local-stats-pixel fb-conv-api

36 taisnie, kuru nāve pazudinās pasauli.21

281 6

„Pasaule katrā paaudzē balstās uz 36 taisnīgiem ļaudīm – ja tie iet bojā, iestājas pasaules gals” – sena ebreju leģenda par pasaules izdzīvošanas spējām. Mīts vai patiesība?...

281 6 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Kā parasti interesants raksts no tevis, turpināšu lasīt rīt, lieku + un pie favorītiem ;)

9 0 atbildēt

emotion Interesanti, vai esmu viens no 36? emotion  

8 2 atbildēt

Šito es zināju. Ir tāda Sema Borna grāmata "Righteous Men", jeb latviski "Apokalipse" kur sižetā tieši ir par šiem 36 taisnīgajiem. Tā jau it kā grāmata ir kaut kāds krimiķis, bet tieši šī 36 taisnīgo dēļ ir vēts izlasīt. Iesaku :)

1 0 atbildēt

Es ar lasiiju to graamatu ARMAGEDONS,baigi labaa,tur kaut kaa bij ka caur senajiem rakstiem un caur navigaaciju(kas bij sasaistiiti kopaa senajos rakstos savaa veidaa)mekleeja tos 36 un pa vienam mušiija nost.

0 0 atbildēt

Vadoties pēc zem 3. bildes esošā teksta 3. rindkopas (mazliet otrās un) 3. rindas teksta ir pašsaprotami, ka vairs jau nu tik tiešām NĒ emotion

0 0 atbildēt

ir ir tā ir taisnība nevis mīts , ir cilvēku grupa kas satiekas katru gadu noteiktā vietā un izlemj par pasaules kārtību un arī atbild par mūkas industrijam ziņām globālo krīzi un latvija ir tikai sīki kalpi , kā jau arī lv eminems teica . ! tajā skaitā uk karaliene ir shini partija obama u.c. tik nemaceshu ka sho kopienu sauc. 

0 0 atbildēt

Tu esi stulbs vai izliecies ? Es neesmu izliecies :D

1 8 atbildēt