local-stats-pixel fb-conv-api

Slender man.71

273 1

Slender man - cilvēkam līdzīgs radījums, tikai tam ir garas rokas, uzvalks un tam nav sejas. Slender man visbiežāk vienkārši sastop cilvēkus tumsā, taču var gadīties, ka Slendermens parādās arī dienas laikā. Sastopot viņu, cilvēkus pārņem vajāšanas mānija, paranoja - kas jau gandrīz ir kā pirmais simptoms - visu laiku šķiet, ka tevi kāds novēro. Atrodoties Slendermena tuvumā, var būt pīkstoņa ausīs un nelabums līdz pat vemšanai, jo kā gan cilvēks var justies labi, ja tev jāskatās uz radījumu bez sejas.

Slendermens cilvēku uzreiz nenogalina un neviens tā īsti nezin, kāpēc tas vajā cilvēkus - uzbrūk pustumsā, gaišā dienas laikā, ierodas mājās. Droši vien ka tam acis ir, bet nav sejas. Ja par kādu cilvēku šī radība ieinteresējas, tad nu jau "upuris" var būt drošs, ka mirs vai nu no šī citplanētiešradījuma nāves vai arī no prātā sajukšanas. Nezinu kā ir Eiropā, bet ASV cilvēki tam tic, jo pierādījumi tā eksistencei ir jau kopš 20. gs vidus un pat agrāk - fotogrāfijās, fonā.. Vēl nav arī īsti izzināts - vai tam ir tikai divas rokas vai vairākas, vai šis Slendermens ir tikai viens tāds vai arī tie ir vairāki radījumi, zināms vien tas, ko es jau minēju - aptuveni cilvēka augumā, dažkārt garāks, uzvalkā un kas ir dīvaini, ka tas blenž pretī cilvēkam - tāpat kā cilvēks blenž uz to.

p.s. - nezinu vai kāds par to no jums ir dzirdējis, jo parasti cilvēki tikai ir redzējuši to kaut kur internetā, bet neviens gandrīz nekad neinteresējas, kas tā ir par radību un domā ka visas fotogrāfijas ir samontētas. Ziniet, kad parādās kāds raksts, ka kaut kur ir atrasta beigta radība un tad visi tikai ņemās teikt, ka tas nav īsts, bet ir lietas, kuras nevar izskaidrot. Gluži kā šo.

p.s.s. - vēl ir iznākusi arī filma ar tādu pašu nosaukumu Slender man, bet to es neesmu vēl redzējusi.







273 1 71 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 71

0/2000

parasti šiem neticu bet nu klausoties to dziesmiņu izgāja šermuļi caur kauliem..

0 0 atbildēt

būs jāpainteresējas sīkāk.

0 0 atbildēt

Šitā ir konkrēta interneta leģenda, bija konkurss kkādā forumā, kur bija jāizveido mistiks briesmonis. Tā arī radās Slender Man jeb Iļģuciema Velns. http://www.spoki.lv/mistika/The-Slender-ManIlguciema-velns/264102

1 1 atbildēt

pāris dienas atpakaļ redzējo šito sapnī O.o

0 0 atbildēt

Painteresējos sīkāk... Tēma mānīga, daudz faktu un daudz feiku, piemēram vidiomateriāls no pirmā video (kur pa logu var redzēt slinderman utt) ir feiks. youtubē ir kkadi 60 vid kas saucas entry #1, entry #2 utt, tie ir iestudēti. bet par pic hz... emotion

0 0 atbildēt
0 0 atbildēt

man tgd par naktī būs bail aiziet uz WC

0 0 atbildēt
0 0 atbildēt

emotion   emotion   

0 0 atbildēt

Tribetwelve!

Visslabākais youtube kanāls!

0 0 atbildēt

Ierakstiet gūglē ''Ilģuciema velns'', bet manšķiet, ka te spokos arī ir.

0 0 atbildēt

Nu jā tad jau drīzumā parādīsies vilkači krosenēs, vampīri ar skūtam galvām un rozā spokiemotion . Esat taču reāli cilvēki, viss dzīvo tikai jūsu iztēlē un zemapziņā un tapēc arī parādās baiļu sajūta utt.

P.S. kādreiz jūrnieki nezināja, kas ir jūras govs un nosauca to par nāru vai arī leģenda par "drakulu" radās no cilvēku stāstiem par nežēlīgu grāfu.

P.S.S. pats ticu tikai tam ko esmu redzējis un tie ir tikai spoki, jo bērnībā pāris reizes nācās apskatītemotion

0 0 atbildēt

bļins, man kautkā pa nakti, pa logu negribas skatīties :D

1 1 atbildēt

motivācija šonakt negulēt emotion

1 1 atbildēt

kaut kā dīvaini lasīt tumsā.....

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »