local-stats-pixel fb-conv-api

Paradīze28

Chau spoki

Es beidzot esmu atsācis rakstīt savas dzīves teorijas.

Ja jums iepatīkās šis raksts, bet jūs neesat redzējuši teoriju kuru es apgāzu šajā rakstā, tas................tas ir atrodams zemāk.............un man ir arī profils kurā ir arī raksti par Baltijas jūru un tās glābšanu.

Gramatikas kļūdas ir tik daudz cik bietes biešu zupā, tādēļ centieties tās neēst emotion

76 4 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000

Un gala slēdziens ir tāds, ka uz šīs zemes mēs katrs veidojam savu realitāti. Tātad viss, kas apkārt notiek ir saskaņā ar tevi, vismaz vienā frekvencē ar tavu apziņu, jo tālāk attīsties, jo vairāk to tu saproti. Ar katru mirkli ar ko mainās tava iekšējā pasaule vienlaicīgi tai pielīdzinās ārējā. Par visu, kas notiek, notika un notiks ar tevi, esi atbildīgs vienīgi TU pats. Realitāte - sirealitāte.  emotion

7 1 atbildēt

 

vispār vispārīgi visā visumā - jā, viss jau ir noticis bet mēs tikai esam iestrēguši šeit tagadnē un kustamies ar noteiktu ātrumu. tāpēc jau arī var ceļot laikā. 

otrkārt - pilnīgi noteikti katrs redz šo pasauli savādāk. kaut vai nedaudz bet pat dvīņi pasauli redz atšķirīgi jo mēs jau neredzam ar acīm, bet gan ar prātu. ar acīm mēs skatamies. mūsu redzējums balstās pārsvarā uz dzīves pieredzes un rakstura īpašībām. protams no tā visa veidojas sabiedrībai jau kopīgāks skatijums kas apņem kādu cilvēku kopumu komunicējot izplata daudz maz līdzīgu skatijumu ko sauc par kognitīvo simbiozi, vai mijiedarbību. tāpēc cilvēki kuri nekad nav tikušies vienreiz satiekoties zina daudz maz kas jādara un par ko var runāt. 

paradīze vispārīgi ir, tāpat kā elle. zeme ir kā viena dimensija kur tu uz laiku esi atsūtīts lai redzētu kāds tu esi ķermenī un kā tu uzvedies. lai cik dīvaini nebūtu bet multenēs bieži vien ir slēpta dziļāka patiesība. kad nomirsti tad tu tiešām esi pie tādiem kā vārtiem un tevi izvēl kur sūtīt. un arī - paradīze tā apmēram izskatās - gaiša, mierīga zeme ar līksmu melodiju, medus un piena upēm un tur piepildās viss kas ir vēlams, taču tur praktiski nekas nav jādara. lai gan ellē visu laiku skan nebeidzami neskaitāmu ļaužu kliedzieni un tur ir mocības pustumsā un trakos apstākļos.

ā un vēl gribēju teikt ka nimbi, vai gaismas apļi uz svētajiem senajās gleznās atgādina skafandrus. turklāt ja visu labāk izanalizē sanāk analoģiski cilvēkiem kas ierodas no kosmosa ar pārsteidzošām spējām un gudrībām, gluži kā cilvēkiem no nākotnes :D

ir vēl kas jautājams?

4 1 atbildēt

Es tev ticu vairāk nekā sev…tik jauka teorijaemotion

2 0 atbildēt

Mūsdienās cilvēki ir tā samaitāti, ka nekam ,kuram klāt ir ievīta fantāzija un citas nereālas lietas, vairs netic. Tik skumji lasit tādus komentārus kā : "Ko tu pīpē?" u.t.t. Vai tiešām cilvēks vairs nespēj noticēt nereālajam? Es domāju ka tava teorija ir pareiza lai gan var būt arī savādāk. Dažkārt vienīgais ko labāk darīt ir noticēt emotion

2 0 atbildēt

Viela pārdomām - ieej, google attēlu meklētājā, un salīdzini 2 rezultātus - ''Universe structure'' un ''brain cell''. Nevienam nav jāstāsta, cik visums ir milzīgs un nebeidzams, un salīdzinoši mēs esam tikai putekļi, iespējams, tikai kādas atsevišķas šūnas impulss, ar saviem vizuālajiem kropļojumiem, jeb frekvenci, ko mēs saucam par dzīvi.

