanā līnija tad netiktu formāli pārkāpta, bet... ak vai... punkts nr 4. NA neies bez ZZS un 5. JV neveidos valdību bez piecām partijām... ā, nu jā, vismaz vienu līniju (vai puslīniju, skaitiet kā gribat) nāktos pārkāpt KPV LV politiskajiem oponentiem, lai šādā sastāvā izveidotu valdību.

Matemātika ir sasodīti nepielūdzama, vai piekritīsiet?

Tāpēc jau NA sāka palaisties un Gobzema kungam parādījās iepsēja tomēr piedāvāt valdību bez ZZS, lai JKP priecājas. Jautājums paliek par punktu 5. JV neveidos valdību bez piecām partijām. Piekāpsies, vai tomēr piz*īs pa vecam? emotion

Pa to laiku KPV LV deputāti sākuši strādāt arī no Saeimas tribīnes.

Iveta Benhena-Bēkena no Saeimas tribīnes. Par kultūras centra reģistru. 06.12.2018

Karina Sprūde no Saeimas tribīnes. Par nepievienošanos ANO migrācijas paktam. 06.12.2018

Aldis Gobzems no Saeimas tribīnes. Par NMPD algām un nepievienošanos ANO migrācijas paktam. 06.12.2018

Artuss Kaimiņš atrodas Saeimā. 06.12.2018. NMPD darbiniekiem būs algas pielikums!

Jaunā/Vecā Vienotība "atgriež" Tavu naudu saviem sponsoriem.

14 1 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Nu, kā Aldim ar Šleseru iet? emotion

1 1 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Kāda tauta, tāda arī valdība, ne velti Anglijas spiegi savulaik ir teikuši par Latviju - labākais ko varam patiekt ir, latvieši ir viena zaglīga tauta... bail domāt, kas tad ir tas sliktākais.

Piemēram tādai partijai kā Attīstībai/Par vispār nevajadzēja iekļūt saeimā, jo tā tak ir tā pati vienotība, visi pārbēdzēji, bijušie un esošie, dunduki sabalsoja. Cilvēki arī gadu no gada balso par Saskaņu bet joprojām nemācās no savām kļūdām, ka balsojot par Saskaņu balss ir automātiski miskastē, jo ar viņiem kopā tak neviens nestrādās, kapēc jūs balsojiet par Saskaņu?   emotion 

0 0 atbildēt