local-stats-pixel fb-conv-api

Čakras!23

50 2

Dzīve -enerģija, bet čakras - enerģijas mezgli. Visuma dzīvības spēks cirkulē mūsos un piepilda mūs ar dzīvības sajūtām. Čakras - tās ir sava veida visuma enerģijas uztvērējierīces. Katra čakra darbojas ar atsevišķu visuma frekvenci.

Iesaku noklausities video - 98.76% jutisiet pozitivas izmainas (nav obligati jamedite)

50 2 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

Es nesaprotu, par ko butu jastridas, ja raskts pievienots sadalja Mistika, tas ir dabiski, ka te cilveki nerunas par zinatniski fiziski jau sen izskaidrotaam lietaam. tie pashi zinatnieki mekle to, ko vel nezina un nevar izskaidrot, ja viss butu jau izskaidrots, ari ziantniekiem nebutu ko darit, un sava veida Mistika ir ari tas viss, ko dara vinji. katram cilvekam ir sava pasaules uztvere un skaidrojums, un ari citu cilveku uztvere, vienkarshi ir pasaules uztveres, kuras ljauj vienkarshak un skaidrak izparast sevi un citus, lidz ar to vieglak mijiedarboties un ir tadas, kuras cilveku ierobezho. Katrs izvelas sev piemerotako. man ir magistra grads socialaja darba un pateicoties manai izglitibas iestadei un manam personiskajam interesem, man ir daudz vieglak rast kopeju valodu ar cilvekiem, klientiem darba utt, un tas viss ietver sevii tiiciibu ne tikai sev. ;) CIlveks, kadi mes visi esam te uz zemes, esam tikai niecigs smilshu graudinjsh no taa Sevis, kas esam patiesiba un butu muljkigi to noliegt.

2 0 atbildēt

astral.lv

1 0 atbildēt

Es sadia sezu mediteju kamer aizmiegu. Kad pamostos dazkart sajuta tada ka esmu dabujsi ar stravu pa galvu un nesaprotu kur es esmu uz sekundi vai kas es esmu jeb precizak pamostos un galva tuksums ka amnezija uz dazam sekundem.

0 0 atbildēt

Man ne vienmer vajag muziku man ari patik aizpeldet no savam domam klausoties klusuma. Es vienreiz klausijos kaut kadu frekvences muziku no You tubes http://youtu.be/yHTb4fUHUT4 un galva palika jutiga. Es censos iemacities ka var redzet astralo pasauli ar aizveram acim bet man labak izdodas ar atvertam. Es pat reiz sapnoju ka mani kads macija ka redzet astrali un kad redzeju sapni tad man radija nesakarigas lietas un es vel pie sevis domaju ko man rada sitadas mulkibas lai tad saprastu ka ir javelas ko redzet nevis tikai bez domas stulbi jamegina kaut ko vienalga ko saskatit...

0 0 atbildēt

Es atvainojos par rupjibam,bet visi sie sudi par cakram ir vienkarsi parveidota versija dazadiem zinatniskiem faktiem.Vienkarsi liela dala cilveku ir parak stulbi lai noticetu kautkam kas ir pavisam vienkarss un viegli izskaidrojams.vairumam cilvekam vajag pasakainus suudus ka sie,lai liktu viniem justiem labak.

1 2 atbildēt