local-stats-pixel fb-conv-api

Juris Pūce sāk veikt priekšdarbus, diez kas notiks tālāk?2

Juris Pūce ķēries pie darba!
Šodien pirms pusdienas laika medijus pāršalca ziņas, ka nule jaunizceptais VARAM ministrs Juris Pūce ir atlaidis (ar abpusēju vienošanos) vienu no bagātākajām valsts amatpersonām Ingu Koļegovu (Valsts vides dienesta vadītāja, aizmirsa deklarēt dividendes 300 000 EUR apmērā), un kura reiz cierēja uz VID ģenerāldirektores amatu ar Nacionālās Apvienības un ZZS atbalstu.

Skaidrs ir viens, ka šeit, visdrīzāk, ir kaut kāda politiskā izrēķināšanās, jaunā banda padzen vecās bandas ielikteņus. Taču man māc šaubas vai Pūce ieliks vietā kādu sakarīgu eksemplāru, jo viņš īsti pats nav spējīgs visu darīt tīri (sievas fondi utt.).

Iespējams, vēl skolas solā, sēžot kopā ar Edgaru Jaunupu, plānoja, kā iesist piķi no valsts. Jāatzīst, ka VARAM ir nopietna ministrija un naudas plūsma, kas caur šo ministriju iziet ir mežonīgi liela!

Bet nu, lai puisim veicas, varbūt mazinās Bergu ģimenes ietekmi uz VARAM lēmumiem IT jomā – Gerhardam un iepriekšējiem tas neizdevās.

Attīstībai / Par Juris Pūce Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija Latvijas Republikas Saeima ZZS Nacionālā apvienība Edgars Jaunups Edgars Jaunups Valsts ieņēmum

23 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Nu kā, nāk citas partijas pie varas, grib ielikt savējos. Tie, kas ielika Koļegovu (šo šausmīgo tanti), vairs nav pie varas, tāpēc jaunie "palūdza" aiziet.

4 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt