local-stats-pixel fb-conv-api

Valentīndienas (ne)romantika6

134 0

Ja vien viņa zinātu, cik ilgi viņš bija gaidījis šo brīdi. Brīdi, kad varēs viņu satvert savās spēcīgajās rokās, pieskarties viņas slaidajam kaklam, piekļaut savas lūpas viņējām.... Viņa draugi noteikti šovakar neizbaudīja nakti ar meksikāņu skaistuli. Bet kā viņš līdz tam nokļuva?

Viss sākās diena, kas bija tikpat parasta, cik citas dienas. Tā bija otrdiena. Darbā kārtējo reizi bija savas problēmas, tādēļ viņš meklēja kādu izklaide iespēju. Vajadzēja kādu, kas uzlabtu viņa noskaņojumu. Viņš cerēja, ka palīdzēs pastaiga parkā. Tiesa, tas parasti palīdz laikā, kad nav tik sasodīti auksts. Bet bija kārtējais aukstais februāris. 14.februāris, ja gribam būt precīzi. Jā, iespējams, viņš nedaudz pārdzīvoja to, ka bija viens šajā Valentīndienā. Tāpat kā Valentīndienā gadu iepriekš. Un vēl vienu gadu iepriekš.

Apkārt bija tik daudz laimīgu pāru, kuri, sadevušies rokās, devās uz kino, vakariņoja šikos restorānos un taisīja selfijus, ar kuriem kaitināt to sabiedrības daļu, kura nebija atradusi savu pāri.

Lai nu kā, parks patiešām nebija īstā vieta. Varbūt kino? Nē, pārāk daudz uzpūstas romantikas. Maķītis? Nē, pārīši bija ieņēmuši arī to.

Atlika tikai veikals. Tur bija nedaudz mierīgāk. Un kaut kas vakariņām nenāktu par ļaunu. Saldēta pica un alus šķita atbilstošas vakariņas šai zīmīgajai dienai. Nebija viegli izvēlēties starp picu ar bekonu un sēnēm un picu ar šķiņķi, salami un malto gaļu. Bekons ir gards, bet otra pica taču ir gaļīgāka, vīrišķīgāka. Jāņem vīrišķīgākā.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Kārta alum. Bet kuru ņemt? Izvēles iespēju ir tik daudz – gaišais, tumšais, filtrēts, nefiltrēts, parastāks vai no dārgā gala.

Un, skat, vienam alum ir laba atlaide. Izlemts! Viņš izvēlējās pudeli alus ‘’Corona’’, kas nāk no Meksikas.

134 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Alus un pica nemaz neskan tik slikti.  emotion 

2 0 atbildēt

`meksikāņu skaistuli` Tramps būtu triggered..

2 0 atbildēt

 emotion  emotion 

2 0 atbildēt
Šitas baigi labs!!! emotion
0 0 atbildēt