local-stats-pixel fb-conv-api

Govs nozog 98 litrus piena8

32 0

Got Milk? Garrisonvillas ciematā, ASV, kāds 18 gadus vecs (jauns) vīrietis, pārģērbies par govi, no veikala Walmart nozadzis 98 litrus piena. Jaunietis visus 98 litrus piena (iepakojumus) salicis ratiņos un ārpus veikala centies atdot cilvēkiem. Kā pavēstīja šerifs, tad policijai vēl nav skaidrs, kā jaunietim izdevies nozagt tik daudz piena. Tieši tā pat šerifam nav īsti skaidrs, kāpēc jaunieša dīvainais ietērps nepiesaistīja veikala apkalpojošā personāla uzmanību, it īpaši jau tāpēc, ka aculiecinieki saka, ka jaunietis pat centies attēlot īstas fovs darbības. Veikala apsargi teic, ka redzējuši jaunieti govs kostīmā, kurš lēkājis pa ietvi un tad aizmucis. Jau pavisam drīz pēc nozieguma izdarīšanas, jaunietis ticis aizturēts pie netālā McDonalds. Aizturēšanas brīdī jaunietis vairs nebija govs kostīmā, bet to atrada viņa mašīnā. Vēlāk veikala darbinieki atpazina jaunieti. Jaunieti nepaturēja apcietinājumā, bet tiesas priekšā viņam vienalga nāksies stāties. Interesanti - kādu sodu šim jaunietim piespriedīs, ņemot vērā, ka tā tomēr ir zādzība 98 dolāru vērtībā. mooo

32 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://for-ua.org/
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

1. Bildē tas ir vīrietis?Paskaties kādi viņam ir čiči! emotion

3 0 atbildēt

šitāds raksts jau bija,bet žekam ar aizsegtu sejuemotion

 

Amerikas Savienoto Valstu Virdžīnijas štatā kāds 18 gadus vecs vīrietis govs tērpā no lielveikala "Wal-Mart" iznesis 98 litrus piena un izdalījis to garāmgājējiem, pavēstījusi vietējā policija.

 

Kā atklāja Stefordas grāfistes šerifa pārstāvis, pagaidām nav skaidrs, kādā veidā jaunietim izdevās nozagt tik milzīgu piena daudzumu, un kāpēc viņa ārējais izskats neradīja aizdomas veikala personālam.  Aculiecinieki stāsta, ka kāds jaunietis govs kostīmā skrēja pa zālīti netālu no lielveikala un tad kaut kur nozuda.  Drīz vien par govi pārģērbušos jaunieti aizturēja. Aresta brīdī viņš jau bija novilcis kostīmu, ko kārtībsargi atrada viņa automašīnā. Vēlāk aizdomās turamo atpazina lielveikala "Wal-Mart" darbinieki.  Jaunietis tika atbrīvots, taču viņam būs jāstājas tiesas priekšā.  "Šī ir viena no unikālākajām veikala zādzībām, kādu esmu redzējis," komentēja šerifa pārstāvis Bils Kenedijs. "Iespējams, tas bija neizdevies joks, tomēr likuma pārkāpšana nav nekas smieklīgs."

1 0 atbildēt