local-stats-pixel fb-conv-api

PRIDE in Stockholm!25

37 8

Heii, spocēni!!! Kamēr jūs te jūsmojat par Latvijas olimpiešiem, es pavadu laiku Stokholmā. Vakar dzīvajā biju uz praidu! emotion Tas tik bija kautkas, esmu nolēmusi ar jums padalīties bildēs un video! emotion Mans pirmais raksts! Šeit būs tikai dažas bildes, jo safočēju ļoti daudz, te tie labākie kadri... emotion Šitas bija lielākais praida gājiens pasaulē! Dalībnieki bija no visas pasaules. Tā kā skatījos tādu pirmo reizi tad fočēju tik visu kas pagadās. Kautgan drīkstēja piedalīties tikai no 18 gadiem, tur tik un tā gāja jaunāki. Redzēju divus apmēram uz 15 gadiem puišus kas bučojās un iet ar rociņām, viņiem tas kaikam jau normāli. Vel bija vērojami mazāki bērni zem 10 gadiem! Šis gājiens ilga apmēram 2 stundas, fočēju tikai pusotru stundu, jo kājas nosāpējās... Pēc praida velviens moments apmēram 18:00 muzikanti spēlē mūziku, un iedāvā diskus utt., lejā stāv tas koferītis kur naudu ziedo, iemetu un sāk nākt arī pārējie cilvēki, bet te pēkšņi viens no PRAIDA dalībniekiem paķer koferi un aizskrien... Bet nu beigās viss nokārtojās, un viņam bija jāskaidrojas ar policiju... emotion

Vēlāk būs video, tagad jātaisa youtube profils jaieliek video un tad vel spokos jaliek...

Protams dzīvē to visu redzēt bija superīgāk! emotion

« 1  2  3  4 »
37 8 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

Vienkārši pretīgi. Gejisms tiešām ir slimība un stulbākais tas, ka daudzi sāk domāt, ka tas ir normāli. Tad nu arī viņi ir slimi un arī cilvēks, kurššo rakstu uztaisīja ir slims. Cilvēki ar galvu nedomā, ka ja vairāk būs tādu cilvēku tad beigu beigās cilvēki izmirs, jo dirsā ņemjot jau sīko neuztaisīsi. Krievi malači un serbi, ka pretojās gejisma popularizācijai pasaulē. Serbijā piemēram puss pilsētu izādīja dēļ praida un uzskatu, ka mums ir jārīkojas tā pat. Es arī uzskatu, ka praids Latvijā ir kā mēģinājums tikt līdz Maskavai, jo tas ir geju galvenais mērķis .

5 1 atbildēt

da jomajo, ja tev vinji taa kretinee, ko skatiijies?

4 2 atbildēt

Nesaprotu, kam sitadi stulbi pasakumi ir vaidzigi? Vai, tad mes parastie cilveki staigajam apkart un blaustamies par to, ka mums patik pretejais dzimums? Sezat sava nosturi un darat, ko jums patik darit. Nemaitajat bernus.

6 5 atbildēt

Ok man nav nekas pretī,lai viņi to dara ko grib,bet naturāļi nestaigā un nepraido pa pasauli.Nez kāpēc visus pedofīlus pievelk,tieši mazi zēni?Es esmu par to kā dabā iekārtots,manā uztverē homoseksuālisms ir psihiska slimība...

4 3 atbildēt

Es tur tieši piektdien biju un šausminājos par to, cik toleranti ir zviedri. Uz katra sabiedriskā transporta pa diviem geju karodziņiem tikai tāpēc, ka praids. Neviens neko Zviedrijā pret šito neiebilst. 

2 1 atbildēt

Ja godīgi ,šis viss patiešām ir pretīgi. Pirmkārt tas psihiski nelabvēlīgi iespaido bērnus. Tas tač nav normāli, ka bērns var uz ielas redzēt kā divi pediņi mīcās vai arī ,ka kāds kādam bāž roku dirsā! Šādi pasākumi ir jāaizliedz. Lai dara mājās ,ko grib, bet sava slimība apkārtējiem nav jāizrāda.

3 2 atbildēt

aizbraukt uz ārzemēm un skatīties uz pediņiem? nesaprotu tevi..

1 0 atbildēt

Ta ir tikai milestiba. Kas jums cilveki ir? Tas ir normali. Tas ir skaisti un tur nav neka grecinieciska. Vienalga vai tas ir starp virieti un sievieti, virieti un virieti vai sievieti un sievieti - taa tik un ta ir milestiba. Tas ka cilveki ir citadaki nenozime ka vini ir nenormali. Diskriminet tadus cilvekus ir tik pat stulbi ka diskriminet cilvekus ar brunam acim, blondiem matiem vai vel sazini ko. Visi vienadi, visi cilveki, visi normali un ta tik un ta paliek milestiba, vienalga kada. 

0 0 atbildēt

Jā, tik neticu, ka kāds vēlētos spridzināt sevi (Nu ja runājam par normāliem cilvēkiem)! Ja vien tu esi pašnāvnieciski noskaņots.

0 1 atbildēt

Kapec tim zilajiem jataisa kkas tads ja viņš ir gejs vai lezbieta tad esat un dzivojiet klusu savas majas bet ne viņiem ir jaiziet ielas un tur jaizradas ... Ta viņi slikti iespaido bernus.. Galu gala dievs radija Adamu un Ievu nevis Adamu un Peteri..

0 1 atbildēt

 

normāls ir tas,  kas funkcionē saskaņā ar mērķi, kura dēļ tas ir radīts
0 1 atbildēt