local-stats-pixel fb-conv-api

Viens mirklis ir kas vairāk0

24 0

Tik...tak...tik..tak...

Ne reizi vien šī pulksteņa skaņa rada iekšējo satraukumu, ne reizi vien bailes, asaras un nespēku. Divas radniecīgas skaņas, bet tik neticami dažādas...kā emocijas tās pārmijas viena no otras, kā laikapstākļi, kā dienas un gadi.... Vai maz ir iespējams likt apstāties tām? Mēs piedzimstam(tik) un izaugam (tak), mēs mācamies (tik) un strādājam (tak), mēs priecājamies (tik) un skumstam (tak), mēs mīlam(tik) un ienīstam(tak), mēs dzīvojam(tik) un mirstam (tak)....viss notiek paralēli, to nevar apstādināt.

Viedi cilvēki mēdz teikt:,,Yesterday is history, tommorow is a mystery, today is a gift''.Tad kādēļ mēs gaidām kādu īpašāku brīdi, lai sāktu ko darīt, kas vainas šim mirklim, kas mums kā dāvana iedots?Mēs alkstam pārmaiņas, bet nealkstam tās īstenot.... Kādēļ tā?, esmu centusies sev atbildēt, Kādēļ atlikt uz vēlāku laiku to, ko var izdarīt tagad?, jautāju sev, Vai tas ir cilvēka dabā-gaidīt vai arī tas ir tikai slinkums, kas ikpalaikam iezogas..? Rīts gudrāks par vakaru, nākamnedēļ būs brīvāks, siltāks, vispirms izgulēšos un tad..kam vajadzīgi šie attaisnojumi- citiem vai pašam sev?

Nav tāda PERFEKTĀ BRĪŽA, ir tikai Mūžīgā laika upe, kas, jā, mēdz 'iziet no krastiem' jeb izsist no līdzsvara ar neplānotām problēmām, jauniem notikumiem un pavērsieniem, bet ir jāturpina kustēties tai līdzi, jāpalīdz sev un citiem padarīt katru brīdi atmiņām ievērojamu, un jādzīvo pēc karmas principa What You Give, Is What You Get.

Laiks ir viss, kas mums ir, tas ir unikāls rīks, ko iemācoties pielietot, varam sasniegt visu ko vēlamies- laimi, mīlestību, panākumus, atznību-, vai otrādāk, neiemācoties to pielietot, tas darbosies pret mums- iestāsies rutīna, bezspēks, dienas šķitīs pelēkas,vienādas. Iesaku paturēt prātā, ka no rīta pamožoties, mēs izdzīvojam minūtes un stundas, ko vairs nekad neizdzīvosim, ka elpojam gaisu, ko nekad vairs neielposim, ..ko es vēlos pateikt, ir tas, ka nav labāka un piemērotāka brīža par TAGAD, jo mēs nekļūstam jaunāki,jā, būs jāstrādā smagi, nebūs viegli, panākumi nāk no piepūles, mērķtiecības un neatlaidības, bet atslēga ir tajā , ka piestrādājot pie lietām, ko mēs vēlamies sasniegt, nāk apziņa ka šis mirklis ir varens, ka ŠODIENA ir nozīmīga. Mūsu vakardienas lēmumi aizveda mūs tur,kur mēs esam tagad, tas ir jāpieņem par pašsaprotamu, lai jau šodien mēs dotos pretī rītdienas ''es''. Tas ir jādara katram individuāli-izvedo plānu un ej, dari, kusties, netērē laiku lieki, izkāp no savas komforta zonas un dzīvo. Tev ir dota viena dzīve, IZMANTO TO! Priecājies un apzinies, ka dzīvo 21.gadsimtā, kad vari būt brīvs un neatkarīgs,kad tev var būt savs viedoklis, savs īpašums, tiesības, TU VARI SAPŅOT ! Esi drosmīgs sapņt un sapņus īstenot! Esi gatavs pārmaiņām un grūtībām, kas nāks līdz ar tām!

Atceries,ka šis mirklis sniedz vairāk kā varētu škist, tādēļ nepazaudē to! Paskaties uz sevi spogulī un saki: ,,Šis mirklis pieder tikai un vienīgi man.'' Un atkārto 3 reizes vārdu ar to ko tu vēlies visvairāk-mīlestība, ģimene, nauda, veiksme, laime- un tici tam, ka tas piepildīsies.(Merlinas Monro metode)

24 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000