local-stats-pixel fb-conv-api

Tevi novēro. /13/3

80 0

Hehe, 13. nodaļa un mans 99. raksts. ;D Bet vispār, es vairs nerakstīšu, ja nebūs 40+. Vai patiešām ir tik slikts stāsts? Ja kas, enjoy! ;[[ P.S. Un jau atkal man bija ideālas brīvdienas, tāpēc daļas nebija. Un šī ir īsa nodaļa, jo man jāzīmē vizuālā māksla.. -.-

________________________________________________________

Taču Terēzai nebija daudz laika, lai skrietu pakaļ Džellai. Pagriezusies, Terēza ieraudzīja istabā sēžam kādu vīrieti ar melniem, gariem matiem un ar nazi rokās. Visi ir pievērsušies slepkavībām ar nazi vai kā? Terēza smīnot nodomāja.

-Emm..Sveiki,- Terēza pievērsa uzmanību sev.

-Sveika. Kāpēc tavs kaķis tik ļoti baidās no manis?- vīrietis pajautāja.

-Pirmkārt, kurš jums atļāva mani uzrunāt uz `tu` un otkārt – mans kaķis nemīl svešus cilvēkus, kuri viņai liekas atbaidoši,- Terēza stingri noteica svešiniekam.

-Ā, tāpēc man likās, kāpēc tam kaķītim kaut kas trūkst,- svešais smejot noteica.

-Nu nekļūstiet pārāk perverss,- Terēza iegāja dziļāk iekšā istabā,- Vispār, ko jūs vēlaties?

-Es esmu tas, kurš tevi iesēdināja cietumā un pēc tam dabūja šeit,- vīrietis nošokēja Terēzu,- Un jā, es biju svešinieks, kam jūs gribējāt to tēju iesmērēt.

-Vācieties ārā,- Terēza nobļāva un vīrietis paklausīgi gāja uz durvju pusi.

-Ja kaut ko vēlies, tikai ierunājies un būšu klāt. Šeit ir mikrofoni,- svešinieks noteica pirms izgāja laukā pavisam.

Terēza mirkli pasēdēja savā gultā, lai visu aptvertu. Tad lūk šādi izskatījās cilvēks, kurš viņai vēlēja ļaunu. Brūnas ādas krāsas vīrietis ar gariem melniem matiem un ūsām. Nav viena zoba žokļa labajā pusē un nav arī viens pirksts, tā vietā parasts metāla stienītis. Pats izskatās kā tāds bandīts. Bet kāpēc viņš vēl ļaunu un kā viņš uzzināja Terēzu?

Pēkšņi Terēzas istabiņā ieskrēja iekšā Lauma. Viņa bija aizelsusies, taču Terēza nesaprata iemeslu. Terēza pagaidīja, kamēr Lauma atgūst normālu elpošanas ritmu un tikai tad sāka runāt.

-Kas ar tevi?- Terēza ar izbrīnītu skatienu skatījās uz Laumu.

-Drīzāk tu pastāsti man,- Lauma acīmredzot bija skrējusi šurp, jo redzējusi šo vīrieti.

Terēza lēnām visu paskaidroja Lauma. Tas bija diezgan ilgi, jo viņai bija jāpastāsta visi iepriekšējie notikumi, lai Laumai būtu skaidrs viss. Tomēr Terēza saprata, ka viņa dabūs to visu stāstīt vēlreiz brīdī, kad viņa iedomājās par Klintu. Tā taču arī neko nezina! Taču pēkšņi Terēza atcerējās par Džellu, kura šobrīd bija sazin kur.

Terēza ātri piecēlās kājās, taču uzreiz apstājās, jo izdzirdēja nagu skapstienus pie durvīm. Sieviete atpazinusi Džellu ielaida to iekšā.

-Kā vilku piemin, tā klāt,- Lauma pasmējās un paņēma kaķēnu rokās.

Brīdi abas meitenes nodarbojās ar kaķēna ņurcīšanu, taču pēc tam atskanēja skaļš klauvējiens pie durvīm. Pat nesagaidījušas atbildi Klinta un Jūlija iemetās iekšā pa durvīm.

-Tā, mēs dzirdējām baumas, ka no tavas istabiņas ir iznācis vīrietis,- Jūlija ieminējās.

-Vai, kāds mīlīgs kaķēniņš,- Klinta pieskrēja pie Džellas un sāka viņu mīļot.

-Ehh, labi. Nāciet, sēdieties. Es jums visu pastāstīšu,- Terēza smagi nopūtās un aicināja abas meitenes apsēsties.

80 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000
Eh , tev nepaveiksies. ...
0 0 atbildēt