local-stats-pixel fb-conv-api

Tevi novēro. /23/1

72 1

Jau 23. daļa! Šis stāsts sāk iet uz beigu pusi, bet nedomājiet, ka viss būs labi. Es esmu ļauna un nemaz netaisos laboties. >:) Enjoy! :]

_____________________________________________________

Terēza palika ar nekustīgu skatienu guļot gultā. Viņa nesaprata, kā var vēlēt māsai kaut ko tādu? Nu un, ka pati Klerija ir to pārdzīvojusi, to nevajag novēlēt citiem. Vienīgais tā varētu būt atriebība, tomēr tad rodas jautājums: ko Terēza tādu ir izdarījusi, lai viņai atriebtos? Šajā mirklī slimniece bija nonākusi pretrunās ar sevi.

-Kā jūtamies?- dakteris iztraucēja Terēzas pārdomas.

Viss, ko Terēza spēja bija pasmaidīt.

-Nu, vismaz prieks, ka spēj pasmaidīt. Tas noteikti ir uz atveseļošanos,- ārsts pasmaidīja pretī.

Vēl pateicis Terēzai pāris frāzes, dakteris devās prom. Viņš bija noteicis tikai to, ka Terēzai vēl dažas nedēļas būs jāatpūšas neērtajās slimnīcas gultās. Terēza vien spēja smagi nopūsties un cerēt uz to labāko.

Pēc 4 nedēļām.

-Jūlij!- Terēza skraidīja pa veikalu meklējot draudzeni,- Jūlij!

-Es esmu šeit!- Jūlija atteica Terēzai no pielaikošanas kabīnēm.

-Aha, skaidrs,- Terēza noteica vairāk pati sev, nekā Jūlijai.

Abas sievietes šobrīd atradās lielveikalā. Terēza bija tikusi laukā no slimnīcas, taču jāārstējās gan viņai vēl ir. Ārā ir dziļš, tomēr patīkams sniegs un Terēza ir laimīga, ka to var izbaudīt. Tuvojas jau Jaunais gads, taču no sākuma ir jāatrod dāvanas Ziemassvētkos visiem tuvajiem. Terēzai tie ir Džeralds, kurš vēl guļ slimnīcā, Jūlija un kā par brīnumu – māsa. Lai cik nejauki viņa pret Terēzu neizrīkotos, viņa paliek viņas māsa un to nevar aizmirst.

Šobrīd Terēzai rokās ir divas skaistas kleitiņas. Viena ir vasarīga, skaista, taču to varētu vilkt tikai vasaras karstajās dienās, taču otra ir visiem gadalaikiem, taču ne tik glīta, lai gan arī viņai nebija ne vainas. Terēza iegāja kādā brīvā uzlaikošanas kabīnē. Tur viņa uzvilka abas kleitiņas un Terēza nospriedusi, ka labāk viņai piestāv visiem gadalaikiem atbilstošā, izvēlējās par labu viņai. Arī cena bija pieņemama.

-Terēz, kaut ko atradi?- Jūlija bēdīgi iebāza galvu uzlaikošanas kabīnē.

-Jā, šo kleitiņu,- Terēza paskatījās uz draudzeni un pasmaidīja.

-Tu kā vienmēr izskaties satriecoši. Pāris aksesuāri un tev neviens nespēs pretoties. Tāda sajūta, ka tu pati par sevi es pievilkšanas spēks, jo ikkatrs vēlēsies ar tevi šajā kleitā uzsākt sarunu,- Jūlija atzinīgi novērtēja Terēzas izvēli.

-Man arī patīk. Bet cik saprotu, tu neko neatradi. Nekas, toties es atradu tev,- Terēza noteica un paņēma pakarinātos gaiši brūnos džinsus un oranžo žaketīti.

-Paldies, tikai kāds krekliņš?- Jūlija pajautāja pirms devās piemērīt.

-Pagaidām atstāj to, kas tev ir tagad,- Terēza atļāva Jūlijai piemērīt drēbes.

Terēza pati pārģērbās atpakaļ savās drēbēs un izgāja no kabīnes kopā ar kleitām. Vienu viņa nolika atpakaļ taču ar otru rokās viņa gaidīja iznākam draudzeni. Brīdī, kad Terēza jau sāka knibināt nagus aiz garlaicības, iznāca Jūlija. Terēzas acu skatiens lēni slīdēja pāri visam viņas ķermenim, to apbrīnojot.

-Tu esi brīnums!- Jūlija apķērās Terēzai ap kaklu.

-Mums tev vēl tikai jāiegādājās melnas augstpapēdenes, lai gan tās es tev varētu pat aizdot...tomēr mums tāpat jāiet uz apavu veikalu,- Terēza sāka plānot izdevumus.

-Tad man ņemt šo?- Jūlija centās notvert Terēzas acu skatienu.

-Ja tu vēl šo kādreiz pajautāsi...- Terēza iesāka teikumu, taču Jūlija jau bija atpakaļ kabīnē un pārģērbās.

Lēnā solī sieviete ar zilo kleitiņu devās pie kases. Rinda bija gara, jo šī bija izpārdošanas diena un cenas bija ļoti zemas, kas nozīmē, ka klientu bija ļoti daudz. Kad viens cilvēks izgāja laukā no veikala, divi iegāja iekšā, kas norāda uz to, ka šis veikals ir pārpildīts. Terēza nostājās rindas galā un gaidīja Jūliju, kura jau drīz vien pievienojās Terēzai. Abas meitenes čaloja un pat nepamanīja, kad bija pienācis laiks maksāt. Terēza jau vilka ārā maku, kad viņu iztraucēja balss, kuru nevarēja sajaukt ar kādu citu.

-Drīkst samaksāt jūsu vietā?- Džeralds piedāvāja.

-Džerald!- Terēza iekliedzās un apskāva vīrieti, kurš tikai saldi iesmējās par šo situāciju.

72 1 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

emotion 

0 0 atbildēt