local-stats-pixel fb-conv-api

Mazliet par politiku1

36 0

Klausos ko stāsta tie kas sēž tur tajos skaistajos krēslos un brauc dārgajos luxus auto.

visu laiku tikai solījumi ka uzlabos Latvijas stāvokli, visu tikai solījumi, bet beigās visi redz ka viss aiziet tikai kaķim zem astes. Visu laiku tikai vārdi ka viss tiks darīts, ka viss tiks labots.Katru gadu tikai redzam ka paliek ar vien sliktāk un sliktāk, mūsu zeme mūsu uzņēmumi visi tiek pārdoti citām valstīm, nodokļi aug un algas palielinas tikai pa mazam, kamēr nodokļi aug tik strauji ka pat nespējam aptvert to. Medikamenti jau paliek tik dārgi ka pat nebūs iespējams uzturēt aptiekas, un slimnīcās nebūs iespējams iegādāties.Lai pensionārs nopirktu sev vajadzīgos medikamentus, viņam vajag iztērēt gandrīz visu savu pensiju.

Bet tagad nāk klāt jauni, kuri sevi dēvē par KPV LV, un mēs liekam visas cerības uz viņiem, ka izvilks mūs no šī murga, bet vai tiešām tā būs, vai viņi atšķirsies no citiem deputātiem un tiešām kaut ko darīs, vai tikai kaut kādus murgus visiem stāstīs. Grozīties priekšā kamerām nav liela aktier māksla, tāpēc kaimiņ sapurinies un pildi solīto, vai arī tu tur ilgi vairs nesēdēsi, jo tici man, tur nav tikais viens no viņiem visiem kas grib tevi izlikt uz ielas.

Kad visi stāsta ka mums būtu jāatgriežas mūsu dzimtajā valstī, man metas vienkārši šermuļi ja es ļautu savam bērnam dzīvot šo murgu kas saucas Latvija. Protams nerīkst aprunāt savu valsti, bet politika mums ir sagājusi gaīgi grīstē. Latviju kā valsti es cienu un mīlu, bet kad paskatos uz mūsu politiku, ar tūkstoš vārdu dusmām to nīstu.

P.s Nesaku neko sliktu par Latviju, bet gan par Latvijas politiku un mūsu lielajiem solītajiem tajos skaistajos un dārgajos uzvalkos.

36 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Mans ieteikums ir neticēt, ka pastāv tāds Laimes lācis, kura partija ir pilnīgi svaiga un jauka, kur nav neviens, kas gribētu tikt pie varas un kuri domātu tikai un vienīgi valsts interesēs. Pilnīgi visu partiju mērķi ir tikt pie varas, bet mainīt situāciju ir tikai dažu partiju interese. Iesaku nelikt lielas cerības uz Kaimiņu, bet gan sekot līdzi pilnīgi visām politiskajām partijām, tajā skaitā arī Saskaņai un partijām, kuras nav Saeimā, bet grib tur nokļūt, sekot līdzi cilvēku viedokļiem (nevis tiem, kas ir Delfos vai kādai politiska rakstura FB lapai, vai arī kādam cilvēkam FB), lai pēc tam varētu izdarīt kopēju secinājumu. Pats pēc tā vados, un zini - ātrāk par 2 gadiem vari izprast ne tikai partiju ārienes, bet arī partiju "iekšas," pat neesot par partijas biedru. emotion

0 0 atbildēt