local-stats-pixel fb-conv-api

Take me to neverland.....3

Piemodos no tā , ka saule spoži spīd no žalūziju malas.
Galva sapèja no vakardienas ballītes, ko bijām sarīkojuši ar klasi, Lai pavadītu skolas gadu un nosvinētu vasaras sākšanos.

Mani sauc Elizabete, bet visi sauc mani par Betu. Man ir septiņpadsmit un es vēljoprojam mācos, jo tā gribēja mana mamma. Es pati domāju pēc devītās laist uz ārzemem, bet te nu es biju, savu sapņu sagrauta un vakar beidzu desmito klasi. Šodien ir 1.jūnijs, kas nozīmē 3 gada labākie mēneši un galvenais! NEKĀDAS SKOLAS!!!!!

Šonakt kā jau citas naktis kad ir ballītes es paliku pie savas labākās draudzenes Beātes, Jo mana māte neļāva man apmeklēt šāda veida pasākumus, kā arī dzert vai pīpet.

Draudzeni neatradu tapēc nolēmu izmantot dušu. Izkāpusi no gūltas piegāju pie skapja un paņēmu draudzenes maiku un šortus kā arī baltas "Nike" zeķes. Mums ar draudzeni bija līdzīgas gaumes un galvenais vienads izmers. Mēs bijām kā māsas.
Iegāju vannasistabā, sataisīju matus copē, sametusi netīrās drēbes veļas grozā iegāju dušas kabinē un paņēmu dušas želeju kas smaržoja pēc vaniļa. Nomazgājos, saģērbos un devos uz istabu kur draudzenes nebija un zināju ka viņa ir virtuvē tāpēc devos turp. Labi, ka es pārzināju māju tik labi, Lai neapmaldītos.
-Sveika guļava!- draudzene sveicināja dzirdot, ka nāku.
-Mhm.- īsi atbildēju un piegāju pie galda kur jau stāvèja man paredzeta krūze ar karsto šokolādi.
-Kas šodien par dienu?- pavaicāju draudzenei.
-Piektdiena.- skatoties kalendārā Beāte atbildēja.-kādi plāni šodienai?
Paraustīju plecus kad mājā kāds ienāca.

Tas bija Kristaps! Viņš bija Beātes brālis. Viņš no stūra lūkojās uz māsu mīļām ačtelēm.Lai gan viņam bija 20 gadi es viņam dotu tikai 5. - kā mana māšele izballējās?- viņš vaicāja apskaujot un sabučojot Beāti. - oo, bija tik forši, Gregs un Janc...- viņa laikam atcerējās par manu klātbūtni un aprāvās- pastāstīšu vēlāk- viņa piemiedza viņam ar aci un uzsmaidija man. -gribēšu dzirdēt visu, es aiziešu pagulēt-viņš izgāja no virtuves. -Ejam?- draudzene jautājoši uzlūkoja mani. -Ejam? Kur?- nesaprazdama jautāju. -Iepirkties!!- draudzene jūsmoja. - Neegribu!- novaidējos. -Šodien ir 1.mā vasaras diena un tu taisies zvelnēt pēcpusi?- draudzene iesmējās-mums jānosvin, ieiesim "narvesenā" nopirkt kokteiļus.--Ok,gaidu tevi ārā pēc stundas- atteicu apskaudama draudzeni. Uzvilku ķedas un izgāju ārā. Pārgāju pāri mauriņam un atslēdzu durvis. Jā, mēs ar Beāti bijām ne tikai draudzenes, bet arī kaimiņienes. Iegāju virtuvē un pamanīju uz ledusskapja lapiņu. " Aizgāju uz darbu, būšu mājās tikai rīt,negaidi. Bučas, mamma. Sapriecājos, jo varēšu šo vakaru pavadīt divatā ar Beāti. Aizgāju pārģērbties un izlēmu par labu "puma" maiciņai,saplēstiem džinsu šortiem un "CONVERS" ķedām. Ieslēdzu mūziku un atpazinu dziesmu kas sāka skanēt. Tā bija "Wizard" un dejodama aizmirsu par laiku. Kad ieskatījos pūljstenī apjēdzu, ka palikušas tikai 5 minūtes līdz norunātajai tikšanās.Izgāju ārā, kad tiku notriekta no kājām.

8 4 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

šoreiz+ taču piestrādā pie gramatikas.emotion

3 0 atbildēt

like emotion

0 0 atbildēt
Atbildot uz Liliputinete komentaru "šoreiz +" paldies centīšos ;)
0 0 atbildēt