local-stats-pixel fb-conv-api

Viena nedēļa Itālijā [4]2

193 2

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Viena-nedela-Italija-3/644167

- Es atvainojos?!! – Bendžamins nikni iekliedzās. Viņš bija nikns un jutās aizskarts, un visu padarīja vēl trakāku tas, ka to bija izdarījusi šī skaistā sieviete, ko vēl pirms brīža bija mazliet apbrīnojis. Un kā viņa zināja, ka viņš grasās šoferīti atlaist? Sajūta, ka sieviete, ko viņš pirmo reiz savā mūžā redz uzvedās tā it kā Bendžaminu labi pazītu un redzētu viņam cauri arī spēlējā viņa garastāvoklī labu lomu.

- Atvainošanās pieņemta! – sieviete pasmaidīja, padarīdama Bendžaminu vēl niknāku. – Ak nē! – viņa iekliedzās, kad bija ieraudzījusi laiku uz vīrieša zelta pulksteņa. – Es jau kavēju!! – viņa iesaucās.

Meitene pieskrēja pie puisēna, pabužināja tā matus, tad uz viņa mazās pierītes uzspieda skūpstu, kas atstāja tumši sarkanu lūpu krāsu un pirms aizskrēja, noteica: – Uzvedies labi, un pirms šķērso ielu, pielūko, lai nebrauc mašīnas! – un tad prom viņa bija.

Bendžamins palika stāvam vēl joprojām pārskaities, bet nu arī mazliet apstulbis. Tikai tagad viņš atminējās to, kam iepriekš nebija pievērsis uzmanību. Viņa bija ģērbusies formāli – melnas augstpaēžu kurpītes, vismaz 10 cm augstas, melnie biroja svārciņi, kas sniedzās mazliet pāri sievietes slaidajiem ceļiem, balta blūzīte ar V veida izgriezumu, bet blūzītes apkakaklīte krita kā šalle pāri pleciem un krūtīm un, protams, žaketīte, kas bija pārmesta pār meitenes roku.

Bet ja tā labi padomāja, tad arī sievietes figūra bija diezgan seksīga. Slaidas, gludas, mazliet apzeltīti iedegušas kājas, kurām tā vien gribējās, kā pieskarties, paplatāki gurni, tad atkal slaids viduklis un krūtis, tādas, kādas Bendžaminam patika, ne pārāk lielas, kas izskatījās mākslīgas, ne arī mazas, kas tikpat kā nebija.

Un seja.. Seja.. Kaķim līdzīgas zaļas acis, smalkas lūpas un deguntiņš, vaigi ar veselīgu maigu sārtumu un perfekti gluda āda un blondie mati, kas čirkās vijās pār meitenes pleciem.

"Bendžamin, par ko tu domā?!" Vīrietis pie sevis domāja. Dēļ domām par šo sievieti viņš kļuva vēl niknāks.Lai cik skaista šī meitene arī nebūtu bijusi viņa bija vīrietī radījusi tādas dusmas, kādas nebija spējis radīt neviens, pat viņa tēvs, ko viņš neieredzēja. Viņš bija tik nikns, ka bija gatavs sievieti atrast un viņai atriebties.

Kad viņš iekāpa limuzīnā, viņš atkal sākā lūkoties uz logu, bet šoreiz lūkojās savā atspulgā uz tonētā stikla un sev zvērēja:

- Es, Bendžamins Sandstorms, S&S uzņēmuma vadītājs, zvēru pie sava un sava uzņēmuma goda, ka atradīšu un iznīcināšu šo sīko sievieti, kas mani pazemoja. Viņa par to dārgi samaksās!! Es zvēru pie sava un S&S goda!!!!

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Viena-nedela-Italija-5/644169

193 2 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Mana draudzene ir, uz nedēļu, Itālijā.

5 0 atbildēt