local-stats-pixel fb-conv-api

manas šodienas domas*0

18 0

Sveikiņi, spocēni! Tākā ilgi šeit nebiju neko likusi, izdomāju pievienot savu tekstiņu-pārdomas, ko secināju šodien. emotion kad lasiet šo, tad izbaudiet tā, it kā jūs paši šīs sajūtas izjustu, un izsakiet lūdzu savu viedokli, un kļūdas :) paldies

patīkamu lasīšanu emotion

”Es skatos ārā pa logu,”es teicu, es padomāju.” Es skatījos uz putniem, kuri tik brīvi šķiet, tik nepiespiesti traucās garām manam logam, kur vien sirds, mūsu vienīgais kompass, viņus ved. Es skatījos uz brīnišķi apsnigušajiem kokiem, kuri rāmi stāv savā ierastajā vietā. Es sapratu. Es padomāju. Es neteicu, bet padomāju,” Jā, dzīve ir skaista,” klusi pie sevis noteicu.” Paveries sev apkārt, atver acis, palūkojies ārā pa logu. Sniegs, jā, šis burvīgais sniegs, kas lēni, it kā dejojot, šūpodamies, un svārstīdamies krīt lejup. Kā mazi zvārgulīši,”es padomāju,”atkal padomāju.”

Aplūko debesis. Cik tās skaistas un neizmērojami bezgalīgas šķiet. Un tu iegrimsti domās.. Realitātē, bet tomēr savā fantāziju pasaulē, kurā viss tik īsts un patiess šķiet. Un patiesībā, tas arī ir īsts, ar rokām aptaustāms, ar acīm saskatāms, un ožu- sajūtams. Palūkojies uz kokiem, kuri lēnā ziemas vējā, mierīgi šūpojās, un birdina sniegu lejā. Palūkojies uz itin visu, ko Tavas acis spēj saskatīt, sagaršo savu mīļāko augli, sajūti, nobaudi, vissīkāko garšas niansi.

Sajūti šo visu ar sirdi. Ir vērts dzīvot? Pirms izdari secinājumus līdz galam, iedziļinies. Mēģini aptvert kas notiks ar Tevi pēc nāves. Vai Tu spēsi redzēt skaistāko, ko Tavas acis spēj saskatīt? Vai Tu spēsi sajust maigāko un raupjāko, ko Tavas rokas spēj sataustīt? Vai Tu spēsi sagaršot visgaršīgāko, ko tava mēle spēj sajust? Ir tā vērts pazaudēt dzīvi? Kad esi noskumis, Tu redzi pasauli bez krāsām, bet lai patiesi ieraudzītu vislabāko, vajag tikai atkal iemīlēt sevi, un dzīvi no jauna.

Bet šīs ir tikai manas domas, manas sajūtas. To visu izprotu, un šo rakstot izjūtu tikai es. Bet manas domas aizklīdīs prom, tiks palaistas nebūtībā un atkal uzplaiksnīs tikai tukšums, sāpes un ciešanas..

Sveika, dzīve, es mīlu Tevi atkal tādu, kāda Tu esi!

18 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://manas smadzenes
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000