local-stats-pixel fb-conv-api

You are my everything* 140

Piedodiet, mani lasītāji, ka daļas neliku vairākas dienas. Mans brālis atbrauca, tāpēc nebija laika rakstīšanai. Bet nu esmu atpakaļ, ja kādu tas uztrauc :D Enjoy !

- Ko es vakar darīju ? – mazliet nosarkusi jautāju, izjaucot ieilgušo klusumu.

K – Nekas traks jau nebija. Tu jau biji krietni iedzērusi, ja jau pati pat neatceries. Mēs skatījāmies komēdijas un daudz smējāmies. Kad beidzās trešā filma, pie beigu subtitriem skanēja kāda dziesma, kas Tev patika, tāpēc Tu pieleci kājās un sāki dejot. Dejojot Tu sāki arī izģērbties, līdz paliki tikai apakšveļā.

Es – Es laikam nemaz negribu dzirdēt tālāk. – klusi iesmējos pati par sevi.

K – Klausies – tālāk jau ir visinteresantāk. Kad dziesma beidzās, Tu iekriti dīvānā, ieliki galvu man klēpī un aizmigi. Es Tevi aiznesu uz istabu un Tu piecēlies ar pamatīgām galvassāpēm.

Es viegli nopūtos, - Un nekas vairāk nenotika ?

K – Tas arī viss, tāpēc Tev nav par ko uztraukties.

Es – Piedod, ka Tev bij tas jāredz.

K – Nekas, mazā. Ar mani jau viss kārtībā. Tev vairs galva nesāp ?

Noraidoši pakratīju galvu un ieslēdzu radio. Skanēja jautra mūzika un mēs ar Kristapu dziedājām līdzi gandrīz visām dziesmām.

Laiks paskrēja nemanot, kad mēs jau iebraucām manas mājas pagalmā.

Es – Kristap, Tev šodien nevajadzētu vairs tik vēlu braukt mājās, ir jau 10 vakarā.

K – Bet es neesmu noguris.

Es – Mums šodien bij gara diena. Tā kā viss ir izlemts - Tu paliksi pie manis un rīt varēsi doties mājās, ja gribēsi. Bet tā kā mums abiem ir vēl 3 brīvas dienas, tad Tu droši vari palikt šeit arī ilgāk. – mīļi uzsmaidīju puisim un izkāpu no mašīnas.

K – Kā teiksi, priekšniek ! – Kristaps iesmējās, kāpjot ārā no mašīnas.

Es – Tikai man mājās nav ko ēst, bet visi veikali jau ir ciet.

K – Mēs vakar bijām iepirkties. Neatceries ?

Es iesmējos, - Tu taču esi ģēnijs !

Uznesām uz manu trešā stāva dzīvokli visas mantas, ko arī izkrāmējām. Kristaps pie manis jau ir bijis tik bieži, ka jau pārzina mana dzīvokļa iekārtojumu, tāpēc mantu izkrāmēšana viņam problēmas nesagādāja.

Es – Es ātri ieiešu dušā, labi ?

Puisis tikai pamāja ar galvu un apsēdās pie virtuves galda.

Iegāju istabā, paņēmu no skapja tīras drēbes un devos uz vannasistabu. Atbrīvojos no apģērba un iekāpu dušā. Atvēru ūdens krānu un ļāvu siltajam ūdenim ieskaut manu ķermeni. Ūdens mani nomierina, tāpēc pēc šīm garajām un piedzīvojumiem pārpildītajām dienām, atļāvos kādu brīdi vienkārši pastāvēt zem ūdens, lai relaksētos. Kad mana āda jau sāka čokuroties, es izmazgāju matus, ieziepēju savu ķermeni, noskalojos un kāpu ārā no dušas. Noslaucījos un matus ietinu dvielī. Uzvilku kājās mīkstās čības un devos uz virtuvi.

Viss dzīvoklis gardi smaržoja. Iegāju virtuvē, nostājos pie durvīm un teicu, - Vismaz kāds šajā mājā māk gatavot.

Kristaps pagriezās pret mani un pasmaidīja, - Vakariņas, madam ! – puisis nopietni teica un nolika 2 šķīvjus uz galda.

Es – Paldies, mister šefpavār ! – mans vēders nodevīgi ierūcās, jo visu pēcpusdienu neko nebiju ēdusi, un apsēdos pie galda.

Mēs pavakariņojām un devāmies uz viesistabu, jo miegs mums vēl nenāca. Esot koridorī, es paķēru savu telefonu. Vakar to biju izslēgusi, tāpēc nolēmu to ieslēgt un paskatīties, vai kāds nav zvanījis.

Abi ar Kristapu iesēdāmies dīvānā un es ieslēdzu savu telefonu. Īsziņas sāka nākt viena pēc otras, tāpēc gaidīju, kamēr telefons beigs pīkstēt, lai sāktu tās vērt vaļā.

64 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000