local-stats-pixel fb-conv-api

Sapnis6

22 0

Vēlējos jums izstāstīt savu sapni, ko vakarnakt nosapņoju. Pašai liekas dīvaini, ka par kaut ko tādu es varētu sapņot. emotion

Tas bija gan ar krāsām, gan skaņām, taču tāds kā pa fragmentiem. Kopā salikti notikumi. Pirmais, ko atceros bija vieta pie ezera, kur kādu vīrieti, kāds filmē un skats bija no tādas puses, it kā es to filmētu. Pieņemsim, ka tā biju es vai vismaz manas acis bija tā cilvēka acis. Tātad, es filmēju šo vīrieti pie ezera. Viņš man rāda zivi, ko noķēris, smejas un stāsta, dižojas, taču šīs skaņas ir tādas, kā zem ūdens, duņoņa, neizprotamas, fona skaņas. Kadra fonā ietilpa daļa no ezera un debesis. Tad pēķšņi ar kameru ieraudzīju debesīs uguns bumbu ar pagaru uguns asti – kā komēta. Tad es kā filmētāja parādīju ar pirkstu uz debesīm un arī vīrs ar zivi rokās pagriezās un ar vaļā muti blenza un rādīja ar pirkstiem. Tad šī aina pazuda.

Parādījās šīs komētas tuvplāns. Tā bija uguņojoša, dzeltena bumba, ar tādiem kā caurumiem, poraina, kā švamme. Tā traucās uz planētu Zeme lielā ātrumā. Komēta sapnī parādījās perfekta, līdz sīkākajai detaļai, likās it kā es uz tās sēdētu.

Nākamais notiums, kas parādījās bija observatorija, kurā vīrietis baltā halātā ar šausmām teleskopā vēro šurp lidojošo komētu. Šis bija īss brīdis ar šādu ainu.

Tālāk redzu princi Vilijamu, kurš pa kluso kaut kādā tumšā, dūmu pilnā istabā daudz smēķē. Viņu es redzēju ļoti satrauktu un noraizējušos. Tālāk pēķšņi šī aina pārtrūkst un parādās viņa nu jau sieva Kita. Keita stāv greznā vannasistabā pie izlietnes un skatās uz sevi milzīgā spogulī. Tad paņem paciņu, uz kuras rakstīts „Weight Loss Pills”. Viņa paskatās paciņas aizmugurē aprakstu un iedzer divas kapsulas. Es precīzi redzēju gan paciņu, gan kapsulas. Paciņa bija tāda kā ar zilu vilni pāri uzrakstam un paciņas aizmugurē bija teksts, kas bija miglains, bet mazās bildītes, ar uzzīmētu it kā sieviešu ķermeni un iekrāsotām problēmzonām, es redzēju perfekti. Kapsulas bija divkrāsainas zaļi brūnas vai balti zaļi brūnas.

Varbūt tas radās karalisko kāzu iespaidā, ko vakardien rādīja pa gandrīz visiem Latvijas TV kanāliem, bet varbūt tas ir pravietisks sapnis. Kas to lai zin?!

P.S. Lūdzu neapliekat mani komentāros, paldies. emotion

22 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

klausies,man bij sapnis par 2 ugunigāam lodēm debesīs tādām kā kodolsprādzieni.

Bik kautkas lūidzīgs,thats wierd

0 0 atbildēt

Oho. Man vienu nakti bija baigi līdzīgs sapnis pirmajam aprakstītajams. Zivis un lidojošas lodes.

Man gan tas bija tā: Es ar kādu savu čomu makšķerēju no laivas savā upē netālu no mājām, iebraucam tādā kā niedru pudurī un ļoti daudz lielas zivis peld zem mums, mans čoms visu laiku noķer pa kādai zivij un es ar fotokameru rokās filmēju viņu un zivis un tad gaisā parādās kautkādas degošas lodes kas traucas zemes virzienā, es to visu filmēju un no pārmīziena laikam pamodos. Tiešām dīvaini ka tāda sakritība.

0 0 atbildēt

Man bija sapnis par to , ka Latvija vakar pēdējās 20 sekundēs iesita 2 vārtus hokejā , bet nihuja. Man ir bijis tik daudz dīvainu sapņu ,ka bail pat sākt.

0 0 atbildēt

Nū, manā sapnī kādas 5 vai vairāk, neskaitīju, biju samīzies. ;)

0 0 atbildēt