local-stats-pixel fb-conv-api

Kā lidināties ārpus sava ķermeņa (OBE)99

677 4

Daudzi ir gribējuši palidināties ārpus sava ķermeņa bez normiršanas. Daudziem cilvēkiem izdodas. Angliski tas saucas- Out of body experience, jeb OBE. Tālāk sekos 8 soļi, kā to izdarīt. Ja trūkst pacietības vai koncentrēšanās spējas, nav vērts mēģināt. Centos labi pārtulkot no angļu valodas. Cerams patiks!

677 4 99 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 99

0/2000

Es šito biju mēģinājis,bet vienīgais,kas no mana ķermeņa iznāca bija pirdiens,to var uzskatīt par savu astrālo projekciju? emotion

263 9 atbildēt

Nevajadzēja rakstīt ka var redzēt ko ļaunu, šādi rakstot zemapziņā jau iesēžas ka tur kaut kas ļauns būs... 

Vajadzēja rakstīt, ka būs nevis dēmoni utt, bet eņģeļi utt... 

Par ko cilvēks domās to arī ieraudzīs, daudzreiz sanācis tikt ārā no ķermeņa, tik vajag pacietību un pilnīgu nekustēšanos. 

71 3 atbildēt

Man kautkā negribās ticēt visam šim, bet ir bail pamēģināt emotion

59 0 atbildēt

Ir bijis,kad jau itka iemieg un paradas sajuta,itka kristu ar lielu triecienu pret zemi un parasti sabistas ta, ka rokas un kajas aiziet pa gaisu!Tas ari ir saistits ar to,ka tas trieciens,ko jut peksni pamozoties,ir astrala kermena ieiesana atpakal fiziskaja!Pirms tam ir sajuta,ka lido,vai atrodas kkur augstu!Katram noteikti ta bijis!Ta ir normala kermena funkcija.

44 0 atbildēt

Šim pasākumam ir trīs fāzes.

Pirmā, kad pārvietojaties savas iztēles robežās, vieglāk pieejamajos prāta augšējos slāņos. 

Otrā, kad pārvietojaties savas zemapziņas robēžās, sava prātā dziļākos slaņos. Ar intensīviem treniņiem varat piekļūt apspiestām atmiņām un ieprogrammēt un salabot sevi, mācīties miegā un atbrīvot sevi no fobijām. Uzlabot koncentrēšanās spēju un vieglāku piekļuvi savai zemapziņai un uzlabotiem skilliem nomodā esot. Uzlabot atminu, izmainīt ārpasaules uztveri un padarīt jūs par labākiem novērotājiem tam ko redz, dzird un saož jūsu smadzenes. Uzlabot kontroli par savu fizisku ķermeni. Piebildīšu, ka ne tikai ar fiziskiem treniņiem, bet šadu pat ceļu iziet arī militāro dienestu speciāli apmācītās vienības, lai uzlabotu koordināciju, reakciju un labāka novērotāja spējas. Par piemēru varat ņemt šaoliņas mūkus. 

Trešā, kad ceļojat ārpus tikai savas zemapziņas robežām, savienojoties ar vienoto lauku un radīt kontaktu ar citiem astrālajā plaknē esošiem prātiem. 

Astrālā plaknē sadalās vēl citos slāņos, bet tas prasa gadiem ilgus intensīvus treniņus. Šajos slāņos visnotaļ var atrast īstus demonus jeb negatīvas un parazitējošas enerģijas, kas var radīt nopietnas sekas prātam un ķermenim. Radīt murgus, un miega problēmas, zaudēt koncentrēsanos spējas, radīt citas psiholoģiskas problēmas, kas var ietekmēt arī ķermeņa veselību. Tam ir jābūt gatavam, jāsagatvo sevi esot 2. fāzē, pašam radīt iztēlotos dēmonus un stiprakas negatīvas enerģijas, lai nostiprinātu prātu pret to ietekmi un radīt kontroli pār tiem. Runa nebūs par drosmi un vēlmi cīnīties, bet apziņu un drošu pārliecību, ka varat tos uzvarēt un ka tie nav jums draudi. 

35 1 atbildēt

I will try it emotion

34 0 atbildēt

Es vienrez kad baigi sakurījos Nelegālo mantu pieslēdzos internetam, tas skaitās?

20 5 atbildēt

Vieglāk nav vienkārši ieņemt kādu LSD ripu?

13 0 atbildēt

Starpcitu, latviski tā saucas astrālā projekcija ;)

12 0 atbildēt

es kad biju maz man šitā štele sanāca pavisam nejauši es redzēju sevi guļam bet tad es nolēmu aizlidot uz vecasmamas māju kur kapjot pa trepēm man virsu skrēja tads ka makonis ar demona seju es biju sabijies tad es sapnī sajutu ka man vaig baigi čurāt un es atrados kaut kadā struklakā kurā vaidzēja mizst uz laimi un es sāku mizst un man kājām parņēma ļoti silta sajūta tad pēkšņi es pamodosun es biju apmiziesemotion

10 1 atbildēt

Es daru savadak, bez visas tas atslabinasanas. Vienkarsi , kad eju gulet iemacijos noteikt, kad esmu sapni un, kad ne. Talak daru, ko gribu no tas vietas, kur pabeidzu sapni. Galvenais parak nesapriecaties, neizradit nekadas emocijas un nedomat par to, ka esi sapni. Interesanta lieta, ko atklaju ir tada, ka sapni ir tik pat reali, cik isteniba, nevis miglaini, ka tas liekas no rita. Spaciali so piefikseju sapni un teicu sev, ka pamostoties to atceresos. Protams no rita viss likas tik pat miglains ka vienmer, bet pats zinaju, ka ta nav.

9 0 atbildēt

" Citādi var iestāties miega paralīze. Tas nav nekas bīstams, tas ir naktīs noticis ar visiem. Vienkārši, ja tā iestāsies, pūliņi vējā" - nē, arī no miega paralīzes stāvokļa var turpināt, protams, ja nav sākusies panika

9 1 atbildēt

es nezinu vai tas skaitas pie shii klaat bet man ir bijis taa ka es esmu taads pusaizmidzis un jau tataka sapnoju bet tad pekshnies noraustos :D un es vienkarshi no noguruma mazliet iemiegu tikai.

bet shito vareetu pameginaat emotion

8 0 atbildēt

vienmēr gribējies pamēģināt, bet ir šausmīgas bailes, tāpēc labāk ne, parādītos vēl visādi mošķi, jo ja iedomājos par kko no kā man bail, sāku domāt par vēl vismaz 10 citām bailēm.

7 0 atbildēt

kkad nesen mēģināju šito. viss bija čotka, gandrīz jau sanāca, līdz brīdim, kad suns bezsakarā sāka riet. :dd

6 0 atbildēt

Šitā mēģinot iziet var vairs neieiet atpakaļ. Labāk nemēģināšuemotion

10 6 atbildēt

5. aizmirsi pieminēt, ka var arī dzirdēt foršas creepy balsis

4 0 atbildēt

Kāds/a kuram/i ir sanācis? Varat padalities pieredzē? :))

2 0 atbildēt

Tā miega paralīzes daļa ir vispretīgākā...par to tālāk neesmu ticis.

2 0 atbildēt

Ir taisniba, man ir sanacis, es to nesaku lai palielitos, bet reali ta ari ir, un es zinu labako veidu ka jums visiem tas var sanakt:

http://www.youtube.com/watch?v=VVDO5HdXio0

2 0 atbildēt
« 1  2  3 »