local-stats-pixel fb-conv-api

Laimīgu Jauno Cūkas gadu! Var gadīties patiesi cūcīga. Par ziedojumiem.16

Labrīt, labdien, labvakar, arlabunakti!!! Kā nu kuram šajā gadā sagadās.

Šoreiz stāsts par principiem politikā. Šoreiz par JKP, jeb Jenotu Konservu Partijas vadību. Aiz cieņas pret JKP vairākumu, pārējos saukšu par Jaunās Konservatīvās Partijas biedriem... Iemānītiem un piemānītiem.

Kā zināms, vecā beigtā vienotība un NA smagi izčakarēja KPV LV izvirzīto un tobrīd Vējoņa kunga nominēto ministru prezidenta kandidātu Aldi Gobzemu... smagi, ar sarkanām līnijām. Būtu jādefinē kā 2018 gada nevārds - "Sarkanās līnijas".

Nebradājot detalizēti dubļu "kupenās" (aiz loga atkal plusi un patiešām dubļi), atgādinu, ka Gobzema valdības veidošanas laikā Jaunā Vienotība definēja, ka bez sešām partijām valdību neveidos. Nacionālā Apvienība definēja, ka bez ZZS valdībā neies. Un JKP definēja, ka ar ZZS valdībā neies. Attiecīgi Aldim Gobzemam matemātiski iespējama valdības veidošana izbeidzās.

ARTURS-KRIŠJĀNIS KARIŅŠ - tā sauc tagadējo potenciālo valdības veidotāju no jenotības rindām, ap kuru saleca NA, JV, JKP un AP (pēdējie izgāza JKP valdības veidošanu, kas tad te ir mainījies?). Kopā šamiem ir 50 balsis. Vairāk nav. Tagad vaino KPV LV par valdības veidošanas centienu torpedēšanu. Hmmmm, a sarkanās līnijas (6 partijas un bez ZZS nē???). Gobzema gadījumā viss slikti, bet Kariņa gadījumā var taisīt kaut mazākuma valdību!!!??? Kur āķis?

Kā izrādās, tad atbildes nav tālu jāmeklē. Turpat KNAB ziedojumu sadaļā viss ir.

Lielākai skaidrībai, sāciet ar Valsts amatpersonu deklarācijām:

Ierakstiet uzvārds lauciņā "Kariņš" un ņemiet augšā, lejā, priekšā, iekšā "ARTURS-KRIŠJĀNIS KARIŅŠ", tur pilnāks info par viņa radiem.

Un šeit - KNAB ziedojumu sadaļa tieši uz JKPešņiku apakšsadaļu, rakstam uzvārdiņu un viss būs redzams kā uz delnas:

Laimīgu Jauno gadu!

Tiešām, Laimīgu!!!

Visiem, kuri aizmirsa, kas tas par augli - AP. Beigās arī tie paši balsojumi... šito veco partiju intereses... pretēji sabiedrības interesēm. Un viņi zaudēja. :)

91 4 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000
emotion emotion emotion galīgi pohu* uz to nožēlojamo valsti
6 1 atbildēt
kaukā lepojos ka negāju vēlēt
2 0 atbildēt

Kas ir krievu "Bilain", ko lieto Normunds Pildiņš?

1 0 atbildēt

Šitais labs, paldies par info. Tas, ka JKP ir satelītmeļu partija jau bija zināms pirms vēlēšanām, tā pati vecā kliķe ar citu nosaukumu.

1 0 atbildēt
Bet Slesers KPV LV skaidrā iedeva un rakstus par siemtiem tūkstošiem nosponsorēja, āksti...
1 0 atbildēt

KPV reklāmisti strādā?

1 0 atbildēt

Cik forši pārpublicēt no 101. kilometra ierakstu, kurš ir veikts caur Krievijas mobilo pakalpojumu sniedzēju.

1 0 atbildēt

Gobzemis Vienotībai 12 000 eiroštukas OIK ziedu laikā 4 gadi atpakaļ nolocījis kā ziedojumu, bez sirdsapziņas pārmetumiem, kad viņa tagadējais "alia" Kaimiņs nēmās jau pa Saeimu. 

1 1 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Aicinu visus,kuriem ir iespēja,pamest šo korumpēto zagļu bedri!

1 1 atbildēt