local-stats-pixel fb-conv-api

vai viņi pastāv spriežiet paši10

Meklējot youtub video par Rosvwellu uzdūros šim citplanētiešu video kuri paši skatieties. visi domā ka blēņas vai fake bet tas ir jūsu domas spriežiet paši. Mans pirmais raksts takā bez skarbjiem komentāriem visi jau notekti zin par Roswellu tāpēc nevēlos tur kaut ko kopēt no wikipēdijas..

izbaudiet video....



54 4 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Kamēr neredzēšu dabā kaut vienu citplanētieti,neticēšu.

Un vispār,kāpec visi uzskata ka citplanētieši ir līdzīgi cilvēkam ar divām rokām un kājām.Tikpat labi tie varētu būt arī tārpi.emotion

8 1 atbildēt

kāpēc tik līdzīgi cilvēkam? ja uz citas planētas attīstījušies, tad nebūtu nekas līdzīgs šitam.

2 0 atbildēt

njā, naivi cilvēki ir tie kas domā ka citplanētiešu nav. naivi domāt vispār ka esam vienīgas dzīvās būtnes, ņemot verā miljoniem stāstu, miljoniem bilžu, video - ko protams NASA noliedz ar fake un debīliem izskaidrojumiem, kā saules atspulgs un vēl visādiem mēsliem tikai tāpēc lai cilvēki nekristu panikā, un cilvēku dabā ir izpostīt.. to viņi arī zin, tāpēc visu slēpj no mums parastajiem ļautiņiem. Sabrauks visādi ziņu kanāli, paparaci un vel visādi idiņi kam tik prātā iejaukties un dabūt labāku info,kadrus u.t.t. Vienīgais ko varu jums pateikt - think with your brains!!! Protams ka neesam vienīgi, protams, ka viss jau sen zinams un izskaidrots..

3 1 atbildēt

njā kas gan var būt izskaidrojums tam kā uz vissenākajām ēģiptes piramīdām ir uzzīmēti kosmonauti vai kautkas tamlīdzīgs ja ne nlo?? nesaprotu kapēc cilvēki netic ja jau ir tik daudz bilžu un video!! (ne jau visi ir uzfeikoti)

1 0 atbildēt

Tik mīļi mirkšķina savas acis.

2 2 atbildēt

vispār tam var piekrist jo mēs viņiem esam arī citplaneieši bet viņī latvija lido reti kad

0 0 atbildēt

cgi

0 2 atbildēt