local-stats-pixel fb-conv-api

Aleksejam Rosļikovam patīk būt mazajam Nilam Ušakovam!2

Jaunākās kadru politikas izmaiņas RD liecina par to, ka Nils Ušakovs - Нил Ушаков amatā paaugstinājis savu mini me Rosļikovu, kurš ne reizi vien ir imitējis Youtube kanālā „Rīdzenieka” jautājumu mēram.

Tagad viņš ir kļuvis par Pilsētas attīstības komitejas priekšsēdētāju. Tiesa, Aleksejs Roslikovs ir baigais "perecs". Viņš ne tikai fīrējas pa RD, bet arī pa privātajām firmām, kuras saskaņā ar Lursoft datu bāzi nemaksā nodokļus. Tas gan viņam naktīs netraucē gulēt.

Tas nav vienīgais, kas varētu Aleksejam traucēt naktsmieru. Portāls KOMPROMAT.LV ir rakstījis, ka A.Rosļikovs, iespējams, ir kādā krimināllietā iesaistītā persona, jo 2017.gada 24.septembra naktī viņš iekļuva SIA „KM City Line” firmas telpās, un nozaga tur datoru un, iespējams, 3600 eiro.

Portāla KOMPROMAT.LV rīcībā esošā informācija liecina, ka Valsts policija par Rosļikovu arī izskatot iesniegumus par piesavināšanos lielos apmēros, algu maksāšanu konvertos un reiderismu. Viņš mums arī ir „Apvienotās Policistu arodbiedrības” un „Apsardzes darbinieku biedrības” valžu loceklis. Turklāt viņam ir nedeklarēti īpašumi Kurzemē, kaut kur pie Ventas, patiesībā tie varētu būt reģistrēti uz viņa sievas vai kāda cita tuva radinieka vārda, vai arī tie varētu piederēt kādam ofšoram!

Rosļikov, zeme ir apaļa, bet karma – .... ?

Tādi cilvēku lūk strādā Rīgas Domē un vada komitejas.

Valsts policija Valsts ieņēmumu dienests Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija
#korupcija #rīgasdome

23 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Labu laiku apakaļ strādāju Rosļikova kompānijā. Neteiktu ka slikts cilvēks, pret darbiniekiem attiecās ar cieņu un bija ar viņu iespējams sarunāt visu. Tas ir no sērijas rādīsim ar pirkstiem uz šo kamēr pārējie to pašu dara jau gadiem ilgi, respektīvi ''muhļijas un dzīvo kā māk''

3 0 atbildēt
Rosļikov, ČEMODAN, VOGZAL ROĢINA! To pašu novēlam arī kolonistam Ušakovam!
3 0 atbildēt