local-stats-pixel fb-conv-api

Par illuminati149

520 38

Tākā jau kādu laiku esmu sākusi interesēties par viņiem un viņu ietekmi dažādās mūzikas un kino industrijās, es izlēmu uztaisīt rakstu par viņiem- iluminātiem un viņu ietekmi mūsdienās, kad viņi "radās" un citām lietām.

Šeit spokos kaut ko par viņiem arī lasīju un redzēju kaut kādus video, bet es izlēmu uztaisīt 1 rakstu, kuru izlasot varētu saprast, ko tad īsti nozīme šis vārds un vai patiešām ir tik "kruti" rādīt ar pirkstiem piramīdu zīmes, iepozēt un kaut kur publicēt...

Rakstīšu visu pati pēc saviem informācijas avotiem un zināšanām.

Ja netici kaut kam pārdabiskam vai dažādiem faktiem,tad tev nav pat jēga lasīt tālāk! Izlādē savas negatīvās emocijas kaut kur citur! Paldies

520 38 149 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 149

0/2000

Liekas, ka jo vairāk par šo visu raksta, jo vairāk ''piepin'' klāt kaut ko izdomātu. Gandrīz katrs mūziķis, sportists, politiķis ir iluminati, uz dolāra banknotes viss ir saistīts ar iluminati. Cilvēki mēģina saskatīt zīmes un norādes tur, kur to nemaz nav. Tad jau zīme ''Dodiet ceļu'' arī ir iluminati - trijstūris kā nekā. Un matemātikas skolotāja ar trijstūra lineālu rokā pavisam noteikti ir iluminati!

106 18 atbildēt

Daudz ko jaunu uzzināju un sāku aizdomāties par to kādā viedā monster energy it tik populārs jau no sākta gala, bet visiem pārējiem tas nav izdevies kautvai lielākā daļa energījas dzērieni ir vienādi un garšo vienādi.!!!!

59 3 atbildēt

Daži cilvēki tiešām ir  "fucked up". Cik lielai jābūt paranojai un garīgajai nestabilitātei, lai ikdienas lietās un notikumos visur saskatītu iluminatu darbību, simbolus u.c.? emotion Jā, nenoliedzu, iluminati tiešām pastāv, nu bet ne jau te katrā ikdienišķā lietā.  Ta jau i mana kaimiņiene baba Toņa arī ir iluminati,  jo ieņēmusi nedaudz grādīgā mēdz  skraidīt pa ģerevņu ar mēslu dakšām vienā rokā, aizsedzot zilo aci ar otru roku un pie sevis dungojot "umbrella"! emotion

41 2 atbildēt

man, kā cilvēkam, kurš par šo tēmu interesējas jau vairākus gadus, izlasot jau pirmos pāris teikumus ir skaidrs, ka tālāk nav jēgas lasīt. nu nav viņi radušies 1776. gadā, un nebija Ādams Vaishaupts viņu pirmais vadonis. nu nav tas tik virspusēji. visa tā lieta sniedzas daudz, daudz senāk pagātnē un tie ūdeņi ir daudz dziļāki, nekā daudzi iedomājas.

25 1 atbildēt

ILLUMINATI OWNED

18 2 atbildēt

Ai po, rakstīju, ko zināju. Pārsvarā, ko es te lasīju bija kaut kāds murgs

8 1 atbildēt

Te nav par Illuminati, bet maza bērna pasakas ar daļu patiesības novirzienu.

1.Par  Illuminati par Illuminati piedzimst, to mantojot paaudzes paaudzē no vecākiem.  Tevi ''programmē'' un audzina līderību utt. Katrā štatā ir savs ''tēvs'', bet vispār, tas vis ASV ienāca no Eiropas. katra Eiropas valstī viņiem ir galvenie ''tēvi''.

2. New world order ir ekonomikas sistēmas graušana, kas arī notiek pašlaik.

3. Ļaunums? Iespējams, jo ir dzirdēts par militāru apmācību, smadzeņu skalošanu arī reliģiskas atšķirības.

4. Slepenība? Slepeni viņi ir tik tālu, lai saglabātu šīs mantotās idejas un mērķus no paaudzes paaudzē. Arī sabiedrības attieksme nebūtu pozitīva ja visi zinātu tavu izcelšanos un vadību.

5. Mūzikas industrija un filmas? Neviens tak neiet un nesaka mēs esam no Illuminatī še naudu un slavu tikai rādi šo, šo velc to un to...Tās visas ir investīcijas, gudri pārdomātas ar savu sistēmu un mērķi.

6. Masoni. masoni ir saistīti ar Illuminati, bet zemākie ranga masoni to nemaz nezin, tas viņiem nav atļauts zināt, jo Illuminati nav čomu sanākšana, bet vēsturiksi paaudzēm veidota vienība ar milzīgu ietekmi,kas radusies tieši šā iemesla dēļ, stingrās audzināšanas un noteikumu ievērošanas, līderības.

