local-stats-pixel fb-conv-api

Viens vārds, kas izmaina dzīvi. [8.]0

48 0

Jov. 7 daļa jau klāt. Tik negaidīti. Dziesma no iepriekšējās daļas. - http://www.youtube.com/watch?v=sbF0nEk0wyI

- Nu tad priekškam mēs VISPĀR atbraucām ja tu neko negribi? – Es dusmojos kurpju veikalā un daudzi paskatījās uz mani.

- Nezinu. – Viņa mierīgi atteica.

- Akd, kā tu man esi apriebusies. Vari arī kādreiz kaut ko normāli izdarīt? – Es dusmojos un gāju ārā no alfas, bet viņa man sekoja nopakaļ un neko neteicu. Tieši brauca autobuss un iekāpu iekšā un stāvēju. Skatījos pulkstenī. 13:45 . Treniņš sākas 14:30.. vēl 45 minūtes bija, jābrauc bija kādas 10.min. Visu ceļu klusēju, jo negribēju vēl vairāk sabojāt savu garīgo šodien. Kad bijām pie skolas, izkāpu ārā un devos uz skolu pēc somas un sporta tērpa. Es skatījos uz grīdu un mēģināju iet ātrāk lai Elīna neseko, bet viņa sekoja. Es attaisīju pirmās durvis, un devos attaisīt otrās kad uzskrēju pamatīgi kādam virsū. Es salecos un paskatījos augšup un manas kājas sagriļļojās. Tas bija tas puisis. Viņš skatījās uz mani, kā es griļļojos..

- Piedd-ood-d... – Es raustot teicu, jo man bija bail.

- Nekas. – Viņš teica un uzsmaidīja un pagāja man garām. Es iegāju pa 2 durvīm un sāku smaidīt kā idiote. Elīna nostājās man blakus.

- Tā, tev šis tas būs man jāpaskaidro sporta skolā. – Viņa teica, vārgi uzsmaidīja un paņēma viņas un manas mantas, un pat nedodot man, devāmies uz sporta skolu, kas bija 3 minūtes no skolas. Mēs iegājām iekšā sporta skolā, meiteņu ģērbtuvē un nometām mantas, apsēdāmies un es skatījos grieztos kad pēkšņi..

- Sveikas meitenes. Šodien nebūs jūsu treneres Lauras, bet būs treneris Freidenfelds, līdz ar to treniņš sāksies pusčetros! – Direktore teica.

- Forši.- Sarkasmā atbildēju.

- Tākā jums jājiet ārā, jo es slēgšu sporta skolu ciet. Mantas varat atstāt. – Es piecēlos un izgāju no sporta skolas ārā. Elīna man nesekoja, es brīnījos. Izgāju ārā un apsēdos uz trepēm kas bija otrajā pusē sporta skolai. Sporta skola bija savienota kopā ar skolu. Pēc 3 minūtēm viņa atnāca ar balto šokolādi.

- Ņem un stāsti. – Viņa man iedeva šokolādi un es sāku stāstīt.

- Ojojoj, kāds te ir pamatīgi iemīlējies. – Viņa smaidīgi noteica un mēs sēdējām uz trepēm un klausījāmies mūziku.

48 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000