local-stats-pixel fb-conv-api

Viņa dzīvoja man blakus...65

987 5

Pirms dažiem gadiem īrēju divu istabu dzīvokli. Pirmajā dienā pēc formalitāšu nokārtošanas, kad saņēmu atslēgas, nolēmu apskatīt šo dzīvokli vēlreiz, bet šoreiz viena pati.

987 5 65 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 65

0/2000

Labs lasāmais uz nakti..

115 0 atbildēt

pa dažiem latiem varu tevi naktsmiegā pasargāt! :D

65 0 atbildēt

Man nomira vecaisteevs pirms paaris gadiem un man bija taada pati probleema.

Pa nakti aizveeru aizskarus un no riita vinji jau bija atveerti kautvai dziivoju viens peec vecteeva naaves un naktii arii vareeja dzirdeet kaa virinaas durvis un ir visaadi troksnji, bet peec laika tas viss beidzaas.

20 0 atbildēt

Man pavisam nesen nomira mamma. Visu laiku ir sajūta, ka viņa ir tepat, blakus. Un tas galīgi nav biedējoši, bet patīkami. Bet šitādā situācijā, kad svešā dzīvioklī skrievu tantiņas rēgs plēš tapetes, fui, bail pat iedomāties.

14 0 atbildēt

man palika baisi

14 0 atbildēt

Uhūū labs gabals emotion Manuprāt vajadzēja izkvēpināt dzīvokli un pasaukt kādu, kurš attīra no nevēlamiem gariem utt. Pat tad, ja tu tādām lietām netici.

Pēdējais fakts nebij zināms ;)

12 1 atbildēt

ja es tada vieta dzivotu , pasauktu savu macitaaaju =) 

9 0 atbildēt

vispaar 40 dienas dveesele mitinas uz zemes peec savas naves

8 0 atbildēt

Jārespektē viņus un viņi respektēs mūs.

5 0 atbildēt

:D:D varbuut kaiminji pa nakts melnumu tapetes pleesa nost:d mees,kad izdomaajaam tapetes paarliimeet dziivoklii,dariijaam to savaa briivajaa laikaa un sanaaca dazhkaart peec darba,tad nu ap vienpadsmitiem vakaraa plucinaajaam nost tapetes un kasiijaam atlikumus no sienas.Cauri staaviem taa skanja 100punkti iet cauri,ka nemetas:D laik pa laikam mistiski iedaardeejaas radiatori:D laikam spoki:)

5 0 atbildēt

Labs raksts! emotion

Man patika! ;)

4 0 atbildēt

iespaidigi, bet tas ir 40 d. ne 90

4 0 atbildēt

nebija taa, kad man bija bai , bet eermiigi gan biku bij.

3 0 atbildēt

Kaut kāda sakritība es vienmēr mistikas nodaļu atveru tieši pirms gulētiešanas! emotion +!

2 0 atbildēt

Man bija tā- Remontēju vienu dzīvokli,mājā neviena nebija,bet visu laiku nepameta sajūta,ka es neesmu viens tajā dzīvoklī-sajūta it,kā kāds visu laiku skatās uz nagiem,mistiskas skaņas vienā istabā,k.kādi šļūkājoši soļi pa koridori. Sametās pavisam baisi. Pateicu saimniecei par to visu figņu,viņa arī apstiprināja ,ka esot līdzīga sajūta. Pēc remonta atklājās,ka drēbju skapī-tajā kas koridorī,zem linoleja bija zelta gredzens,ko iepriekšējais saimnieks(tad jau nelaiķis) bija pazaudējis...Kad gredzenu atdeva mantiniekiem,viss beidzās,. Tāds ir mans piedzīvojums ar spokiem-gribi tici,gribi,ne...emotion  

2 0 atbildēt

emotion

2 0 atbildēt

Tā ir taisnība! Ome stāstīja kad opis esot nomiris tad noticis līdzīgi!Naktī dzirdama trauku grabināšāna, ome pa nakti juta ka vinjai pūš uz kakla un glauda roku...

2 0 atbildēt

DMT = real life, dvēsele eksistē un to apstiprina pat psihologi un psihiatri.

1 0 atbildēt

atbildot uz cruel komentāru "EM>atbildot uz musha komentāru " espaidigi, bet... "

kam negadas emotion   

1 0 atbildēt

It's all in your head.

9 8 atbildēt
« 1  2  3 »