local-stats-pixel fb-conv-api

Viela pardomam +Gifi2

3 7

Astrālā pasaule

Pat ja Tu neēsi pieredzējis un nekad neēsi mēģinājis iziet astrālī, sekojošā tehnika, palīdzēs Tev iemācīties bez problēmām un vienkārši atdalīt savu garīgo ķermeni no fiziskā. Zinot šo lielisko tehniku Tu iemācīsies lidot savā astrālajā ķermenī. Tevi gaida vienreizēji piedzīvojumi un aizraujoši ceļojumi.

Ja Tu esi izmēģinājis neskaitāmas tehnikas, un Tev nav izdevies iziet astrālajā plānā, tad nesarūgtinies, jo šī ir viena no parastākajām metodēm, lai izietu astrālajā plānā.

Kas ir vajadzīgs, lai izietu astrālī?

Pirmais un vienīgais noteikums - iemācīties ieiet transa stāvoklī. Iziešana astrālī notiek ar apziņas stāvokļa izmaiņām, kad ir pilnīga relaksācija, atslābināšanās.

Kā iemācīties ieiet transa stāvoklī?

Nav vajadzīgs speciāli kaut kam mācīties! Tagad, Tavā ziņā ir lieliska metode. Pētijumi liecina, ka pamostoties no miega, smadzeņu viļņi strādā tieši tajā režīmā, kurš ir nepieciešams, lai izietu astrālajā plānā.

Kā tad iziet astrālī?

Īstenībā viss ir diezgan vienkārši, šeit būs daži speciāli paņēmieni, kuri palīdzēs Tavos mēģinājumos. Trenējies un mēģini katru dienu. Tu viegli bez lielas piepūles spēsi iziet astrālajā pasaulē, un lidināties pa savu istabu.

Kā pareizi izpildīt iziešanas tehniku?

Tātad, kā tikko Tu pamosties, nesteidzies atvērt acis, nekusties! atceries, ka šie noteikumi ir ļoti svarīgi!

Pamostoties nekusties un nekādā gadijumā neatver savas acis!

Mēģini pakustināt kadu no savas ķermeņu daļas, bet tajā pašā laik'nekustinot to fiziski. Tā Tu spēsi attīstīt savu astrālo ķermeni un iemācīties un kontrolēt to. Mēģini uzlidot savā apziņā un iziet ārpus materiālās robežas.

Pamēģini izvelties no sava ķermeņa.

Iedomājies par kaut kādu vietu, un centies tur domās nokļūt.

Pamēģini griezties un izgriezties no ķermeņa savās domās.


Pamēģini sadzirdēt iekšējās skaņas, balsis, vai arī saskatīt kādus attēlus (līdz attēli kļūs tik reāli, kā īstenībā, un skaņas dzirdēsiet kā reālajā, tad momentā Jūs tiksiet izrauti astrālajā plānā.)

Tu noteikti, ka sapratīsi par ko es rakstu, kad nonāksi tādā stāvoklī. Mēģini iziet jau nākamajā rītā. Praktizē 10 - 15 minūtes.
Vajadzētu strādāt katru dienu, lai aktivizētu savu astrālo ķermeni. Atrašanās izmainītā stāvoklī uzreiz pēc pamošanās, tādas praktikas izdodas daudz vieglāk un ātrāk, nekā dziļā transā, nerunājot par nomodas stāvokli vispār.

Kā atgriezties atpakaļ ķermenī?

Ar vienkāršu pavēli, iztiekt domās «ATGRIEZTIES!».

Ja nu nekas neizdodas?

Ja nēsat parliecināts, tad nemēģiniet. Spēks sastāv no pārliecības un apņēmības, un lielu pārliecību saņemt to, pēc kā Tu tiecies! Bet ja nu tiešām neizdosies, tad liecies uz auss, un pie nākamās pamošanās reizes atkārto to pašu, un tā katru dienu. Agrāk vai vēlāk Tavs eksperiments noteikti izdosies.

3 7 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

eu, čalīt špikot nav labi

1 0 atbildēt
Attēli no filmas ļoti forši esu filmu redzējis
0 0 atbildēt