Priecīgu Jauno gadu!

1 0 atbildēt

Par to paradīzi piekrītu. Tā ir vieta, laiks un apstākļi, kas liek mums justies labi. Viss sākas ar sapņiem - mēs vēlamies piepildīt kādu no tām lietām, kas veido paradīzi mūsos. Tad mēs pēc šī sapņa piepildīšanas tiecamies, lai veidotu to vidi (kā nā kurš) sev apkārt vai iekš sevis tādu, kādu to vēlamies. 

1 0 atbildēt
tavas teorijas ir labas, tev viņas vajadzētu vēl līdz pēdējam sīkumam izdomāt un tad sarakstīt grāmatu kautvai ebook. iedomājies tu ieej grāmatnīcā un tur plakāti ar tavu vārdu. ;)
1 0 atbildēt

Reiz runāju ar vienu onkulīti, gudrs vīrs.... saka, ka liktenis nav grozāms, to nevar mainīt neviens... pat Dievs nevar. Pēc dažām dienām, lasot grāmatu, es ieraudzīju teksta gabalu: pasaule ir neizprotama. tā piemērota mums katram pēc katra vajadzības. Laiks ir ceļā, un liktenis ir laikā, pa ceļu ejam mēs, ceļām ir dažādas taciņās sānos, tās liek mums maldīties, jo pie tām ir aicinājumu zīmītes, vilinājumi. Bet vai mēs iesim pa to vienīgo plato un taisno ceļu, tas ir atkarīgs no mums pašiem.

1 0 atbildēt
Zeme nevar but paradize.. Paradzize nav cilveku ,kas tew nepatik, nav vardarbiba..
1 0 atbildēt

Paradīze - elle??? Mužīgie jautajumi. Paradīzē pēc kādas no teorijām mēs satisim aizgājušos. Droši vien, jo mēs jau nekur nepaliekam. Informacijas veidā mes esam bijuši un atkal būsim, varbūt kādreiz savienojoties vienā kopīga ķēdē, atkal iegūsim materiālu izpausmi un atkal domāsim par paradīzi. Domāju, ka paradīze ir tas brīdis, kad esam tikai informācija, un daļu no mums vienmer tāda paliek, tādēļ sapņos redzam citu dzīvi, tādēļ reizēm realitāte ir tik dažāda.

1 0 atbildēt

Nav - ne paradīzes un elles! Ir tik vieta, kas atbilst tavas būtības sagatavotības līmenim.

Viena un tā pati vieta var būt - kā elle un paradīze vienlaicīgi. Visu nosaka tavas būtības attīstības līmenis. Ja tavas būtības (var saukt arī par dvēseli) sagatavotība (attīstības) līmenis ir zems un tu nonāc pasaulē kura ir augstāka par tavu izpratnim, tad tev šī vieta liksies elle. Bet ja nonāc vietā kas ir atbilstoša tavai sagatavotībai - tā ir paradīze.

Neliels piemērs:

Ir divi cilvēki, no kuriem viens ir aktīvs sportists, bet otrs mazkustīgs offisa darbinieks. Abiem liek noskriet 1000m distanci. Jautājums: kuram šis uzdevums būs elle, bet kuram paradīze?

Telpa abiem ir viena un tā pati, bet izpratnes dažādas...

1 0 atbildēt

Mums patīk pieņemt, ka patiesība pastāv laikā, jeb ir atkarīga no laika. Būtībā tas tā nav, mums tikai šķiet, ka laiks pastāv patiesībā. Laiks patiesībā nemaz nepastāv. Viss kas ir pasaulē jau ir pilnīgs katru acumirkli - katrā piedzimšanā jau ir ietverta nāve, katrs grēks nes sevī jau tā piedošanu, katrā jauneklī jau ir vecs vīrs un katrā mirušajā ir mūžīgā dzīve. Tā kā nevajag paļauties uz laiku, tas ir mānīgs.

0 0 atbildēt

bla bla bla esmu lauris reiniks 

tapec dodu plusu tev :)

1 2 atbildēt