local-stats-pixel fb-conv-api

"Klaunu" zeme - Krievija!203

Sveiki spoki un spocenes! Šoreiz atkal saistībā ar Ukrainas un Krievijas krīzi. Iedvesmojos no raksta, kurā bija minēts, ka pēc Putina domām Ukraina kļūst par neonacistisku valsti. Nu tad nolēmu pārliecināties, vai šos izteikumus Krievijas līderis izteica pēc principa "Pirms nosodi citus, paskaties pats uz sevi". Par to sīkāk rakstā!

PS: Zilie burti ir saites uz pieminētā attiecīgo rakstu, informāciju!

1175 33 203 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 203

0/2000

tev jāredz šo rakstu ? tā var tikai krievs uzrakstīt emotion emotion

pareizi būtu - tev jāredz šis raksts

 

ps.

beidzot daleca, ka krievija te netaisās iebrukt ? tapēc nosaukumu nomainiji ?

0 1 atbildēt

Mūsdienu domātāj, zini, Krievijai ir daļa taisnības, vienkārši visa pasaule mūs ir nostādījusi pret Krieviju, jo tā savu ietekmi cenšas panākt ar agresīvākiem un daudz uzkrītošākiem veidiem nekā ASV. Esmu daļēji laimīgs, ka eksistē tāda Krievija, kas pretojas pārējām valstīm, viņa ienes līdzsvaru, lai ASV neiegūtu neierobežotu varu. Paskaties uz to pašu NATO, iebrūk Irākā, Irānā, Afganistānā, Lībijā utt. Tikai tāpēc, lai dabūtu kontroli pār naftas laukiem kā rezultātā mirst tūkstošiem bērnu un sieviešu. Manuprāt, ASV nav ar neko labāka par Krieviju. ASV ir plāni apvienot visas rietumu valstis vienā vienotā savienībā, tas jau daļēji ir noticis starp ASV, Kanādu un Meksiku. Nākamā būs ES. Ar laiku Japāna, Koreja u.c. un tad mums kā tautai nebūs nekādas teikšanas, jo galvenā būs ASV kas ar mums un likumiem varēs iesākt ko vien vēlas. Vismaz ir tādas Ķīnas un Krievijas, kas šo procesu apgrūtina un neļauj dolāram "skyrocketot".

1 3 atbildēt
Rūgtā patiesība.
0 2 atbildēt

Tak autors totals mudzis, tu doma kautko pieradisi ar so rakstu spokos? Politikiem, valst lideriem, arminiekiem ir galigi uzsplaut uz tavu viedokli. Liela dala cikst, cik slikti, cik launi utt, bet pasi sez pie saviem datoriem un gaida brinumus, ej un dari, maini kautko, ej ielas ar plakatiem, pieradi, ka ari tu spej izdarit kautko vairak neka sedet pie sava pc un gudri dirst. DARI KAUTKO, NEVIS DRUKA UN TAD DOMA , KA ESI ATKALJIS AMERIKU.

0 3 atbildēt

Mūsdienu domātājs,   kur tu galvu esi iespiedis?  tev paniskas bailes no krievijas vai kkads  nezeligi stiprs naids?  vakara pasakas vieta vecaki teica ka krievi ir zveri un atnaks kadreiz tevi iznicinat?  vai vienkarsi izmanto to, ka sabiedriba ir bezgaligi stulba un tik klape komantarus un raskstus pret krieviju  ? es neaizstavu krieviju,bet  ari nenosodu!  esmu neitrals. tacu riebjas tadi, ka tu !  raksta, komentaros tik saki- fasisti fasisti. ta zini ko, izskatas ka   tiesi PATS esi fasists.

