local-stats-pixel fb-conv-api

Martins paliek ceturtais un beidz karjeru, Tomass piektais. Joprojām bez medaļām6

27 0

16.februāris ir pienācis ar nepatīkamu un negaidītu ziņu visiem latviešiem, kas fano par sportu un nk Latvijas gaida olimpiskās medaļas šīs ziemas olimpiskajās spēlēs. Ceturtais un piektais - tā beidzās šīs ziemas olimpiskās spēles Phjončhanā mūsu lielākajām cerībām uz medaļām - brāļiem Dukuriem.

Vēl pirms pēdējā Brauciena, Martins atradās otrajā vietā, tomēr ceturtajā braucienā nespēja šo pozīciju noturēt un kapitulēja. Jāpiebilst, ka trešo braucienu viņš nobrauca teicami un medaļu viņam liedza vien pāris sekundes simtdaļas un dažas niecīgas kļūdiņas.

Par Olimpisko čempionu kļuva korejietis Sunbins Juns, kas nevienu īsti neizbrīnija. Viņš laboja arī trases rekordu. Olimpisko sudrabu izcīnīja OAR (Krievijas) pārstāvis - Ņikita Tregubovs, kam šī medaļa ir labs kāpiens karjerā. Viņš bija junioru čempions pērn. Bronzu izcīnīja Lielbritānijas pārstāvis Dominiks Pārsons. Tomass veica četrus stabilus braucienus, tomēr cīņā par medaļām neiesaistījās un ieņēma piekto vietu, tieši aiz brāļa. Jāatzīst, ka iznākums ir sāpīgs, jo tieši brāļi Dukuri bija Latvijas lielākās cerības uz medaļām - tieši jau uz zeltu. Martins nācis klajā ar kādu nepatīkamu ziņu.

Turklāt, ar nepatīkamu ziņu nācis klajā 34 gadus vecais Martins, kurš paziņojis par karjeras beigām. Viņa brālis Tomass gan nebeidz karjeru, tomēr paziņojis, ka vairs nepiedalīsies Olimpiskajās spēlēs.

Tagad Latvijai atliek vien cerēt uz brīnumu bobslejā, sieviešu skeletonā un pārējos sporta veidos. Varbūt, tomēr paveiksies un būs mums kaut viena olimpiskā medaļa. Turēsim īkšķus.

Lūgums izrādīt cieņu šiem abiem sportistiem un dalīties ar šo rakstu Facebook - izrādīsim viņiem cieņu, jo viņi priekš mums tāpat ir čempioni. Tas aizņems tikai pāris sekundītes...

27 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000
Es Dukura vietā būtu vēl startējis Pekinas Olimpiskajās spēlēs!!!Ceru,ka trīslūpim(Trigubovam)būs dopings!!!emotion
5 0 atbildēt

Līdz bronzai trūka 0,02 sekundes

4 1 atbildēt

Ne vienmēr visi var būt uzvarētāji. 

Sakāves pieņemšana parāda, ka cilvēks jau ir cienīgs kādreiz kļūt par uzvarētāju atkārtoti.

3 0 atbildēt
Oficiāli jau viņs karjeru vēl nebeidz.
1 0 atbildēt

Skumji tomēr!  emotion 

0 0 atbildēt