local-stats-pixel fb-conv-api

Bēgļi - Eiropas pastāvēšanas beigas?195

Pēdējā mēneša laikā bēgļi ir vislielākā problēma Eiropā un Latvijā. Bēgļi it kā bēg no kara, bet patiesība ir pavisam citāda. Diemžēl, daļa cilvēku to vēl nav sapratusi.

1369 11 195 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 195

0/2000

1. Allāhu akbar nozīmē 'Lai dievs jūs svētī!'

2. Tie, kas lauzās cauri robežām nav bēgļi, bet ir nelegāli imigranti. Tie ir tie cilvēki, kas meklē labāku dzīvi, un viņi nemaz nav tikai no Sīrijas vai musulmaņi.

4 4 atbildēt
Kāpēc spoki paceļ rakstus bez autoru atļaujas? Šis raksts ir no 2015. gada. Nepiekrītu nekam, ko es pats uzrakstīju šajā rakstā, but that's what happens, when you are surrounded by disinformation.
0 0 atbildēt

Šis video ir velviens apliecinājums šo bēgļu nekaunībai,"dodiet mums naudu nevaram es to ko piedava pie robežas pat dzivnieki to need", ko var piebilst ja tev cilvēkam dod par brīvu un tu vel muti palaid tad man nav komentaru.

Video nosaukums you tube -  "Refugees" demand money, not food.

0 0 atbildēt

Nezinu, kā ir ar to skaitli, bet  Merkele un Junkers to labi saprot, tikai nevēlās novērst. 

0 0 atbildēt

Es domaju ka driz eiropas savieniba sabruks. Un citam eiropas valstim butu jaatgriežas pie diktaturas. 

 

Un vispar Vācija tiešam ka var pieļaut savas valsts iznicibu . 

0 0 atbildēt

Personīgi nez vai baigi jēdzīgu viedokli varu izteikt, jo dzīvē ar šādiem sastapies neesmu

Bet no sabiedrības viedokļa nekas labs nevar nākt no šī visa.. Kāpēc ? Katrā dzīvoklī un mājā ir pa vienam rasistam kā minimums .. Cilvēkiem pat neinteresē vai tie bēgļi ir no kara un tiešām bez izvēles, vai tādi kā rakstā aprakstīti...

Bļaustīties jau varam, ka esam pret.. bet visiem vienalga tā pat būs .. valdībai spiediens no eiropas, kura jau pati izvēlējās pieņemt.. 

Vai kas labs nāks no šīm emigrācijām ? Noteikti ka nē.. Kā jau teici - maza daļa no viņiem tiešām ir nelaimē.. kas nozīmē ka nevienu no viņiem neapmierinās tie neadekvāti apmaksātie darbi .. viņi tak nedarīs fiziskus darbus par mazākām algām un vēl pie reizes respektēs mūsu uzskatus un reliģiju, kāda pieņemta mūsu galā....

Situācija noteikti saāsināsies.. ar visu to ka krievija agresīva no vienas puses un no otras puses allahu akbar... Vai eiropas gals ? We`ll see... we`ll see...

0 0 atbildēt

emotion nedomāju, ka viņiem Ziemeļos klāsies viegli - uzauguši viņi citos klimatiskajos apstakļos

0 0 atbildēt

Nevis EU ir mēsls, bet mēsli ir cilvēki, kas tur ir pie varas! Viņi iznīcina Eiropu...

0 0 atbildēt

Tu domā 23/09/15? 

0 0 atbildēt

Var jau redzēt, ka islams ir miera reliģija, skatoties uz to mieru, ko rada ISIS Sīrijā un Irākā!

0 0 atbildēt

Tā izskatās, ka ES ir plāns iznīcināt Eiropu...

0 0 atbildēt

Šim rakstam nav viena konkrēta avota, jo es rakstīju no tā, ko zinu, plusā pieliekot informāciju no dažādiem avotiem, saliekot to visu kopā, iznāca šis raksts. emotion

Tieši tu esi tas, kam ir sastāstīts, cik labi ir bēgļi, ka jāpalīd kara skartajiem, kas nav kara skarti, vismaz daļa nu noteikti ne!

Nekas ar to ALLAHU AKBAR nav safabricēts. Nekas par nekārtībām nav safabricēts, tev to pateiks jebkurš eiropietis, kam nav ieskalota propoganda, ka šīs ir muļķības. 

Sāc domāt pats, noderēs!

0 0 atbildēt

Nu vispār jau viņi no nekāda kara nebēg, viņi, lielākoties ir ekonomiskie bēgļi, kam dzīve ir normāla arī iepriekšējajās dzīvesvietās, bet viņi tāpat meklē labāku Rietumos.

0 0 atbildēt

Šis raksts ir veidots, lai informētu cilvēkus, lai līdz cilvēkiem nonāktu pamatdoma. Jo vairāk zinās un aizdomāsies, būs labāk. emotion

0 0 atbildēt

Ziniet, es tik tiešām novēlu, lai tie nelegālie imigranti, kas ieradīsies LV (jo par nabaga bēgļiem viņus nenosauksi)  dodas pie savas mammītes Merkeles uz Vāciju!! 

0 0 atbildēt

Nav jau mums jāiet durt nost, vienkārši jāparāda, ka šī zeme pieder MUMS, nevis tikai deputātiem. emotion

0 0 atbildēt

Kādēļ eiropa izraisīja bēgļu krīzi?

0 1 atbildēt
Vacija labprat uznemsot kaut vai miljonu. Tad kapec vispar tiek celts tracis? Te drizak kaut ko citu grib noslept.
0 1 atbildēt
Problēma nav imigranti. Problēma ir amerikāņu marionetes kuras liek bombardēt Sīriju jo tā negrib pārdot naftu par dolāriem. Nerunāsim par to kā tā apbruņoja ISIS.. Ja Amerika nebūtu uzsākusi karu ar gandrīz visām tuvo austrumu valstīm mums šīs problēmas nebūtu.
0 2 atbildēt

Ironiski. Pati Vācijā sēdi. Visi migranti arī grib uz Vāciju. Latvijas valdība mūs pašus nogalinās, bet patiesībā iedzīvotāji paši iznīcinās Latviju, aizbraucot prom...

1 4 atbildēt
« 1  2  3  4 »