local-stats-pixel fb-conv-api

Vientuļais cilvēks2

Sveiki, šis ir mans pirmais raksts spokos un centieni uzrakstīt stāstu, tapēc es ceru, ka kādam patiks un varbūt nakotnē es uzrakstīšu citus stāstus, ja būs intrese. Patīkamu lasīšanu.

Bija vēls rudens vakars, apkārtnē bija jūtama viegla trūdošu lapu smarža. Cilvēks bēšā mētelī, lēni pastaigājās pa vientuļajām ielām. Netālu zvanīja baznīcas torņa zvani, it kā ziņojot, ka bērnu laiks ir beidzies. Vientuļnieks paskatījās pulkstenī, vēl varēja turpināt savu ceļu uz ne kurieni, baudot nakts valstības stāšanos savās tiesībās. Ejot pa tukšajām ielām, pagātnes sen aizmirstie rēgi, uzsāka savas dejas. Lūk, mazs meitēns ar sasistu celi un bēdīgām acīm, nez kāpēc priecīgi smaida, bet svešinieku, kas vēro, nepamana. Cilvēks ilgi neatrauj acis no šī mazā gara un roka jau stiepjas to apskaut, bet veicot vienu soli tuvāk, tas izgaists, paņemot līdzi vientuļnieka sērīgās acis.

Turpināt ceļu tālāk bija neiespējami, visa pasaule iegrima tumsā, bet pēkšņi gaisā uzvirmoja izsmalcinātās sieviešu smaržas, tik tuvas un mīļas, kā pēdējais skolas gads. Svešinieks gāja uz šo smaržu, drīzumā bija dzirdamas smalka balss, kas dziedāja par sen pazaudēto jaunību līdztekus klavierspēlei. Cilvēks atkal sajutās jauns un žiperīgs, ķermenis tā vien grasījās iegriezt dejā balsīgo jaunavu, bet tā pārtrauca savu dziesmu, radās sajūta, ka tā nevēlas, lai viņai tuvojas. Stāvot klusumā, cilvēks sadzirdēja brīdinājuma vārdus, ka tam vajag kā var ātrāk tik ārā no zaudējumu alejas. Cilvēks, kā jau daba noteica, nepaklausīja brīdinājumu, paņēma aiz rokas jaunieti un sāka dejot. Tā tūdaļ kā meitenīte izgaisa, paņemot par piemiņu ausis kopā ar dzirdi.

Cilvēks saprata, ka ,nu , ir akls un kurls, kurš tādu aprūpēs. Mājās neviens negaida un šī ir viņa pēdējā slepkavība. Visgrandiozākā viņa liktenī, par kuru neviens tā arī neuzzinās.

43 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Zini, tev sanāk. Es gribu lai tu turpini rakstīt sādus stāstiņus. emotion  emotion 

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt