local-stats-pixel fb-conv-api

Mani darbi40

341 6

Sveiki visi, kas skatās šo rakstu. Pēdējā laikā spokos ir parādījušies vairāki raksti, kuros cilvēki dalās ar saviem darbiem. Tad nu nolēmu neturēt sveci zem pūra un parādīt, kas ir sakrājies pa pusgadu. Šeit gan nebūs visi mani darbi, bet gan tikai labākie. Jāatzīst, ka ne visi ir mani izdomāti, bet es ceru, ka tas nemainīs jūsu attieksmi pret to.

341 6 40 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 40

0/2000

Ļoti jauki zīmējumi, malace!   emotion   emotion    Tikai pamaz mazliet, bet ir jau labi   emotion  

5. Sunītis tāds mazliet apvēlies izskatās  emotion  

9 0 atbildēt
Smuki, 5. visvairāk patīk. emotion
6 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

smuki emotion

2 0 atbildēt

tik skaisti

2 0 atbildēt

Es viņus esmu redzējusi dzīvē!!

2 0 atbildēt

Es nopirku Jānis Roze grāmatnīcā tākā bloku,  kurš ir a5 izmēra, bet ar biezām lapām,  kas tieši paredzēts zīmēšanai. Papīra izmēram nozīme ir tikai tad, kad vēlies uzzīmēt kaut ko lielu un ar sīkām detaļām. Tu esi malacis! 

1 0 atbildēt

Forši! emotion

1 0 atbildēt

Zīmē uz lielāka, un labāka papīra, tas daudz ko maina zīmējuma kvalitātē. Un iekomponē visu tā lai kāda daļa neiziet ārpus papīra. Un ja zīmē kautko abstraktu, tad mēģini izmantot dažādu krāsu, izmēru flomasterus. Ieteiktu arī parastos zīmuļus izmantot tikai štrihošanai,kontūrām, nevis laukumu izkrāsošanai. Un ieteiktu arī izdomāt savu parakstu, un vietu kur viņu novietot. Piemēram kkādā zīmējuma daļā parakstīt, ka tikai tuvu ieskatoties to var pamanīt.

1 0 atbildēt

👏

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
5. TheVilcene
0 0 atbildēt
5. darbs, manuprāt, ir brīnišķīgs.😍😍
0 0 atbildēt

Nē. Vispār, uz lielāka papīra labāk izskatīsies darbi. Pamēģini uz bieza a3 vatmaņa ar dažādiem ''dizaina flomasteriem'', kurus var iegādāties veikalā Tribal, Tallinas ielā 62. Varbūt iepatiksies un atradīsi savu stiliņu. Galvenais neizmanot krāsainos zīmuļus, vai neapvienot flomasterus ar zīmuli vienā darbā. Un varbūt sākumā pašpiko, un iedvesmojies no citiem darbiem. https://www.pinterest.com/search/pins/?q=abstract%20marker%20art&rs=typed&term_meta[]=abstract%7Ctyped&term_meta[]=marker%7Ctyped&term_meta[]=art%7Ctyped

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Neuztraucies!Es salīdzinājumā ar tavām dotībām esmu nekas.Lūdzu izstāsti! emotion 

0 0 atbildēt

ĻOTI skaisti!Negribi man kaut ko palīdzēt uzzīmēt? 

0 0 atbildēt

Atzīšos godīgi, nekad neemu par tādu kanālu dzirdējusi.

0 0 atbildēt
Visas mākslas mērs ir laipnulitis.
0 2 atbildēt