local-stats-pixel fb-conv-api

Britānija Petibona4

54 0

Sveiki,

Es gribu pastāstīt par meiteni Britāniju Petiboni, par kuru tagad tiek daudz runāts. Viņa ir aktīva politikā un nesen gribēja veikt interviju Lielbritānijā 🇬🇧, bet tad tika aizturētā lidostā ar Mārtinu Selleru uz vairākām stundām, un kad viņus izlaida vajadzēja doties uz Austriju, jo aizliedza palikt Lielbritānijā.

Viņa piedzima 1992. gadā Kalifornijā, ASV 🇺🇸. Sākumā viņa nodarbojās ar rakstniecību. Izlaida fantāzijas žanra grāmatas kā ,,Naida diena”. Vēlāk viņa nolēma iet politikā, jo apgalvoja, ka pastāvošās cenzūras dēļ viņa nespēja izdot savas grāmatas bez stāstu pārrakstīšanas. Stāstos nebija pietiekami ,,dažādības”. Viņas motivācija ir cīnīties par vārda brīvību(free speech- angliski). Laurena Southerna, kura nesen izveidoja YouTube video sēriju par balto fermeru slepkavībām Dienvidāfrikā, ir Britānijas draudzene, un viņas dažreiz sadarbojas veidojot video.

Wikipedia mājaslapā viņa ir aprakstīta kā rasiste, labā spārna(right wing- angliski) politikas piekritēja, naciste, kura sniedz naida pilnas runas. Es pati palasīju viņas izteikumus Tviterī un YouTūbā, un nevaru teikt, ka viņa ir baigi radikālā savos izteikumos un mudina uz genocīdu. Varbūt politiskais korektums un liberāļa piekritēji, sniegpārsliņas viņas uzskatus uztver kā naidīgus?

Manuprāt viņa pieder pie tiem saucamajiem ,,alternatīviem medijiem” kā Tims Pūls, un ir kļuvusi populāra, jo daudzi cilvēki jūt, ka oficiālie ziņu kanāli ir pārāk cenzēti vai neparāda sabiedrības uzskatus par notikumiem.

Varat izteikt savas domas par viņu komentāros 📝

Britānijas runa, kuru viņa sniedza Austrijā 🇦🇹
54 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Lielbritānija ir sen jau autoritāra valsts! Pat ne slēpti, Lielbritānijā ATKLĀTI tiek sūtīta policija uz konkrētu, Leiboristiem/liberāļiem nevēlamo politisko elementu mājām, piemēram pēc vienkārša ieraksta Tviterī, kā arī notiek atklātas izraidīšanas no valsts, kā redzams šajā rakstā, sakiet, vai kādas brīvas valsts valdība tik fanātiski seko līdzi katram nelielajam politiski-žurnālistiskajam elementam +  atklāti izraida/aiztur viņus?

Tās jau ir vēl pupu mizas, jo Lielbritānijā ir speciāla policijas nodaļa Londonā, kuru starp citu pašlaik vada kreisās Leiboristu partijas mērs, musulmanis, kurš cik saprotu arī bija iesaistīts šīs iniciatīves izveidē.

Un tagad ir skaidri redzams kādēļ Amerikas revolūcijai bija jānotiek un kādēļ pastāv pirmais un otrais labojums konstitūcijā, lai dotu iespēju cilvēkiem gāzt tirānisku valdību, vai valdību, kura pakāpeniski sāk izrādīt kontrolisma un tirānisma pazīmes, bet Lielbritānijā politiskā brīvība krasi sarūk un Lielbritānijai PAT NAV savas konstitūcijas, kas praktiski nozīmē, ka pa lielam valdība pamazām var sākt rediģēt un veidot likumus kā viņiem pašiem tīk un soli pa solītim izveidot Okeāniju, kā tā bija aprakstīta Orvella grāmatā, tikai reālajā dzīvē, tomēr ASV pamattradīcijās vismaz vēl ir kaut cik palicis cieņā labējā spārna Libertariānisms, mazas valdības būšana un ieroču-vārda brīvības būšana.

2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt