local-stats-pixel fb-conv-api

11 apsēsti meži, kurus tev nekad nevajadzētu apmeklēt14

254 1

Gari un citas nešķīstības mēdz ieperināties dažādās vietas. Ja mežs agrāk bija mīlīga mājvieta, tad cilvēkiem sākot dzīvot klajumos, tas ar kļuva par mājvietu mošķiem un briesmoņiem. Vai kāds tur tiešām dzīvo, nevar noteikt, jo runa ir par iespējami ezotēriskam būtnēm, bet mēs mēģinam ar fiziskiem līdzekļiem atrast pierādījumus par viņu eksistenci. Vai nav pretruna? Tomēr kurā katrā vietā mūsu apziņa neizspēlē ar mums jokus un dažas vietas tiešām gribās uzskatīt par nelāgām.

254 1 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Sasodīts,un kur lai civēks var mierīgi pasēņot?

15 0 atbildēt

Briesmonīšiem kaut kur ir jādzīvo. Kāpēc ne mežos?

7 0 atbildēt

Jā, šos man noteikti vajadzētu apmeklēt  emotion  emotion  emotion 

6 0 atbildēt

Jocigi  emotion

Vai tad LV tada ziņa apdalita ! Musu mežos vis ok ? Ku tad Pokaiņi un tamlidzigas vietas ?  emotion 

4 0 atbildēt

Nesen youtubē skatījos video, kur čalīši bija aizbraukuši uz to japāņu pašnāvnieku mežu un izdomāja naktī iet tam cauri, nekas baigs viņiem nenotika tikai palika bez gaismas. Tad ir vēl viens čalis, kurš amerikā staigā pa visādām apsēstām vietām, arī kapsētām. 

Bet raksts interesants.  emotion 

4 0 atbildēt

1. izskatās pēc tipiska raganu apļā.. - sēnes, parastas sēnes tādus veido..  Tur tiešām nekas virsū neaug, jo apakšā ir sēne, kas neļauj agt zālēi, Latvijā,gan ne tik izteikti, var arī tādus sastapt, gan jau tur malās parādās arī sēnes - klasiskā izpratnē, jo patiesībā gandrīz visas sēnes aug zem zemes, un to ko saucam par sēni ir augļi, gluži kā āboli ābelē.. 

3 0 atbildēt

raksts labs, tikai žēl, ka brīžiem nedaudz grūtāk uztverams gramatikas dēļ. 😕😅

3 0 atbildēt

iespējams, visa apakšā slēpjas tikai pastiprināta uztvere par noteiktu "mītiem" apveltītu vidi.

ja kādi divi cilvēki izdara pašnāvību, piemēram, mežā ; var secināt, ka mežā visi uztaisa pašnāvību un tagad visi ies un neapzināti radīs sev tādu realitāti un arī, iespējams, uztaisīt pašnāvību vai tikai pat radīs sev destruktīvas domas

(japāņu meža piemērs)

1 0 atbildēt

Vai, cik daudzās vietas autors ir bijis ... kā Tev izdevā pabūt visās šajās vietās un izjust visu šo? Ak neesi bijis, bet tikai lasījis ... nu jā ...

0 3 atbildēt