 

vinemer esmu teicis, spoku auditorijaa  90% ir DEBILI,nacisti un  neattistijusies cilveki.  un pratigu, skaidri un logiski domajosu cilveku ( ka aris1188)  seit ir  arkartigi maz

 

nodirsat krieviju cik vien varat un lepojaties ar to ka esat latviesi , bet pasi ikdiena izmantojat krievu lamuvardus vai citus vardus .    nu i kadi jus pec tam patrioti ?  ja esat tadi patrioti un tik loti ienistat krieviju, tak neizmantojat krievu vardus ludzu!   kad esmu laitvija, tik to i drizdu ka "*****j,po*** ,***** za***** " uz katra stura no visiem  valsts iedzivotajiem .

turat savu valodu tiru tacu  galu gala!

smiekli nak vnk.

0 7 atbildēt

paskaiti cit daudzas valstis iebruka amerika  ar iemeslu  kjip demokratija, terorisma apkarosana vai cita mulkiba un tad raksti kko par krieviju emotion

goda vards, apnikat jau emotion

amerika baz degunu VISUR,bet neviena raskta cik ta ir slikta!

skaties- 1902- iebruka panama,

1904- marokko, dominikana

1911 -hondurasa ar karaspeju atbaltsa revoluciju

1912 gada OKUPEJA nikaragua, neatceros uz cik ilgu laiku

1937 gada  taja pasa nikaragua ( kura vairs nebija okupeta ) palidzeja separatistiem gazt valdibu

1993 gada  bombija bagdadu ar iemeslu itka tur  mass destruction weapons bija ( kuru isteniba nebija )

2003 gada iebruka iraka .  iemesls tas pats un atkal  nekadu ierocu nebija tur

un ta ir maza dala no ta visa, kur amerika baza savu degunu, kaut gan vinai tur nebija ko darit !

 

bet nu jums tak vienigais agresors pasaule ir krievija emotion

0 8 atbildēt

Es protams saprotu ka var nepiekrist, un ka Krievija ir vāja opozīcija...

Bet mīļais Autor Hodorkovski ielikt, kā kautkādu opozīcjas līderi ... Izvelc nu Galvu no poda ārā čomiņ...

Hodorkovksis ir viens no lielākājiem zaģļiem Pasaules vēsturē kurš ir pieķert. Tas cilvēks ir reāls slepkava. Vai tu domā ka viņš pie tiem miljardiem tika godīgā ceļā?? beidz vā'vuļot par leitām par kurām Tu neko nesaproti.... Kā No Hodora reāla noziedznieka var uztaisīt kautkādu Mocekli..

Ja vēl par To ka Krievija ir radikāļi es Tev varētu piekrist, lai gan cēloņi tam ir citi nevis Putlers.. Tad ieraugot Hodora bildi sapratu ka nav jēgas rakstīt tavus murgojumus..

Kārtējais trulais naidu kurinošais un biedējošais rakasts, pasaki savai māmiņai un tētim lai palasa Tev vinniju pūku moš nomierināsies emotion

2 14 atbildēt

nu cik stulbam ir jābūt lai domātu, ka krievija grib iebrukt latvijā emotion ko viņiem no šī pleķīša vajadzētu ?

papēti pasaules karti, papēti resursus kādi kur atrodās

ja to izdarīsi tad sapratīsi kam draud briesmas

attiecībā uz krieviju, tiešām domā kaut kāda latvijas teritorija viņiem kaut ko izteiktu ? ietekme pasaulē ir tiem kuri kontrolē neatjaunojamos resursus un okupē tikai tās valstis kurās ir šie neatjaunojamie resursi.

arī latvijā ir nafta, bet 90. gados viens idiots politiķis piedzēries kaut kādā sanāksmē par to izmuldējās, ka uz latvijas - zviedrijas jūras robežas ir nafta, ja nebūtu izmuldējies tad latvija tagad līdzinātos arābu emirātiem, bet tagad zviedrija nepieļaus, ka mēs tur sūknējam naftu un latvija vismaz tagad neļauj arī zviedriem tur sūknēt

1 20 atbildēt
« 1  2  3 »