local-stats-pixel fb-conv-api

W C L T L A*49

Čau, čau, čau, mīļie lasītāji!!! Jūsu aktivitāte mani diezko neiepriecina...emotion Ir maza atsaucība, maz plusiņu un komentāru... Es sāku šaubīties vai WCLTLA vispār ir kādam vajadzīgs, skatoties uz jūsu attieksmi un daudzumu (iespējams) es pārtraukšu savu darbu un nelikšu vairs rakstiņus... Tas būtu stulbi, jo nākošās daļas jau ir tapušas. Viss ir jūsu rokās, mīļie daugi!!!

Oki, tagad par pozitīvākām lietām, jo zinu, ka ir kāds, kas prasa jaunu daļu tāpēc - ZeltaSpalvaskāts present WCLTLA*4

Mudinu jūs lasīt, jo no jums ir atkarīga visa mana darbība!!! Tā jau ir tradīcija novēlēt jums jauku lasīšanu, tāpēc - LAI PATĪKAMA LASĪŠANA!

4.

Pa to laiku, kamēr es izkratīju sirdi, Ešlija jau bija salējusi glāzēs šņabi, viņas rokā bija glāzīte, kas bija domāta man .. tā trīcēja, jo baidījās no manas reakcijas, bet es to paņēmu. Par spīti sev es to izdzēru un paprasīju vēl. Tas izbrīnīja draudzeni.

- Niki, tu taču zini mūsu tradīciju… Viss ir jāieraksta kladē! Šī klade palīdz izlādēties, nomierināties un aizmirst. Es to atstāšu te, uz tava naktsgaldiņa, visu ierakstīsi vēlāt, taču, manuprāt, ir labākais brīdis ieiet dušā, nomazgāt no sevis visu slikto, kas šodien notika un doties svinēt!

- Zini, tev laikam ir taisnība. Viņš nav manu asaru vērts. Es tūlīt ieiešu dušā, saposīšos un iesim!

- Tā ir pareizā attieksme, tūlīt piezvanīšu Dilanam, lai viņš parūpējas par jautrību…

Es vēlējos izskatīties labāk kā jebkad, jo labi sapratu, ka tajā ballītē var būt Alise un Brendons, es gribēju parādīt viņiem, ka tā nebija viņu pareizākā izvēle mani nodot!

Es apģērbu savu violeto kleitu un kurpes ar ziedu rakstu, salokoju matus, uzkrāsoju izteiksmīgu make-up, iesmaržinājos un biju gatava iet.

Ešlija mani nepazina, viņa nevarēja iedomāties, ka, par spīti radušās situācijai, es varēšu tik labi izskatīties, taču tas tā bija.

- Tu izskaties vienreizēji, īsts saldumiņš, tā turēt! Lai viņi redz, ko zaudējuši!

- Paldies, ejam!

- Visi puiši būs tavi, visas meitenes tevi apskaudīs!

54 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Neraksti prieks citiem, bet prieks sevis. Ta nekas labs nesanaks. Bez tam, uzliec vel lielaku fontu. Varbut lasama pietiks vairak neka 20 sekundem.

3 0 atbildēt
Veel :D
1 0 atbildēt

Nu tev vairāk plusu nekā manam stāstam tā kā nesūdzies ;)

1 0 atbildēt