local-stats-pixel fb-conv-api

Banānu republikas ekspresis20

174 0

Nesen padzirdēju par kārtējo “Pasažieru Vilciena” iepirkumu vai kaut ko tamlīdzīgu un nodomāju, ka jāpainteresējas par čukčukbāņiem citās zemēs. Būšu atklāts – redzētais, maigi izsakoties, šokēja. Tiešām nebiju iedomājies, ka Latvija šajā jautājumā ir TIK ĻOTI atpalikusi. Bildēs redzamais Latvijas vilciens ir fočēts 2017. gada oktobrī Slokā.

174 0 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

Cik man saprotams- RVR(sadarbībā ar LDZ/PV) ir kārtējais "krievu biznesa" lobijs. Uzņēmums faktiski eksistē uz papīra un veic marginālu funkcionēšanu, labojot "LV banānu republikai" vecos vagonu sastāvus. Ganjau tie "kosmētiskie" remonti makā tikpat cik citur jauni vagoni...

Visdrīzāk jau uzņēmumam kredītu jūra, dāsnas subsīdijas no valsts utt... Tikai tas viss ganjau tiek ofšorots uz saimnieku kontiem, nevis investēts jaunās ražošanas līnijās un jaunā, konkurētspējīgā produkcijā...

Cik ir dzirdēts un redzēts, viss LV dzelzceļa bizness, īpaši kravas/tranzīts (pasažieri nenesot peļņu, PV vispār ir juridiski atšķelts nost   emotion   emotion , ir zem "krievijas tupeles".

"Uģevļatsa ņeprihoģitsa"...   emotion  

14 0 atbildēt

 emotion Skumīgi ka jālieto tādi lūžņi! emotion 

12 0 atbildēt
Wow, šis ir skumji.
6 0 atbildēt
Pat Ganā labāki 🤣
5 0 atbildēt

bremzes

3 0 atbildēt

ļoti daudz, gada desmitiem tūkstoši...

3 0 atbildēt

Tu pats saprati, ko uzrakstiji? Iemācies vienreiz rakstīt latviski! emotion 

2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

smukas plastmasas nav kvalitāte, bet ņemot vērā tiešām ļoti novecojošo ritošo sastāvu LDz, ir jāsāk krietni apšaubīt - vai tiešām RVR ražotie vilcieni no 1970'ajiem ir izdevīgi? 

Jā, ietaupās 100 miljoni eur, bet RVR vilciens noteikti rij 3x vairāk degviela vai elektrības kā lēts plastmasas mūsdienu vilciens. 

Tuklāt tas naudas trūkums ir pilnīgs bullšits - Bibliotēkai puse deputātu aizgūtnēm centās naudu iegrūst (jo vajadzēja nozagt) un redz, ka atradās - veseli 300 miljoni. un LNB tagad stāv tukša.  Ā, pareizi, daļu izmanto biznesam, kur par tavu un manu naudu kāda firma pelna, nomājot banketu zāles. 

Reāli praktiskās lietās mēs neieguldam. 

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Moldovu varēja nelikt, kā piemēru. Forografijā ir 60~70.gados būvētie Hungarijā un 2010.gadā modernizētie D1 sērijas dīzeļvilcieni.
0 0 atbildēt

ierasta situācija lv

0 0 atbildēt

Runājam mēss par latvijas kultūru utt.Lūk latvijas kultūra korupcija.Gadu gadiem milzīgas sumas tiek izsaimniekotas.Jo valsts un pašvaldības iestādēs,strādā nē ne strādā bet sēž.Un tupa izsaimnieko valsts buģetu.Nebūtu mūsukultūra korupcija,būtu sen jauni vilcieni.Vaine KNAB.

0 0 atbildēt
Es vilcienu neizmantoju.
1 4 atbildēt