local-stats-pixel fb-conv-api

Tas viss izbeigsies... drīz2

38 0

Nolēmu turpināt par Aleksas dzīvi pēc izdīvošanas. soo jā lai sākasgarlaicīgais sākums :D

Saules gaisma iespīdēja manā logāun abžilbināja man acis. Es paķēru segu un pārvilku pāri galvai lai justu vēl labo miega sajūtu. Gulta ir mīksta. Spilvens ir pusciets, kā jau man patīk un sega ir silta. Visiem tā ir īsta paradīze. Pēc neilga mirkļa izdzirdēju, ka durvis atvērās. Ienākošais bija mans kaķis. Mazais un pūkainais Miko. Lai gan viņš nav mazs, viņš ir mīļš, ruds kaķēns kuram aste izskatās tā, itkā būtu aplauzta. Īsāk sakot, vāveres pus-paraugs. Ielēcis gultā viņš apgūlās kā kārtīgs runcis, bet tad es viņam iedevu viņa bērnības spilventiņu. Dīvaini bet jā viņš bez tā nevar. Pabāzu kāju ārā bno gultas un ar kāju aizvēru ciet durvis. Cik labi ka gulta tuvu durvīm. Saķēru kaķa vidukli, pievilku nedaudz sev klāt un lēnām izbaudīju šo rītu.

ALEKSA, CELIES PIE TEVĪM CIEMIŅŠ! – kaut kur tālu majā bija izdzirdama mammas balss.

MAMesguļubrbrbr- nomurmināju pie sevis un ieslīdēju ar alvu blakus speilvenā, kurš nu jau bija mīkstāks.

AKDIEVS! Es nespēju tam noticēt. Celies, celies CELIEEEEEEES!!!- tagat saprotams, kas tas par ciemiņu. Tā bija Amanda. Pat no viņas bļāviena kaķis nozuda.

Kas TĀDS noticis, ka tev tā jātrako?- pārvilku segu pāri plecam, kura noslīdēja nost.

Un tu nezini? Kā tu vari aizmirst to ka tulīt jaunais gads?- Man jautājums, vai ar viņu tā ir katru gadu?

Ok jā zinu lielā balle whatews. Ļau man gulēt...

Viņa aspēdās man blakus gultā un uzsāka avu morāli: „Es zinu, tu zini, ka mums šis gads ir bijis diezgan pasmags, un ja nebūtu tevis, mēs te nebūtu. Tāāāpēēēc mums šis tas ir jāizdzēšs tu jau zini ar ko...”

Saki ka tu joko...

JĀĀĀ ar iepirkšanos ballei- viņa uzlēca kājās ar lielu sajūsmu- tāpēc, velc savu pakaļu ārā no gultas, ģērbies, un ejam.

NE.PAR.KO!-

Ja tu ar labu nenāksi, izmantosu savus ieročus.- viņa no sākuma tēloja gudro un tad aizgāja kājgalī.

Saķērusi manas kājas, sāka vilt mani ārā no gultas. Man pēdējā laikā ir laba reakcija, tāpēc aizķēros aiz gultas un nelaidu vaļā.

Nāc šurp vienreiz

Ne par ko- mūsu abu balsis izklausījās dīvaini, bet pēc situācijas var visu saprast.

Meitenes, beidzat ākstīties un kustaties, ja gribat visu paspēt.- Istabā ienāca mana mamma un brīdī, kad Amanda atladia manas kājas, es vienmērīgi iekritu gultā.

Okeeeey es kustos.- ar saudējuma sajūtu piecēlos un sāku meklēt apģērbu dienai. Cik nožēlojami darīt to, ko tev pašainegribas....

38 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Es jūtos tā it kā tu rakstītu par mani - Amandu emotion

0 0 atbildēt

Tad nedari :D....emotion

0 1 atbildēt