local-stats-pixel fb-conv-api

Olu krāsošana ar karkadē tēju un mežģīni. Eksperiments.17

327 5

Vēl viens olu krāsošanas eksperiments paveikts :) , šoreiz krāsoju ar karkade tēju un mežģīni, kā man veicās, skatieties video :) Izsakiet kādas vēl ir jūsu olu krāsošanas tehnikas rakstot komentārā :)

327 5 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000
Es zinu,ka lai iegūtu violētas olas,jākrāso aroniju sulā,bet vai var tagad to dabūt nezinuemotionBet visi sarkanie toņi,padara olas pelēkas,man atkal gribas kaut ko spilgtuemotion
4 0 atbildēt

Tējas dzeršana ar olām  emotion 

4 0 atbildēt

tad jau labāk veco labo pārbaudīto metodi ar sīpolu mizām!

4 0 atbildēt

Šajā gadījumā tēja bija stipri par švaku. Iepriekšējā rakstā jau minēju (kā lolz), ka olām jāļauj dabīgi nožūt, nedrīkst mazgāt, slaucīt, berzēt. Tad arī pelēkais krāsojums paliks. emotion

4 1 atbildēt

Pagājšgad arī krāsoju ar šo tēju , nekas nesanāca....  emotion 

3 0 atbildēt

Priekš manis jauns variants. Laikam jo man riebjās karkadē garša tējā:d Dzeltenas olas var skaisti iegūt ar kurkumu,nu un ,protams, krāsoju ar klasiskajām sīpolu miziņam,citreiz arī ietinot lupatiņa kopā ar skujām,rīsiem vai pavasara ziediem,tādējādi iegūstot sarkanīgi brūnganu krāsojumu ar dažādiem siluetiem. Citreiz ir lietotas arī tās tabletītes,kas krāso,bet kaut kā ,lai cik smukas krāsas no tā nesanāk dabiskais patīk labāk.

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Es tādu olu vienozīmīgi neēstu.  emotion 

2 1 atbildēt

Forši  sanāk ar marlīti vai zeķi brūnajai olai poetītas klāt karkade tējas lapiņas. Pievienot etiķi nav laba ideja, jo karkade tēja ir skāba tāpat.

0 0 atbildēt