local-stats-pixel fb-conv-api

Trauslais augums. 80

76 1

Iepriekšējā daļa šeit http://spoki.tvnet.lv/literatura/Trauslais-augums-7/690292

„Lūdzu nē!”es ievaidējos un viņš beidza to darīt.

Tad paliecās un ieskatījās man acīs.

„Tavi nē mani neapstādinās! Tavas lūgšanas arī! Vari droši nedzesēt savu muti!”sacīdams viņš drusku atrāva savas rokas nost no manas sejas, bet tik pat ātri tās piekļāva atpakaļ.

„Tev ir jāiemācas to visu aizmirst, tās jūtas kas starp mums bija vairs tādu man nav! Un tu nekad negribētu darīt man pāri.”čukstus izteicu un nelaimīgi ieskatījos Ivaram acīs.

Pēc viņas sejas izteiksmes varēja redzēt ka viņš ir lielā pretrunā ar sevi. Es pat varēju to izjust un cerēt, ka vadošā pretrunā būs lai man nedarītu pāri.

Tad pēkšņi viņš pasmaidīja ļaunā smaidiņā un es sapratu ko viņš ir izvēlējies. Mana roka viegli notrīsēja zem viņa rokas.

„Es esmu mainījies, tā pat kā tu, bet tikai nemelo sev, ka tev vairs nav nekādu jūtu pret mani!”Ivars skarbi teica un saspieda vēl ciešāk manu galvu.

Tad to ar spēku trieca pret grīdu, šis triecies ļoti apreibināja mani, un tad sāka vēl papildus sāpēt galva.

„Zini, kādreiz es biju pēc tevis kā traks, es pildīju pilnībā visu ko tu vēlējies, pat visas tavas stulbas iegribas. Tu nekad man netiki teikusi nevienu jauku vārdu par mani. Vienmēr kad mēs runāja tu stāstīji kādam man vajadzētu būt, un es to pieņēmu, jo mīlēju tevi. Dažreiz pat man šķita ko es tevi tik ļoti saskatu, bet kad atkal ieraudzīju tevi visas manas domas pagaisa,”Ivars uz brītiņu apklusa un viņa skatiens novērsās no manis, tad viņš turpināja,”tu man esi parādā un es vēlos šo parādu saņemt jau šodien!”

Atvēru muti lai atbildētu viņam, bet tūļīgas pat to aizvēru, jo man nebija ko viņam dot. Naudas man nebija, es biju pilnīgā tukšā.

„Mēs varētu sarunāt kaut ko! Es tev varētu pa daļām maksāt.”neizlēmīgi noteicu un domīgi paskatījos uz Ivaru.

Ivars ļauni iesmejas.

„Cerēji ka ar naudu tiksi sveikā? Ne kā nebija man vajaga tevi!”nokliegdams viņš pārstāja skatīties tālumā un paskatījās uz mani.

Pēkšņi viņš atlaida savas rokas nost no manas galvas un pieķērās pie mana T krekla plēšanas.

Es iekliedzos un spirinājos lai tiktu no viņa tvēriena vaļā, bet diemžēl viņš bija daudz reiz stiprāks par mani, un es pašlaik nespēju viņam pretoties.

76 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000