Kas vēl? Jautājiet! //////thinksvali//////

3 0 atbildēt

Visu izlasiju, bra4kas,iesaku noskatities visus 4 video - Why iluminati killed michael jackson ,par iluminati shodien uzzinaju un kad noskatijos visus 4 video srazu aizdomajos ,un viss tiesham liekas logiski,bet nevaig censties saskatit to visur ,un nevaig arii visiem stastit ,bet var jau.Bet labak ne ,vel padomas ka esat traki :D

3 0 atbildēt

Šausmas. Paranoja ir jāārstē. Visiem ir zināms, ka acs "piramīdā", kas orģināli bija domāts trijstūris, jau gadu tūkstošus simbolizē Dievu nevis sātanu. Uz dolāra viņa ir attēlota, jo tas ir militārs simbols. Viņi uzskata, ka Dievs viņus pasargās. Lai arī pastāv vispasaules savienība līdzīga Illuminati, tam nav nekāda sakara ar d*nu vai sātana pielūgšanu.

3 1 atbildēt

No vienas puses skatoties, tad jau mēs visi esam illuminati, jo visur ir tāds zīmes un tos vārdus, kaut vai umbrella, lietojam..

Bet no otras puses, es arī nesaprotu, kas tur tik kruts- rādīt to 3stūra zīmi. Zb jau, ka daudzi viņu rāda prikola pēc.. 

+

2 0 atbildēt

dzerot kazas asinis ir jāveic īpašs rituāls un ievēlies kaut ko. slavens, bagāts, laimīgs, un tml huiņas. piepildīsies. bet savu dvēseli būsi pārdevis sātanam.  tpc jau tieši slavenie cilvēki ir tajā biedrībā. bet par dažām desmitgadēm slavas šaisaulē tev visa atlikusī mūžība būs jādeg ellē. UN KO IZVĒLĒTOS TU?emotion

1 0 atbildēt

Un vai tad es kaut kur rakstīju, ka tevi pieskaitu pie šiem cilvēkiem? Un humora izjūta katram sava. Chill out.emotion

1 0 atbildēt

Žēl ka šo biedribu nevar iznicināt.

1 0 atbildēt

Par šo vēl varētu pastrīdēties ko viņi popularizē....Par to pašu "In God we trust" Diez vai kaut ko tādu Sātanisti liktu. Tik pat labi Ēģiptiešu piramīdas ir būvējuši sātanam ticīgie.

1 0 atbildēt

Uum, jā, tāds nedaudz pamurgains teksts,tā tu arī neatbildēji ,kas tad viņi īsti ir, tātad mazliet izteikšu savas domas ,kāpēc tu par to vispār sāki interesēties ,lkm kā aita skrein pakaļ pārejam baram, un arī uz dolāra banknotes ir viens tāds maziņš teikumiņš "In God we trust" ja reiz viņi ir sātanisti,man vienmēr licies šis te fakts intersants, vai būtu likuši to teikumiņu? Ja reiz tā organizācija ir tīik slepena vai maz tur tādas noplūdes var būt vrb viņi nopludina sev tik vēlamo. Jā, filma "Rain man" noooooooteikti ir īsts sātanisma paraugs :D kā tu par to vari spriest pat ja tu to neesi redzējis. Pēdejā laikā tā vien šķiet ,ka tas viss par Iluminati viens vienīgs modes bļaviens vien ir, daudzi cilvķi raksta par to ,bet nejēdz paši par ko raksta. Jā ,vēl, vrb, tgd samelošu ,bet vai tik kkas ar trijstūri šur tur nebija tā ka tā ir Dieva zīme?! Moš kāds gudrāks atsvaidzinās man atmiņu.

2 1 atbildēt

Nju daudz nez par to,bet nu brivmurnieki manuprat ir saistiiti ar illuminati ja tie naw tie pashi brivmurnieki...jo kautvai Latvijas Avize bija kkds raxts par brivmurniekiem un vinju simbols bija tas cirkulis ar linealu,kursh man zinat ar ir illuminati simbols.....un ari ja nemaldos RTU ir dibinajushi briivmurnieki.....un Paljobomu vinji ir izsti :D vai ari ir cilveku kopa kuri ir analizejushi vairakus faktus radot mums domas ka tadi eksiste lai gan tie kas to visu petijushi ir cita savieniba kuru nodomi ir lieli un kuri ir spejigi uz daudz ko :D

1 0 atbildēt

Vispār, ir tā,ka Illuminati,pats par sevi skaitās kā sātana zīme, pievienojas populārajam 666 utt :) vispārēji tā ir sekta, vienkārši tur meklē kaut kādas saistības ;)

2 lieta ir tāda,ka Illuminati zīme ir "visu redzošā acs " 

un vēl, tavā rakstā ir šādas tādas nepilnības , bildēs tiek meklēti visādi brīnumi,piemēram,ja dziedātājs nostājas ar platām kājām, tas uzreiz apzīmē trijstūri. 

un galu galā, manuprāt, tas ir viens no veiksmīgākajiem mūsdienu mūzikas industrijas trikiem ,kā piesaistīt klausītājus :) 

1 0 atbildēt

Auzas , vienkārši atkal kāds grib ieraudzīt kaut ko - kā tur nav , dažas sakritības ir vienkārši smieklīgas lai neteiktu vairāk ! Nesen bija raksts kūrā pierādija ka 666 nav sātana zīme, tagad visi meklēs 333 , tikai netelo pārsteigtu kad atkal 333 būs visur !!!!!!!! NOŅEM ROZĀ BRILLES !!!!!!!!!!!!!!!

2 1 atbildēt

Autoram laikam ir kāda psihiska kaite un paranoja :D 

Man dažreiz liekas interesantas tās sazvērestības teorijas, bet nu te jau iet vaļā tādas pasakas, kādas pat bērndārznieki nespētu sadzejot :D

4 3 atbildēt
« 1  2  3  4 »