local-stats-pixel fb-conv-api

Pasaules gala teorijas13

Teoriju un pareģojumu par pasaules galu netrūkst.

No reliģiskās, kultūras vai zinātnes viedokļa, ir saskatāma viena kopīga iezīme -

dzīve, kādu mēs zinām tagad, neturpināsies mūžīgi.

Šajā sarakstā apkopoju 10 versijas ar Pastarās dienas teorijām. Dažas beidzas ar masu iznīcināšanu. Dažas beidzas ar paradīzes atklāsmi. Un dažas liecina par to, ka tuvojas lielas pārmaiņas.

III Pasaules kara iznākums varētu būt Pasaules beigas caur apokaliptisku kodolatomsprādzienu.


Melnā cauruma teorija paredz, ka Visums pārtrauks paplašināties un tas sāks lēnām sarauties, veidojot melno caurumu. Pierādījumu par paplašināšanos vai saraušanos nav. Varbūt šī ir kārtējā spekulatīvā Pasaules vai Visuma bojāejas teorija.

Šis vairāk gan nav kā pareģojums, bet pierādijums - kā jau visas citas zvaigznes, arī Saule tāda ir. Un arī tāpat kā visas citas zvaigznes tā izdegs. Kad tas notiks, zeme tiks iznīcināta kopā ar visu dzīvo radību. Iespējams, ka sāksies ledus laikmets. Bet no šī vismaz pagaidām nevajadzētu baidīties, tas varētu notikt pēc biljoniem gadu.

Zombiju apokalipse. Pēc režisora Džordža Romero 1968. gadā veidotās filmas "Night of the Living Dead" parādījušies miljoniem fanātiķu, kuri skatās filmas ar zombijiem, kuri pārvaldīs pasauli, lasa tāda veida literatūru. Daudzi pat veido mājaslapas ar instrukcijām, ko darīt, kad uzbruks zombiji. Vārdu sakot, kārtējais sviestainais murgs.

Tomēr no visiem iepriekšējiem pareģojumiem, arī nesenā 21. maija Pasaules gala izskaitļojuma, patreiz visticamākais šķiet 2012 gada pareģotais Pasaules gals.

Melnie caurumi, Pasaules gali, zombiji - neaprobežojies ar tādu dezinformāciju. Tev ir tikai viena dzīve - izbaudi to kārtīgi, ar saprātu un mēru, protams emotion !

42 13 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

kodolatomsprādzienu emotion

5 0 atbildēt

6. kas tas jēzus vai dievs nevar to vellu vai kas tas ir nolauzt :D

4 0 atbildēt

Zombiju uzbrukums,kā tad emotion

2 0 atbildēt

emotion 

2 0 atbildēt

Visparastākais iznākums varētu būt kāds palielu meteorītu lietus vai tik mazs/liels objekts, ko mūsu kosmosa novērošanas iekārtas nespētu „savlaicīgi” pamanīt, kas ietriektos Zemē. Vienkārši, neprognozējami, reāli!

2 0 atbildēt

6. tiešām.. cepuri nost emotion

1 0 atbildēt

Es dodu priekšroku zombijiem,ja pats neesmu zombijs

1 0 atbildēt

Latviešu valodā nav tāds vārds "biljons" ,bet tulkojot no anglu valodas tas nozīmē miljards (1000000000), Otrkārt izdegot saulei neiestāsies leduslaikmets, bet tieši pretēji zeme "sadegs", jo saule pēc 5 miljardiem gadu pārvētīsies par sarkano milzi, kas ir saistīts ar saules palielināšanos izmēros..

1 1 atbildēt

Tieshi par sho teemu gribeju ZPD taisit emotion

0 0 atbildēt