local-stats-pixel fb-conv-api

Gribi tici, gribi netici.15

96 15

2012. gada novembrī, ASV notiks kongress, kura laikā tiks apspriestas atomenerģijas problēmām, dalību kurā ir apstiprinājuši vairāku valstu līderi, tai skaitā Krievijas premjerministrs Vladimirs Putins (Video nāk no Krievijas, tādēļ tas tiek uzsvērts), paralēli valstiskajiem jautājumiem, viesus uzņēmusī valsts(ASV), ieplānojusi plašu izklaižu programmu, kura ietver braucienu pasaulē lielākajos Amerikāņu kalniņos, ar kuru būvniecību nodarbojusies kompānija "Disney".


Atdzīstiet iniciatīva ir visai savdabīga, pat priekš tādas valsts kā ASV, bet, kas patiesībā slēpjās aiz šīs, uz pirmā acu uzmetiena, nekaitīgās izklaides?


Vērsīsimies pie bībeles un atcerēsimies enģeļa kritienu vārdā - Sātans, kurš vēlēdamies varu, līdzvērtīgu Dieva varai, tika padzīts uz elli, mūžīgām mocībām, kad viņš tika padzīts uz Elli, kur atrodās vēl tagad, Sātans krītot, tika pakļauts gaisa plūsmām, pārvēršot viņa kritienu šausmīgā zigzagu, un spirāļveida kopumā, vai jums tas ko neatgādina?


Tieši Sātana kritiena trajektoriju miniatūrā, kuras augstums ir 253 un 3 km garumā, prasmīgi izveidojuši Amerikāņu celtnieki, ilgus gadus meklēdami ideālo kalniņu proporciju, atverot arvien jaunus un jaunus izklaižu parkus, kuru centrā vienmēr ir bijuši Amerikāņu kalniņi, starp citu, paši amerikāņi, vienmēr bijuši augstprātīgi, sauc šos kalņiņus par Krievu kalniņiem.


"Pēdējā kritiena" celtniecību, kuru tieši tā "Disney" kompānija nosaukusi savu veidojumu, centies novērst Jānis Pāvils 2, kurš aprakstijis visu šīs izklaides bīstamību savā Doktarīnā, kurā teikts, ka braukšana šajā karuselī ir līdzvērtīga "tumšajai iniciācijai", braucot kalniņos cilvēks izjūt tieši tādas pašas bailes, kuras sātans izjuta, kad viņu izdzina no debesīm.


Šausmu stiprākajā punktā, kurā cilvēka dvēsele ir izmisuma un bezspēcības pilna, tā ir atvērta ārējai iedarbībai, labākajā gadījumā hipnozei vai kodēšanai, sakarā ar pēkšņo Jāņa pāvila 2 nāvi, viņa Doktarīna neieraudzija dienas gaismu un dīvainu sakritību pēc, visus izdevumus saistībā ar Jāņa Pāvila 2 bērēm, uzņēmās kompānija "Disney", kurai ne reizi vien ir aizrādīts par Bībelē aprakstīto kultu un radību animēšanu, lieki gan teikt, ka pēc "Disney" logotipa nekādi nevar to noliegt, acīmredzami, ka aiz šī, no pirmā acu skatiena "nekaitīgā" pasākuma, kuru Amerika iepazīstinās līderus, notiks tieši mēnesi pirms "pasaules gala" datuma, kuru ASV tik aktīvi izziņo visā pasaulē, ir ļauns plāns, neiedomājamos apmēros, šo faktu apstiprina arī fakts, ka pats ASV prezidents nepiedalīsies šajā pasākumā.

Un ko jūs domājat par šo visu? Es saku ka tā varētu būt taisnība, jo arī 9/11 bija zīmes, ka tuvojas katastrofa.

Video teksts tulkots tiem, kas ar krievu valodu uz Jūs! :)

96 15 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

bitch please. aizvāc tos pasaules galus prom.. 

no sākuma likās , ka tev tur kaut kas sakarīgs iznāks.

23 0 atbildēt

murgains sulbums... kā vienmēr pasaules gala slavinātāji visur un vienmēr atradīs sakarības un sazvērestības... emotion

5 0 atbildēt

šis tak ir profisionālais trollings. labrīt.

3 0 atbildēt

man liekas, ka izvizināsies ar tiem kalniņiem, un vairāk Krievijas valdības nebūs.

2 0 atbildēt

šis ir joku video.. tāpat kā bumbu patvertnes McDonalds 'restorānos' un 'patiesība par Apple'.

http://www.youtube.com/user/myducksvision

p.s. lai nebūtu tulkots velti, pārliec rakstu no mistikas uz jokiem

2 0 atbildēt

Bet par centību +!!!

2 0 atbildēt

Tā ir Putina reklāmas kampaņa Krievijā... doh.. tie video ir vairāk kā joki, bija arī par Apple un, kā jau nasingspesal minēja, McDonaldu.

1 0 atbildēt

Kāds Pasaules gals utt tas vispār laža kaut kāda ir  , kas attiecas uz tiem kalniņiem, tad manuprāt tur jau brauc tikai tie, kam dzīvot apnicis , nosisties man liekas tur visvieglāk ir, bet ja ne tas , tad sirdstrieku noteikti noķert var vai nelabu dūšu. 

0 0 atbildēt

Ko es tikko redzēju.Nafig disney ir kkadi satanisti utt kas par maize?:D :D

0 0 atbildēt

ja kautkur kāds vēlas ko saskatīt viņš kautko atadīs

0 0 atbildēt

man liekas ka šitais ir bullshits emotion

0 0 atbildēt

Kādreiz visi mirsim. emotion

0 0 atbildēt

Šis video, tika ielikts, no sērijas - katrā jokā ir daļa patiesības ;) tā kā ļoti necepaties par to ka tur kkas ne tā :)

0 0 atbildēt

Mans krāns veido sātana zimēs nu būs BEIGAS! 

0 0 atbildēt

kā man tie sātanismi un reliģijas zajebal.  ej uz savu baznīcu un tur sludini visādus sūdus 

0 4 atbildēt