local-stats-pixel fb-conv-api

Krievijas militārā nākotne (sauszemes spēki)38

822 2

Daudz ir dzirdēts, ka Krievijas militārā sfēra atpaliek no NATO par vairākiem gadu desmitiem. Grūti spriest, taču nojausma ir tāda, ka šim viedoklim ir pamats (ņemot vērā manus iepriekšējos rakstus). Taču Krievija nekad nepadosies, kamēr tā neiegūs militāru pārspēku pār visu pasauli un kādu dienu nevaldīs pār pasauli, visus pārējos (izņemot krievus) pataisot par vergiem ogļu šahtās un dzelzsrūdu raktuvēs. Hm..., ar ko diez Krievijas visvarenais proletārisms mūs pārsteigs nākotnē?

Nu ko, spriežam paši.

822 2 38 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 38

0/2000

Nu tanki un citi bruņoti braucamie viņiem vizmaz izstrādāti tiek augstā līmenī. Kādus reāli saražos tas ir cits jautājums. Neatceros nosaukumu bet bija kaut kāds brīnums ar 20mm ložmetējiem, programmējamiem lādiņiem un 8 raķetēm virsū. Un kaut vai tas pats TOS ''Buratino'' arī neslikts dampis.Vienā šavienā ''izslauka'' 300 kvadrātmetrus ar savām raķetēm

17 0 atbildēt

Irāka bija iepirkusi milzum daudz dārgas padomju tehnikas. Bet kaut kā stulbi sanāca abos Līča karos.

17 2 atbildēt

Krievija ir visai noslēpumaina zeme- daudz ģenialu cilvēku, daudz bardaka un daudz patoloģisku melu. Ja kosmosa kuģis var nozvanīt tikai tāpēc, ka večiem, kuri uzpilda degvielu pofig ko un cik viņi uzpilda- nu tas ir unikāli..

Un ļooooooooti daudz putnu emotion  bēniņos. 

Kā tas viss kura brīdī sakombinēsies, viens Dievs zina.

14 0 atbildēt

Īstenībā raksta autors ir palaidis garām vienu svarīgu niansi, ko Krievijas bruņotie spēki pašlaik mēģina attīstīt, tā ir unitāra un saustarpēji savienojama sakaru sistēma, kas jau ir ASV un NATO ļoti labi attīstīta. Un tas ir galvenais un īstenība liktenīgais, kamā Krievijas tehnika atpaliek, un ar ko izskaidrojami milzīgie PSRS izstrādājumu zaudējumi.... ASV jau 90 gados ''sī sistēma ļoti lieliski darbojās, sauszemes Jūras un gaisa spēki var darboties kā vienots veselums, (piem vada komandieris elementāri var izsaukt artilērijas, vai pat stratēģisko raķešu triecienu, vai arī ar aviācijas palīdzību veikt kartografēšanu, un veiksmīgēt plānot tehnikas pārvietošanu) Pa lielam vaina nav Tehnikā vaina ir tanī, ka vieni redz kaujas lauku pilnībā a otri nē.. Teiksim Abrams ne ko daudz labāks nav par T-90, T 90 pat ir veiklāks, taču reālos kaujas apstākļos abrams T 90 uzvilks tapēc ka Abrama apkalpe jau laikus zinās kur tas T 90 ir ieracies....   Te jau sen vairs nav jautājusm kurš var tālāk aizsšaut, vai kam labākas bruņas, te ir jautājusm par to kurš labāk pārredz kaujas lauku, un Krievis salīdzinot ar ASV ir AKLS, vismaz pagaidām.

10 0 atbildēt

labāk jau ir neka bija

10 0 atbildēt

haa haaa haaa! ar teicamu humoru pasniegts interesants raksts!

9 3 atbildēt

Divstobrainais tanks patiesībā ir pašgājējs lielgabals. Vai un cik labi krieviem ies ar jauno dzelžu taisīšanu, pat Dievs nezina. Ja ļoti kurpe saspiedīs, aši militarizēs valstī esošo autorūpniecību. Ja vien krievu birokrātija visus atlikušos līdzekļus nenoēdīs zelta podos.

6 0 atbildēt

Vecais, tev ir fanstastiska humora izjūta un tu to netaupi sev :)

4 0 atbildēt
X avatarsX

Vienā rakstā lasu ka krieviem nejiet ar gaisa agregātu buvniecību a citā ka viss čotka emotion

2 0 atbildēt

Būs jau tā pat kā Vāciešiem ar Maus tanku. 200tonīgs briesmonis, kurš labi ja pārsimt metru pakustējās, jo vienkārši nav  tāda motora, kurš varētu izturēt tādu slodzi.

 

Bet tā jau viss mainās, izgudro kaut ko jaunu, tik pārsvarā ir tā, ka uz papīra nu ūberkruti, bet testējot saprot, ka vienīgā vieta tam izgudrojumam ir tolmetā :D

 

PS: Zinot viņu propogandu, šaubos vai pasaule vispār zin, kāda īsti ir viņu tehnika. Es ļoti šaubos, ka militārā tehnika būtu izlikta visiem lasāmā/skatāmā veidā, gan jau visas nācijas iedot informāciju par prastāko tehniku un nestāsta par īstajiem dzelžiem, ko varēs tik redzēt ww3!

1 0 atbildēt

Izteikšos tā - mūsu kaimiņu kara tehnikai nevaig elektroniku, visu tāpat ar āmuru remontē, bet toties izbridīs caur jebkuriem mēsliem un kalpos labus gadu desmitus un remontēt var arī tuksneš vai tundras vidū, bet visu 4, 5 u.t.t. paaudzes kara tehniku bez kompja un sterilas vides nesataisīs. Krievu valdībvas vēlme valdit pār pasauli ir tieši tāda pat kā ASV, bet nez kāpēc par viņiem neviens nebļauj, diez kāpēc?

2 1 atbildēt

mjaa 3ais riktigi labi atminjaa atsauca RA...

1 0 atbildēt

Raksts - nu tīrais šedevrs. Būtu interesanti zināt, kurš to vienīgo mīnusu iebāzis, vai tik pie vainas nav pats Putlers?

0 0 atbildēt

Varbūt būs raksts par to ko nozīmē tās paaudžu lidmašīnas un tanki ? Ar ko katra nākamā paaudze atšķiras no iepriekšējās ?

0 0 atbildēt

pēc titulbildes jau iedomājos par Red Alert

0 0 atbildēt

Ten nav tas pats stāsts, kas ar ASV? Visa precīzā tehnika rasēta Vācijā, Francijā, vēl piedomājot, vai spēs saražot mājzemē.

0 0 atbildēt

urliem nākotne vēl jāpiedzīvo lai to realizētu...

0 1 atbildēt

Nu nekas traks, pēc pāris gadiem sēdēsim zem Krievijas spārniem.

5 7 atbildēt

lieki komentaari no autora puses

4 8 atbildēt