local-stats-pixel fb-conv-api

Stella Pārsone0

Uzrakstīju rakstu! visticamāk būs ari turpinājums! :)

Ir drēgna nakts un manai mājai paiet garam būtne ar sarkanām acīm. Marija pamodināja vīru un teica, ka aiz loga kāds ir, un pēkšņi ieraudājās meitiņa. Marija un vīrs aizgāja pie bērna, bet bērna tur vairs nebija. Viņa uzreiz aizskrēja līdz telefonam un piezvanīja uz 112: atbildēja kāda dāma un prasīja kas noticis un kad Marija izstāstīja, viņu savienoja ar policiju un jau pēc piecām minūtēm policija bija klāt. Viens no policistiem sāka taujāt:

-Vai jūs redzējāt kas varētu būt nolaupījis jūsu meitu

-Redzēju gar logu ejam kādu cilvēkveidīgu būtni ar sarkanām acīm, bet var jau būt, ka man tikai tā izskatījās un, tad pēkšņi sāka raudāt mūsu meitiņa un raudas kļuva aizvien klusākas līdz pazuda.

-Kā sauc jūsu meitu? Cik veca ir jūsu meita? Vai viņa ir jūsu miešīgā meita?

-Stella Pārsone un viņai ir tikai 5 mēneši. Nē mēs viņu adoptejām pirms mēneša.

-Vai jums ir meitas foto?

-Jā protams, ņemiet

-Mēs izsludināsim meklēšanā jūsu meitu un atradīsim viņu!!!

policisti aizbrauc, bet Marija vēljoprojām nespējot aptvert, kas noticis vienkārši apgūlās un sāka raudāt. Vīrs pienāca klāt un teica:

-Viss būs labi policija Stellu atradīs!

Policija jau Stellu meklēja jau otro mēnesi, bet bez pēdām! Policija aizbrauca uz Marijas un Viktora māju un teica, ka meklēšana ir apturēta, jo nav ne mazāko pēdu kur varētu būt Stella! Vecāki bija sašutumā un nesaprata ka policija var apturēt meklēšanu šādā brīdī!!!

Pagāja jau desmit gadi, bet Stella nebija atrasta.

Un tagad stāsts tiks stāstīts par Stellu!!!

Stella dzīvo vecā un tik tikko sabrukušā mājā, bet viņa jūtas laimīga. Viņas vecāki: Patriks un Saira ir dīvaiņi kas pēc skata ir cilvēki, bet patiesība viņi ir krustojums: cilvēks un dzīvnieks. Patrikam piemīt redze naktī un ļoti laba oža, bet pa naktī viņš parvēršas par kaķveidīgu butni. Sairai ir tikai laba dzirde un viņa var pārvērsties kad vēlas par milzīgu ērgli. Stellai ir Laba redze naktī, laba dzirde un laba oža, bet viņa nepārvēršas par kādu dzīvnieku . Pirms desmit gadiem Sairai bija piedzimusi Stella un kad bāriņtiesa redzēja kādos apstākļos Stella dzīvo viņu atņēma. Saira ar Patriku ievācās dziļi pazemē un izlēma Stellu dabūt atpakaļ un tā arī viņi to izdarīja. Tagad jau viss ir pierimis un tāpēc viņi atkal grib pārvākties uz virszemi un beidzot likt Stellai iet uz skolu. Stella priecājas ka varēs sastapt cilvēkus un ar tiem iepazīties, bet vecāki baidās, ka Stella izstāstīs kas viņa ir!

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Stella-Parsone2/689966

16 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000