local-stats-pixel fb-conv-api

Mans šausmu stāsts3

42 1

Tas tik tiešām ir noticis ar mani.

Man tad bija 9 vai 10 gadi sēdēju viena mājās tētis bija darbā mamma arībet māsa vēl bija bērnudārzā, bija kaut kur ap 18:10, ziema. Pēkšņi mans suns ne no šā, ne no tā sāka gaudot uz virtuves durvīm nodomāju ka ar viņu kaut kas nav kārtībā.

Te pēkšņi atvērās istabas durvis, tas nebija caurvējš jo visi logi bija ciet, un durvis ir diezgan grūti atvērt ar caurvēja palīdzību(tiesa sakot tas nav iespējams). Tad skapja durvis atvērās un ar tādu blīkšķi aizvērās, man bija riktīgi bail un nu jau nepajokam skrēja šermuļi.

ielaidu suni istabā jo man bija riktīgi bail. suns pēkšņi sāka skatīties uz durvīm, tad sāka riet, gaudod, un smilkstēt tākā vienlaicīgi un pats galvenais kad durvis atkal atvērās tur kaut kas bāls pārskrēja un mans suns atleca atpakaļ, tad vis itkā norimās, un pēc kāda laika izslēdzās gaisma bet televīzorā pazuda kanāli (nu tas melnbaltais kvadrāts uz teļļuka parādijās) un suns iegaudojās, pēc apm. minūtes vis bija atkal normāli.

Kad mamma atnāca mājās viņa domāja ka esmu saslimusi, jo es biju ļoti bāla, tad es viņai visu izstāstīju un viņa teica ka viņai ir bijis kaut kas līdzīgs.

42 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Ja redz shadas lietas tik atrak no turienes prom javacas

8 0 atbildēt

Mana tēta draugam ir bijis kas līdzīgs. Viņš aizgāja uz baznīcu pēc svētā ūdens un mācītājs to izšļakstija pa visām telpām, nu vairāk nekas tam līdzīgs nav noticis.

Ietektu tev un tavai ģimenei izdarīt to pašu.

2 0 atbildēt

Nedzer vakaros stipru kafiju un bus ok.emotion

1 1 atbildēt