local-stats-pixel fb-conv-api

Garu izsaukšanas ''spēle''.25

95 0

Sveiki , spocēni!

Tā kā man pašai ļoti patīk šādas mistiskas un biedējošas lietas, izdomāju, ka uzrakstīšu par šo saucamo ''Ouija board'''

Citiem tā liekas kā tāda izklaide, bet brīdinu nekad, nedariet to!

http://thoughtcatalog.com/christine-stockton/2014/03/terrifying-true-tales-of-people-messing-around-with-ouija-boards/">http://thoughtcatalog.com/christine-stockton/2014/03/terrifying-true-tales-of-people-messing-around-with-ouija-boards/ jūs varēsiet izpētīt vēl vairāk par šo spēli. http://thoughtcatalog.com/christine-stockton/2014/03/terrifying-true-tales-of-people-messing-around-with-ouija-boards/">



95 0 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

Call Winchesters before you do this.... They will help defeating Zozo

9 0 atbildēt

Hah,cepī kad uz tādiem video uzduros naktī.emotion

6 0 atbildēt
Ar tādām lietām labāk neekserimentēt. Labāk nodročīt pinpi. emotion
4 0 atbildēt
Te jau iskatās kā īsts "Džumaņdžī" emotion
4 0 atbildēt

Šī "spēle" nav spēle. 

3 0 atbildēt
Šodien ar gariem gāja traki! O.o
2 0 atbildēt
Pėc tam kad gaaju maajaas bija tumš un man bij jaaiet caur mežu. Es gandrīz vai apdirsos. 😥😨😩
2 0 atbildēt
Zviedrijā tas ir ļoti populaara speele vinu dienu ar draudzenēm nolėmaam uzspēlēt. Tas darbojas!!!!!! Viena draudzene stulbi pajautāja kad viņa nomirs.
1 0 atbildēt
A kur var dabūt to spēli?? emotion
1 0 atbildēt
Who you gonna call? emotion
1 0 atbildēt

Mjā, tieši tāpēc nav ieteicams viņu nekad spēlēt vienam pašam. 

Atceros, kad pati biju sīka, ar pāris klasesbiedriem saucām Žannu D'Arku, un Aspaziju. Ar mums arī atgadījās šis tas mistisks. Kopš tās reizes ar vairs neesam spēlējušies ar garu izsaukšanu, jo kājas toreiz bija aukstas, un joprojām paliek neomulīgi par to atceroties. 

1 0 atbildēt
Tikikai ščīvja dancināšana. To var darīt arī ar lapu.
0 0 atbildēt

Lai ir,es gaidu tos fanātus.emotion

0 0 atbildēt

Es zinu šito stāstu !

Šis dēlis pat nav domāts sazināties , tad dēlis ir domāts lai viņu spelētu un atvērtu otrās pasaules portālu , kur protams ir vairak sliktu garu nekā labu ! Tāpēc gadās kad ierodas kāds dēmons .. Esmu spēlējis ..

Draugs bija pasūtijis e-bay uz joku , par 1$ , izrādijās kad tas bija īsts .

Tagad tas dēlis atrodas laukos , mētājās bēniņu stūrī ..

0 0 atbildēt
Pa lielam šitiem video ar to dēli neticu, jo tak to mazo dēlīti var ar rokām kustināt... Smird pēc šarlatānisma... Ja tas dēlītis pats kustētos, tad tā būtu cita lieta, bet ja tur ir uzliktas rokas, nē. Pašam izmēģināt kkāda baile rausta. Vot kad man paliks 60 gadi, tad varbūt... Ir leģenda, ka kvidži bõrdā ir dēmons Zozo un ar viņu var papļarkstēt, bet es kkā neticu... Ghost Adventures bija viena sērija, kurā notika šis kvidži bòrd eksperiments un tad tur ķipa 'sarunājās' ar Zozo... Tur bija viena vecene, viņa aizgāja, tad atnāca, bet jau uzvedās dīvaini, lai gan to var notēlot un tad tur visā apkārtnē sāka bļaut visi suņi, lai gon to arī var noarganizēt... Patiešām nezinu..
0 0 atbildēt
Jā😥
0 0 atbildēt