local-stats-pixel fb-conv-api

Top 5 grāmatas vēliem ziemas vakariem.3

7 1

Šeit es izlasīju piecas, personīgi mīļas grāmatas, ceru, ka jums arī patiks.

1. Mūsu zvaigžņu vaina. ( Džons Grīns )

Aizkustinoš mīlasstāsts par meiteni, kura cieš no plauša vēža un puisi, kuram ir leikēmija, abi zina, ka viņiem nav atlicis daudz laika, tāpēc dodas kopā uz Amsterdamu, pēdējajā piedzīvojumā. Grāmata tiešām ir interesanta un aizkustinoša, kā jau visas Džona Grīna grāmatas.

2. Meitene tīmeklī. (Zoja Saga )

Daudzi notekti pazīstat šo jūtuberi, bet kā jau zinat, daudzi viņas profesijas pārstāvji raksta grāmatas un daudziem tas izdodas, tāpat Zojai. Grāmatā viņa stāsta par saviem pusaudža gadiem un piedzīvojumiem Ņujorkā un Lielbritānijā, ar savu labāko draugu Eliotu ( ja nemaldos). Grāmatai ir arī otrā daļa, grībētos izlasit.

3. Papīra pilsētas. ( Džons Grīns).

Man ļoti patīk Džona Grīna grāmatas, tāpat arī šī. Stāsts ir par kādu puisi, kurš dzīvo pavisam vienkāršu dzīvi līdz blakus mājā ievācas meitene, kura viņu dzīvi apgriež kājām gaisā. Gadiem ejot viņi attālinās, bet līdz vienai naktij, kas maina visa viņu dzīvi.

4. Citādie( triloģija), ( Veronika Rota.)

Šo noteikti būsiet redzējuši, proti filmu, bet šajai filmai ir trīs lieliskas grāmatas. 1. Citādie 2.Dumpinieki. 3. Sabiedrotie.

Šeit stāsts risinās tālā nākotnē, Čikāgā( Es nemāku uzrakstīt to vārdu) vai vismaz, kur agrāk atradās tā. Stāsts ir par meiteni un viņas dzīvi šajā samaitātajā utopijā. Viena izvēle tevi pārveido, viena izvēle tevi sagrauj, viena izvēle nosaka, kas tu esi, bet ar viņu tā nav. Risinās arī mīlasstāsts, neesmu īpaši uz zinātbisko fantastiku, bet šīs grāmatas ir lieliskas.

5. Erebos. ( Ursula Poznaski)

Stāsts norisinās Lielbritānijā, Londonā. Par kādu puisi, kura dzīvi izmaina viens disks. Spēle, kura izseko katram tavam solim un nogalina tavus draugus. Spēle, kas zina, kas esi. Spēle, kura pakļauj tevi, bet viņš neļaus šai spēlei izbojāt dzīvi, tā vismaz viņš domā.

Ceru, ka jums patiks kāda no šīm grāmatām. Un rakstiet komentāros, kādu jūsu mīļu grāmatu.

7 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000
Man par brīnumu, neesmu lasījusi vienu no tām grāmatām. Biju domājusi, ka neko jaunu neuzzināšu. Vai tiešām ir vērts lasīt youtuberes piedzīvojumus? Vai tajā slēpjās arī kāda morāle, kā, piemēram, papīru pilsētā? Un es tev ieteiktu palasīt kaut ko nopietnāku, piemēram, ja patīk fantāzijas stils, tad Stīvenu Kingu. Vēl ļoti labs rakstnieks - Dīns Kūncs, pilnīgi parādījās vēlme apmeklēt tuvāko grāmatnīcu vai bibliotēku. :|
0 0 atbildēt
Šito 12gadnieks sastādīja?
0 0 atbildēt