local-stats-pixel fb-conv-api

Mazliet par Foto spēli!45

186 1

Tā ir spēle, kurā vari izmantot sava telefona kameru uz pilnu klapi. Un arī radoši izpausties! Bet kā jau katrā spēlē šai ir savi noteikumi.

Pilnā noteikumu versija: http://spoki.tvnet.lv/foto/Foto-speles-noteikumi/273889">http://spoki.tvnet.lv/foto/Foto-speles-noteikumi/273889

***

Spēle atrodama sadaļā "spoku rīki". Mobilajā versijā atrodama kopējā izvēlnē.

Princips: Jābildē pašam, un lai zinātu ka neesi novilcis no neta bildi, redzamam jābūt Tavam nikam. Paralēli rit 3 savstarpēji nesaistītas spēles. Lai nebūtu bardaka tās tiek apzīmētas ar FS, AS un SS. Šie iniciāļi jāpievieno raksta nosaukuma sākumā liekot rakstu foto spēles sadaļā. Tagad par katru spēli atsevišķi:

FS- galvenā un interesantākā spēle. Ideja tāda, ka Tev jāatrod un jānobildē tas ko iepriekšējais ir paprasījis. Protams prasītajam jābūt reālam un izdarāmam. Piemēram: ūdens uz marsa.

Un tātad es ielikšu to ūdens glāzi uz šokolādes batoniņa un paprasīšu nobildēt ābolu. Tu paņemsi nika lapiņu un tecēsi uz dārzu, nobildēsi ābolu un paprasīsi nobildēt datorpeli. Kāds cits pamanīs jauno uzdevumu un nobildējis datorpeli paprasīs nobildēt akmeni. Te spēlē varu iesaistīties es, ja ir 2 raksti pēc mana raksta vienā no spēles sadaļām ( FS, AS, SS), tad es atkal drīkstu likt. Tātad nobildēšu akmeni un paprasīšu olu, vēlams vistas. Vari bildēt Tu vari atstāt kādam citam.

Lai spēle ritētu raitāk noteikumos ir punkts par to, ka var likt rakstu arī ja starp Taviem rakstiem ir tikai 1 cita autora raksts + 1 stunda. Tātad, izmantojot piemēru par ābolu un datorpeli. Es varētu likt to datorpele ja pēc mana "ūdens uz marsa" būtu pagājusi stunda. Un Tu varētu likt olu ja pēc Tava "ābola" būtu pagājusi stunda un es būtu ielicis rakstu. Saprotams savus uzdevumus nekad, un nekādā veidā nedrīkst pildīt, šī ir spēle, un lai arī šobrīd vērojama mazāka aktivitāte, pēc teorijas spēlē var piedalīties neierobežots daudzums dalībnieku. Tad var rasties problēma jo 2 spēlētāji var ielikt ( piem. ābolu ) vienlaicīgi un paprasīt kā nākošo katrs kaut ko savu. Tad par īsto un vienīgo izpildīto uzskatāms tas, kurš būs ielikts pirmais. Atšķirība var būt minūtes un sekundes. emotion

Šinī gadījumā raksts kurš "nokavēja" jādzēš vai nu pašam, vai arī to izdarīs administrācija. Tas pats attiecas uz AS un SS.

Vel 1 nianse. Gadās, ka kāds uzdod bildēt kaut ko tādu ko neviens negrib/nevar nobildēt, tad pēc diennakts uzdevums jāmaina/ jāatvieglo (atstājot spēkā sākumā uzdoto). Piemēram, kāds paprasījis tomātu un 4 zaļas lapas. Principā nav nereāls uzdevums, bet var sanākt ka: kāds neēd tomātus, kāds ēd tomātus bet nav lapas un vel kādam slinkums iet pēc lapām un/ vai tomāta. Atvieglots uzdevums, pēc diennakts, varētu būt, ka jāliek vai nu tomāts vai lapas. Tas dod iespēju tam kam ir tikai tomāts, un tam kam ir tikai lapas, kā arī tam kam ir slinkums, jo tagad jāiet tikai pēc tomāta vai pēc lapām. Ha! Spēle, kurš pirmais paspēs!

SS- skaitļu spēle. Ideja ir tāda, ka no dajebkā jāsaliek cipari. Protams secīgi. Piem., ielieku 567, Tev jāliek 568. Un nākamais liek 569. Un vēlreiz atkārtošu. Ja pēc mana 567 Tu ieliec 568 un paiet 1stunda es varu likt 569. Ja pēc mana 567, zibenīgi kādi citi 2 spēlētāji ( piem. Tu un Vēlkds) ieliekat 568 un 569, tad es uzreiz, neskatoties cik laiks pagājis varu likt 570. Izklausās nedaudz piņķerīgi, bet patiesībā ir vienkārši.

AS- ( asociāciju spēle), šī spēles sadaļa ir savā ziņā personiska, un savā ziņā pieļauj plašu vaļību. Piemēram: nobildēšu malkas pagali, Tev tā asociēsies ar grilu, un nobildēsi grildesiņas vai šašlik gaļu. Nākamajam desa asociējas ar pusdienām un nobildēs ceptus kartupeļus, tad vēl kādam cepti kartupeļi asociēsies ar to griešanu, un nobildēs nazi... Utt.

Protams gan uz AS, gan SS attiecas noteikumi par niku, un noteikums par 2 rakstiem vai 1rakstu +1 stunda. Cītīgi liekot rakstus katru dienu var nopelnīt medaļu "darbaholiķis", un neaizmirstam seifu labumus! Spējas, medaļas, cepumi!

***

Jāpiebilst ka bildēs ir tikai manis bildētās bildes un no citu autoru rakstiem varētu uztaisīt ne mazāk interesantas kolāžas.

Nobeigumā gribu visus aicināt apmeklēt http://spoki.tvnet.lv/foto

ieplusojiet, iekomentējiet, un nekautrējaties jautāt, ja kas nav skaidrs.

186 1 45 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 45

0/2000