local-stats-pixel fb-conv-api

Šambalas aizsardzības zīmes3

Šīs zīmes bijušas ieaustas senlaicīgā zvaigžņu jostā, kura tika nodota Tibetas lamām kā ornamentāls kods vairākus tūkstošus gadu atpakaļ. Uzskata, ka tās ir balstītas uz Oriona zvaigznāju. Rīga, iespējams, savu vārdu ieguvusi par godu vienai no lielā zvaigznāja zvaigznēm – Rigela zvaigznei. Varbūt tāpēc sestās rases Mācība, Agni Joga, dienas gaismu ieraudzīja tieši Rīgā, un tāpēc Rīgu dēvē par karmisko tikšanos pilsētu, tāpēc Rīga ir atzīts garīgās kultūras centrs, pievilcīgs visai pasaulei. Zīmju ornamenti tika izmantoti dziedināšanai, spēku atjaunošanai, varas iegūšanai un aizsardzībai.

Cilvēki, kuri šīs zīmes nēsāja pamazām sāka manīt kaut ko pārsteidzošu: izzuda ierastās slimības, nemiers, bailes un šaubas. Cilvēki atmeta dzeršanu, atguva iekšējo stabilitāti un mieru, uzlaboja attiecības ar tuviniekiem. Spēks, ko izstaroja zīme, viņiem piešķīra pārliecību par sevi, padarot neuzņēmīgus pret svešu ietekmi, tajā skaitā arī hipnozi. Turklāt zīme savu īpašnieku ietekmēja negatīvi, ja tas, piemēram, piedzērās vai par kādu nodomāja kaut ko sliktu. Ja kāds zīmes valkātājam vēlēja jaunu, tad ļaunums atgriezās pie vēlētāja atpakaļ ar milzīgu spēku.

Šī zīme ir iekļauta arī lielvārdes jostas elementos... :)

40 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

hmmm, man patiktu kāds nēsājams līdzi. . .

Neņem ļaunā, . . . sākumā gan raksts šķita kā reklāma no TOP SHOP, bet kopumā patīkams =)

0 0 atbildēt

Vispar - bišķiņ kaitina, ka visiem ir tādas zināšanas par visādām citzemju ticībām, zīmēm utt., bet par pašu senču zināšanām neko pat nenojauš. Ļoti daudzām kultūrām ir līdzīgas zīmes un raksti. Varbūt tā nav nekāda šambalas zīme, bet tai ir arī latvisks nosaukums, tik jāpameklē, ja jau tāda reiz ir Lielvārdes jostās ierakstīta?

0 0 atbildēt

Kā man patīk simboli! emotion

Taisi vēl šāda veida rakstus! :)

0 0 atbildēt