local-stats-pixel fb-conv-api

Digitālās Narkotikas. Patiesība vai triks?9

83 2

Sveiki, emotion

Šodien ienāca prātā doma, ka varētu sataisīt rakstu par digitālajām narkotikām.

un šeit aprakstīšu visu par šo.

Digitālās narkotikas - I-Doser.

Kas tas ir?

Digitālās narkotikas ir skaņas, kas var izmainīt smadzeņu vilņus. Tādā veidā iegūstot eiforiju, miegainību, vai arī pat dažas halucinācijas. šīs narkotikas nevar būt ļoti bīstamas. Kā arī no tām tu nevari būt atkarīgs. Digitālās narkotikas ir sava vaida dziesma. Tā skan aptuveni sākot no 5. minūtēm līdz pat stundai. Tas ir atkarīgs kas tas ir un kas to ir izveidojis. Par pārējo gan pastāstīšu zemāk. emotion

Smadzeņu vilņi.

Smadzeņu viļņus ģenerē cilvēka smadzeņu šūnas, kas tiek dēvētas par neironiem. Tie komunicē savā starpā ar elektrisko impulsu palīdzību, ko reāli var novērot, izmantojot elektroencefelogrammu (EEG).

Smadzeņu viļņi tiek mērīti kā cikls sekundē (Hercs (Hz)). Saistībā ar smadzeņu viļņu aktivitāti tiek runāts arī par frekvencēm. Jo zemāks hercs, jo lēnāka smadzeņu aktivitāte jeb smadzeņu aktivitātes frekvence.

20.gs. 30.un 40 gados pētnieki atklāja vairākus viļņu tipus:

- Delta viļņi (zem 4 hz) parādās miega laikā;

- Teta viļņi (4-7 hz) saistās ar miegu, dziļu relaksāciju, hipnozi un vizualizāciju;

- Alfa viļņi (8-13 hz) parādās relaksētāj miera stāvoklī;

- Beta viļņi (13-38 hz) parādās aktīvas domāšanas un problēmu risināšanas periodos.

Par smadzeņu vilņiem varat arī apskatīties pirmajā bildē.

Kādas skaņas izdod digitālās narkotikas?

Tās izdod čerkstošas skaņas kopā ar skaņu frekvencēm. Piemēram, kā jūs redzat 1. bildē. Delta vilņi ir vis zemākie un tad uz augšu.

Kā to paveikt?

Tātad. Jums vajadzēs kādu tumšu un klusu vietu. Ieteicams būtu gulēt. Tad jums vajag kvalitatīvus headphone. nederēs parastās austiņas. Pēc tam jums vajag I-Doser programmu, ar kuru jūs atskaņosiet dozu. Diemžēl ja kāds ir dzirdējis par kautkādiem mp3 failiem tie nederēs. Jo daudzi nevar atskaņot tik plašas frekvences. Ir jācenšās būt atslābušam. Bet ne tik daudz kā Astrālajā Projekcijā. Jābūt mierīgam. Nākamais ir censties neiemigt. Un man jāsaka ka atkal šīs digitālās narkotikas balstās tikai uz trenniņu. Bet ne tik lielu kā Astrālajai projekcijai vai apzinātajiem sapņiem.

Vai tas ir droši?

Jā. Droši. Tikai centieties neklausīties dozas vairāk kā 5 dienā un ar 2 stundu atstarpi.

Kas ir I-Doser?

I-Doser ir skaņu narkotiku vadošais ražotājs. Izmantojot apstiprinātus, zinātnes, un drošas metodes kas sinhronizē jūsu smadzeņu vilņus. Mūsu procesi ir izstrādāti ar gadu pētījumu un attīstības jomā. Ar tūkstošiem apmierinātu lietotāju I-doser Labs CD, MP3, un I-doser datoru programmu turpina vadīt nozari, jo tikai droša un efektīva metode, lai panāktu garastāvokļa maiņu.

Linki un Saites.

I-Doser mājaslapa - i-doser.com

Visas devas kas ir pieejamas - http://www.i-doser.com/storev3/index.php?main_page=products_all&zenid=51b676bd93cecda91f8b1ff849662adf

šīs devas + vēl programma datoram par brīvu - http://thepiratebay.org/torrent/4475181/I-Doser_with_ALL_doses_including_the_new_quickhits_released_2008

Paldies par lasīšanu,

djemm. emotion



83 2 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

jā, var arī tik tālu tevi novest ka paliksi par dārzeni ar neatgriezeniskiem smadzeņu bojājumiem.

es labāk izvēlos gandžu - pāris tūkstošu gadu pārbaudīta manta.

8 0 atbildēt

interesanti.. apdaolbiities ar skaņu

5 0 atbildēt

es gribeetu pameginatemotion

4 0 atbildēt

ir meiģināts tas I-Doser, sāpēja tikai galva

4 2 atbildēt

Dziesma labāka par video.!

1 0 atbildēt

bullshit

0 2 atbildēt