local-stats-pixel fb-conv-api

† tikai pārdomas............................................6

42 0

vienkārši pārdomas kuras gribēju izpaust.

saliku vienkārši smukas bilžas un gribēju rakstīt pie bildēm bet parasti kkas nojūk, tad nu tepat.

pirmkārt vēlos pajautāt - vai tu esi dzīvs? (atbildei jābūt jā, bet var arī nebūt dažādu apstākļu un iemeslu dēļ) un vai tu dzīvo? (atbildei jānāk pēc apdomas brīža)

tātad man iet labi, dzīve man patīk un esmu apmierināts. izbaudu katru mirkli, daru ko varu, saņemu pretī arī ko vajag un tiešām dzīvoju. vismaz pēdējā laikā tas izpaužas arvien spilgtāk. arī pēdējā laikā šķiet ka vairāk apjaušu dzīvi un misumu kā tādu kā arī eksistēšanu. sakarā ar to dzīves vienīgā un patiesā jēga ir BŪT, kas ietver sevī darbību kas tālāk jau saistās ar kontaktu un tā ķēdes reakcijā ietver visu pārējo. tā vien liekas ka esmu savādāks (kā mēs visi tikai vairāk). galvā plūst domas kas ir saistītas ar šo pasauli, bet liekas ka esmu no citas jo cilvēku rīcība nešķiet man ''mājīga'' bet vairāk lōģiska noteiktiem radijumiem. cik sevi atceros es daudz ko uztveru savādāk. manā prātā itkā savirknējas dažādi secinājumi kas nereti kalpo kā atbildes.

ja kāds jautā tad varu atbildēt uz šādiem jautājumiem

- Dievs eksistē (neticīgajiem dievs eksistē citu ticībā, vai savā cerībā),
- pirmā bija ola kuru izdēja putnveidīgs rāpulis, no kuras izšķīlās pirmatnīga vista.
- citplanētieši pastāv, un daži ir arī uz zemes, arī dzīvi (tās nav muļķības)
- cilvēkam ir sen noteikts liktenis.
- var ceļot laikā (pavisam mierīgi, tikai mums nav tādas tehnoloģijas (tagad))
- ir arī pavisam reāli ļaunie gari, maģija, raganas. spoki un dažādas radības (tikai dažas)
/- (radības) rūķi nav bet ir kas līdzīgs, vienradži nav, sniega cilvēki ir, lohnesa briesmonis nav, vampīri, ja tā tos var nosaukt ir, vilkači nav, briesmoņi kas mīt tumsā ir pavisam reāli, bet ne gluži kā kkādi radijumi bet drīzāk ļauno spēku būtnes, vai apveidi kas var kaitēt cilvēkam.
-tālāk nevaru atcerēties kādas atbildes es vēl zināju (pārsvarā pārdabiskas un arī reliģiozas, kā arī lōģiskas)

vēl viena lieta kas ir ar mani - es ne tikai izbaudu patīkamos brīžus bet visus, tik pat ļoti arī nepatīkamos jo tā es atgādinu sev ka dzīvoju. zbis kko aizmirsu, smadzenes čakarējas. jo pēc nepatīkajiem seko patīkamie un otrādi, lielās līnijās ņemot viss iet viļņveidīgi. (atcerējos bioritmus) un kas ir vēl svarīgāks dzīvē par sajūtām? cilvēkam ir tik neskaitāmi daudz iespēju kuras izmantot. ir iespējams panākt gandrīz visu ar pietiekamu centību. cilvēkam ir izdevies dziedēt citus ar pieskārieniem, sarunāties un pat kontrolēt dabu, izmantot savu dvēseli astrāliem ceļojumiem, redzēt nākotni un daudz ko citu. (nē es neesmu pārskatijies eksrasensus) nu labi kā arī uzbūvēt apbrīnojamas celtnes un izstrādāt prātam neaptveramas shēmas un domu sistēmas izklāstu. viens vārds - potenciāls.

kārtējo reizi mazliet paliešu ūdeni jo man patīk filozōfija. cilvēkam ir nepieciešamas sekojošās lietas - enerģija, kustība, matērija, pārtika, citas būtnes. kā arī uz traukiem parasti nav nekādu netīrumu pēc ēšanas jo viss ir tikai minimālās daļās pāri palicis ēdiens. mēs katrs pats veidojam sevi tikai ir jāizprot kas ir kā.

sapņi ir forši.

tagad ir tas brīdis ka manā prātā samudžinās tik daudz domu ka nevaru izvēlēties kādu vienu, un tikko bija tas apziņas brīdis kad pēkšņi atslēdzies un pieslēdzies sev.

tad nu es mazliet pagaidīšu un varbūt turpināšu rakstu. jā es redzu ka turpināšu jo parasti ir tā ja es redzu ka to darīšu vai tas kaut kas notiks tad es to daru.

izbaudiet bildes un mūziku.

-------------------------------------------------------------------------

papildinājums. atcerējos vienu brīdi man bij garlaicīgi un es sev pateicu lai izdomāju plānu kā valdīt pār pasauli. (jā es ar sevi sarunājos, dažreiz pat pasaku lietas ko nezinu). plāns bij tāds ka iemācos hipnotizēt, kas izrādās ir visai vienkārši. tad hipnotizēju kādu cilvēku lai viņš iemācās šo tehniku un izplata to citiem, un iegalvo ka jākalpo man. tad tas viss izpaužas kā epidēmija toties cilvēki uzvedas kā parasti, tādejādi viss iet uz priekšu. ā vēl man ir pierakstīti kkur 20-30 dažādi stāsti un filmu sižeti arī diezgan forši par pasaules galu, cilvēku dzīvi un interesantiem cilvēkiem. un arī es virspusēji zinu kā uzrakstīt izcilu šausmu stāstu. un vēl daudz ko citu...

itkā gribēju rakstīt daudz ko par sevi, bet tas izklausīsies uzbāzīgi un lielīgi.

« 1  2  3 »
42 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000
Ar interesi izlasīju. Un ja nāk dažādas un interesantas atklāsmes, tad pieraksti, visu tāpat galvā nepaturēsi. Vēlāk var noderēt. Protams, daudzi uzskatīs Tevi par nedaudz jukušu, kā nekā pelēkā masa. Patiesībā neko jaunu neuzzināju, neesi vienīgais, kuru nomoka nestandarta jautājumi, uz kuriem nav standarta pareizās atbildes grāmatas beigās :)
1 0 atbildēt

Samērā interesantas domas, taču tādas lietas nav jāraksta publiski - točna saku, padomās, ka jucis esi. :D

0 0 atbildēt

NENOBIJOS jo daudzas bildes ir no filmas kuru esmu redzejusi

0 0 atbildēt