local-stats-pixel fb-conv-api

Administrācijas paziņojums!85

636 5

Sveicināti visi esošie un topošie spoki. Lasot rakstu komentārus, ir redzams, ka ir ļoti daudz neapmierināto cilvēku ar rakstu kvalitāti. Spoku administrācija neguļ, un cenšas mainīt to, administrācijā ir uzņemti jauni redaktori, kuri tiek apmācīti, lai varētu ne tikai operatīvi norisināties darbs ar Lietotāju rakstu apstiprināšanu, bet arī, lai pastiprinātu kontroli par Žurnālistu ievietotajiem rakstiem!

Bet visi ir cilvēki, un nav iespējams izkontrolēt pilnīgi visus, tāpēc arī pašiem spokiem vajadzētu iesaistīties rakstu satura kontrolē. Ja jūs redzat, ka kāds raksts neatbilst noteikumiem, tad par to ziņojiet administrācijai, zem katra raksta atrodas iespēja:

Ziņo administrācijai!
Šis raksts neatbilst noteikumiem!

Laika gaitā ir izveidojusies situācija, ka spokos lielākā daļa ir Žurnālisti, kuri publicē rakstus bez administrācijas apstiprinājuma, bet diemžēl daudziem no viņiem ir radusies sajūta, ka, ja reiz viņiem ir Žurnālista statuss, tad viņi var vairāk nedomāt par noteikumiem, un, lai visus viņus izkontrolētu, vajadzētu arī iesaistīties Jums visiem, un tie Žurnālisti, kuri regulāri pārkāpj rakstu publicēšanas noteikumus, tiks sodīti ar Žurnālista statusa atņemšanu!

Neaizmirstiet to, ka mēs visi esam tie, kuri veido šo mums iemīļoto vietu, kāds publicējot rakstus, kāds rakstot komentārus, vērtējot rakstus, iesakot tos sociālajos portālos. Mēs visi esam daļiņa no spoki.lv, tāpēc būtu labi, ja arī mēs visi iesaistītos, lai padarītu šo vietu interesantāku, pievilcīgāku un kvalitatīvāku. Tāpat, kā Rīga nekad nebūs gatava, arī spoki.lv nekad nebūs gatavi, mēs vienmēr centīsimies augt un attīstīties, un mums ir svarīgs Jūsu viedoklis, jo bez Jums šī vieta neeksistētu!

Lūgums visiem iepazīties, vai no jauna atsvaidzināt atmiņā noteikumus, jo daudz kas noteikti ir piemirsies, vai vispār nav zināms, citi vispār varbūt nekad nav lasījuši noteikumus:

http://spoki.lv/static.php?type=rules

Kā izvēlēties kategoriju rakstam?

Ar cieņu, spoki.lv administrācija.

636 5 85 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 85

0/2000